Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
4 godziny temu, Gość Janina napisał:

Dzień dobry, czy jest możliwość otrzymania rysunków szczegółowych Dunkan2 w odbiciu lustrzanym? adres mailowy: hanc.dmui@outlook.com

Dzień dobry, 

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 69
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Tomasz Karwat
Napisano

Witam. 

Rowniez prosilbym o rysunki szczegolowe projektu Dunkan II. Moj adres to karwat.tomasz@wp.pl.

Z gory dziekuje i pozdrawiam

Tomasz Karwat

Napisano
25 minut temu, Gość Tomasz Karwat napisał:

Witam. 

Rowniez prosilbym o rysunki szczegolowe projektu Dunkan II. Moj adres to karwat.tomasz@wp.pl.

Z gory dziekuje i pozdrawiam

Tomasz Karwat

Dzień dobry, 

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Marcin
Napisano
Dnia 17.02.2019 o 13:13, Gość Kinga napisał:

Witam, czy jest ktoś kto wybudował dom Dunkan II? Jestem na etapie wybierania projektów i projekt Dunkan II bardzo mnie interesuje. Czy jest ktoś kto chciałby się podzielić zdjęciami z budowy? Pozdrawiam Kinga

My budujemy taki dom :)  Możesz się skontaktować 535735726

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Gość Marcin
Napisano

Witam. 

Rowniez prosilbym o rysunki szczegolowe projektu Dunkan II. Moj adres to matech@poczta.onet.pl

(lustrzane odbicie)

Napisano
14 godzin temu, Gość Marcin napisał:

Witam. 

Rowniez prosilbym o rysunki szczegolowe projektu Dunkan II. Moj adres to matech@poczta.onet.pl

(lustrzane odbicie)

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Witam. Rowniez prosilbym o rysunki szczegolowe projektu Dunkan II. Mój adres email ondrei666@gmail.com

Pozdrawiam.

• 4 weeks later...
Gość Paweł
Napisano

witam, czy można zobaczyć wizualizacje środku domu? Pozdrawiam pprzeworski91@gmail.com

Napisano
12 minut temu, Gość Paweł napisał:

witam, czy można zobaczyć wizualizacje środku domu? Pozdrawiam pprzeworski91@gmail.com

Dzień dobry,

na dzień dzisiejszy nie planujemy wykonania wizualizacji wnętrza do tego projektu.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Napisano

Witam Serdecznie,

Czy moge prosic o rysunki szczegółowe magdalena.chojdacka@gmail.com :) dziekuje z góry

• 4 months later...
Gość Gość śląskie
Napisano

Witam, prosze o przesłanie szczegółowych rysunków na maila : artuna.marta@gmail.com

Gość gość
Napisano

Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres: gmknapik@op.pl, pozdrawiam i dziękuję

Napisano
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres: gmknapik@op.pl, pozdrawiam i dziękuję

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego.

Pozdrawiam

• 3 months later...
  • 3 years later...
Gość Tomek
Napisano

Witam. Mogę prosić szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałów na adres dudkatomasz@o2.pl. Pozdrawiam i dziękuję.