Redaktor Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2018 Projekt domu Jamajka Szczegółowy opis projektu domu Jamajka znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/jamajka Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Arek Napisano 16 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Wrzesień 2018 Czy domek posiada jakies ogrzewanie? Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Wrzesień 2018 11 godzin temu, Gość Arek napisał: Czy domek posiada jakies ogrzewanie? Witam W projekcie przewidziano ogrzewanie gazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 24 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2019 Witam, czy można zamówić ten projekt w technologii murowanej i z dachem 35stopni (niestety takie mam wymogi w mpzp). Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2019 6 minut temu, Gość Ania napisał: Witam, czy można zamówić ten projekt w technologii murowanej i z dachem 35stopni (niestety takie mam wymogi w mpzp). Dzień dobry, Takie modyfikacje będą traktowane jako indywidualne zmiany w projekcie. Można je zlecić nam lub projektantowi dokonującemu adaptacji. W celu uzyskania wyceny kosztów wprowadzenia zmian w naszej pracowni proszę o wysłanie wiadomości z zapytaniem na adres: info@dobredomy.pl. Odpowiedź otrzyma Pani w ciągu 1-2 dni roboczych. Pozdrawiam Cytuj
Gość artur Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2019 witam Niestety w naszym mieście nie jest podłączony gaz , czy istnieje możliwość ogrzewania pompą ciepła Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2019 17 godzin temu, Gość artur napisał: witam Niestety w naszym mieście nie jest podłączony gaz , czy istnieje możliwość ogrzewania pompą ciepła Dzień dobry, Tak, istnieje możliwość takiej zmiany sposobu ogrzewania. Zmiany w projekcie najlepiej wprowadzić na etapie adaptacji. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 27 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2020 Dzień dobry, Czy istnieje możliwość takiego ułożenia ścianek działowych, aby uzyskać jeden dodatkowy zamknięty pokój? Czy taka zmiana stanowi zmianę w projekcie? pozdrawiam, Agnieszka Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2020 5 godzin temu, Gość Agnieszka napisał: Dzień dobry, Czy istnieje możliwość takiego ułożenia ścianek działowych, aby uzyskać jeden dodatkowy zamknięty pokój? Czy taka zmiana stanowi zmianę w projekcie? pozdrawiam, Agnieszka Dzień dobry, przy zachowaniu obecnego programu użytkowego niemożliwe jest dołożenie jednego pokoju nie zmieniając wymiarów zewnętrznych projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maciej Skowron Napisano 1 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Grudzień 2020 Dzień dobry, czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe na adres mailowy: maciej1974skowron@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2020 17 godzin temu, Gość Maciej Skowron napisał: Dzień dobry, czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe na adres mailowy: maciej1974skowron@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Robert Napisano 7 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2021 Dzień dobry, czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe na chromki@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2021 12 godzin temu, Gość Robert napisał: Dzień dobry, czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe na chromki@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Artur Napisano 30 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 30 Lipiec 2021 Witam, czy mogę prosić o przekroje i rysunki szczegółowe na adres ved.kontakt@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 31 Lipiec 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2021 14 godzin temu, Gość Artur napisał: Witam, czy mogę prosić o przekroje i rysunki szczegółowe na adres ved.kontakt@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 21 Sierpień 2023 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2023 Witam serdecznie, czy posiadają Państwo zdjęcia zrealizowanego projektu? Czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres hf.byania@gmail.com? dziękuję! Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Sierpień 2023 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2023 9 godzin temu, Gość Ania napisał: Witam serdecznie, czy posiadają Państwo zdjęcia zrealizowanego projektu? Czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres hf.byania@gmail.com? dziękuję! Dzień dobry, rysunki szczegółowe zostały wysłane na podany adres. Niestety, nie posiadamy zdjęć z realizacji tego projektu. Cytuj
Gość Julia Napisano 12 Lipiec Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec Witam, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na adres liacookie6@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Gość Janusz Napisano 19 Listopad Zgłoszenie Napisano 19 Listopad Jestem zainteresowany projektem czy mogę prosić o rysunki szczegółowe dom w lustrzanym odbiciu na email paulox@onet.eu.Czy zamawiajac projekt w cenie jest zmiana sposobu ogrzewania domu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Listopad Zgłoszenie Napisano 22 Listopad W dniu 19.11.2024 o 21:49, Gość Janusz napisał: Jestem zainteresowany projektem czy mogę prosić o rysunki szczegółowe dom w lustrzanym odbiciu na email paulox@onet.eu.Czy zamawiajac projekt w cenie jest zmiana sposobu ogrzewania domu? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. W cenie projektu jest tylko zgoda na zmianę sposobu ogrzewania. Sama zmiana musi zostać naniesiona na etapie adaptacji projektu do działki (u lokalnego architekta lub bezpośrednio u nas). Razem z projektem można jednak zamówić dodatkowo płatny projekt ogrzewania podłogowego za pomocą pompy ciepła (dostępny od ręki) lub ogrzewania podłogowego za pomocą kotła gazowego (o czas realizacji najlepiej zapytać telefonicznie lub mailowo - dane poniżej). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi