Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2020 4 godziny temu, Gość Janina napisał: Dzień dobry, czy jest możliwość otrzymania rysunków szczegółowych Dunkan2 w odbiciu lustrzanym? adres mailowy: hanc.dmui@outlook.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Karwat Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2020 Witam. Rowniez prosilbym o rysunki szczegolowe projektu Dunkan II. Moj adres to karwat.tomasz@wp.pl. Z gory dziekuje i pozdrawiam Tomasz Karwat Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2020 25 minut temu, Gość Tomasz Karwat napisał: Witam. Rowniez prosilbym o rysunki szczegolowe projektu Dunkan II. Moj adres to karwat.tomasz@wp.pl. Z gory dziekuje i pozdrawiam Tomasz Karwat Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 16 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2020 Dnia 17.02.2019 o 13:13, Gość Kinga napisał: Witam, czy jest ktoś kto wybudował dom Dunkan II? Jestem na etapie wybierania projektów i projekt Dunkan II bardzo mnie interesuje. Czy jest ktoś kto chciałby się podzielić zdjęciami z budowy? Pozdrawiam Kinga My budujemy taki dom :) Możesz się skontaktować 535735726 Cytuj
Gość zdjęcia z budowy Napisano 14 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2020 czy można prosić zdjęcia z budowy matech@poczta.onet.pl Cytuj
Gość Marcin Napisano 6 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2020 Witam. Rowniez prosilbym o rysunki szczegolowe projektu Dunkan II. Moj adres to matech@poczta.onet.pl (lustrzane odbicie) Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2020 14 godzin temu, Gość Marcin napisał: Witam. Rowniez prosilbym o rysunki szczegolowe projektu Dunkan II. Moj adres to matech@poczta.onet.pl (lustrzane odbicie) Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ondrei Napisano 15 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2020 Witam. Rowniez prosilbym o rysunki szczegolowe projektu Dunkan II. Mój adres email ondrei666@gmail.com Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2020 16 godzin temu, Gość Ondrei napisał: Witam. Rowniez prosilbym o rysunki szczegolowe projektu Dunkan II. Mój adres email ondrei666@gmail.com Pozdrawiam. Witam. Rysunki zostały przesłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 9 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Lipiec 2020 witam, czy można zobaczyć wizualizacje środku domu? Pozdrawiam pprzeworski91@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Lipiec 2020 12 minut temu, Gość Paweł napisał: witam, czy można zobaczyć wizualizacje środku domu? Pozdrawiam pprzeworski91@gmail.com Dzień dobry, na dzień dzisiejszy nie planujemy wykonania wizualizacji wnętrza do tego projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Truek Napisano 25 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2020 Witam Serdecznie, Czy moge prosic o rysunki szczegółowe magdalena.chojdacka@gmail.com :) dziekuje z góry Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2020 6 godzin temu, Gość Truek napisał: Witam Serdecznie, Czy moge prosic o rysunki szczegółowe magdalena.chojdacka@gmail.com dziekuje z góry Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość śląskie Napisano 13 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2021 Witam, prosze o przesłanie szczegółowych rysunków na maila : artuna.marta@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2021 W dniu 13.02.2021 o 23:10, Gość Gość śląskie napisał: Witam, prosze o przesłanie szczegółowych rysunków na maila : artuna.marta@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość gość Napisano 22 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2021 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres: gmknapik@op.pl, pozdrawiam i dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2021 2 godziny temu, Gość gość napisał: Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres: gmknapik@op.pl, pozdrawiam i dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Dunkan lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/2947214682228068 Cytuj
Gość Tomek Napisano 12 Sierpień Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień Witam. Mogę prosić szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałów na adres dudkatomasz@o2.pl. Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Sierpień Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 10 godzin temu, Gość Tomek napisał: Witam. Mogę prosić szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałów na adres dudkatomasz@o2.pl. Pozdrawiam i dziękuję. Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi