Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry,

Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na poniższy adres:

networkcoaches@gmail.com 

Dziękuję i pozdrawiam

• Odpowiedzi 108
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na poniższy adres: jarek1886@wp.pl ( najlepiej w odbiciu lustrzanym ) . Dziękuję i pozdrawiam.
Napisano
Godzinę temu, Gość Jarek napisał:

Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na poniższy adres: jarek1886@wp.pl ( najlepiej w odbiciu lustrzanym ) . Dziękuję i pozdrawiam.

Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam. 

Gość dom Stokrotka.
Napisano

witam czy ktoś ma juz taki dom wystawiony najlepiej woj. świetokrzyskie chę tnie bym zobaczył na żywo.

Napisano
Napisano
13 godzin temu, Gość Jarek napisał:

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam.

• 1 month later...
Gość Rysunek szczegółowy
Napisano

Dzień dobry. 

Proszę o wysłanie szczegółowych rysunków w odbiciu lustrzanym na adres dawid.kadziola@gmail.com

Pozdrawiam i dziękuję. 

Napisano
4 godziny temu, Gość Rysunek szczegółowy napisał:

Dzień dobry. 

Proszę o wysłanie szczegółowych rysunków w odbiciu lustrzanym na adres dawid.kadziola@gmail.com

Pozdrawiam i dziękuję. 

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Napisano

Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie rysunków z wymiarami (najlepiej odbicie lustrzane) na maila: bartwa@op.pl

Pozdrawiam.

Napisano
7 minut temu, Gość barb napisał:

Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie rysunków z wymiarami (najlepiej odbicie lustrzane) na maila: bartwa@op.pl

Pozdrawiam.

Dzień dobry,

W dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Stokrotka
Napisano

Dzień dobry, czy mogę prosić o szczegółowe rysunki wymiaru domu i pomieszczen? malgosiek18@poczta.onet 

• 2 weeks later...
Gość Małgorzata
Napisano

Czy można prosić o więcej szczegółów projektu na meila malgosiek18@poczta.onet.pl   Serdecznie pozdrawiam.

Napisano
9 godzin temu, Gość Małgorzata napisał:

Czy można prosić o więcej szczegółów projektu na meila malgosiek18@poczta.onet.pl   Serdecznie pozdrawiam.

Dzień dobry,

W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość dom Stokrotka
Napisano

Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres kraszan88@wp.pl jestem zainteresowany kupnem projektu. 

Napisano

Witam chciałam poprosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres agnieszka.ponichtera22@interia.pl

• 2 months later...
Gość Paweł
Napisano

witam. czy mógłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na mój adres pablo_ok@wp.pl

dziękuję :)