Gość M.... Napisano 20 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2021 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu tego domu. Poprosiłabym jak moi przedmówcy o więcej rysunków szczegółowych odbicia lustrzanego ( garaż po lewej stronie) na adres: mstrzala82@wp.pl Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2021 21 godzin temu, Gość M.... napisał: Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu tego domu. Poprosiłabym jak moi przedmówcy o więcej rysunków szczegółowych odbicia lustrzanego ( garaż po lewej stronie) na adres: mstrzala82@wp.pl Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 27 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwiec 2022 Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres c.a.n.d.y@poczta.fm pozdrawiam, Cytuj
Redaktor Napisano 27 Czerwiec 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 27 Czerwiec 2022 2 godziny temu, Gość Paweł napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres c.a.n.d.y@poczta.fm pozdrawiam, Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Cobretti Napisano 15 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2023 Witam. Proszę o rysunek szczegółowy na adres daniel.dawidziuk@op.pl. Cytuj
Gość Cobretti Napisano 15 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2023 Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu. Proszę o przesłanie rysunku szczegółowego odbicie lustrzane . Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2023 W dniu 15.04.2023 o 16:04, Gość Cobretti napisał: Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu. Proszę o przesłanie rysunku szczegółowego odbicie lustrzane . Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Cytuj
Gość Aga Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Napisano 1 Styczeń Witam. Proszę o wysyłkę szczegółowych rysunków na maila: aczajka36@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Styczeń Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń W dniu 1.01.2024 o 01:51, Gość Aga napisał: Witam. Proszę o wysyłkę szczegółowych rysunków na maila: aczajka36@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi