Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 7 months later...
  • 5 months later...
Gość Ania
Napisano
Witam, czy można zamówić ten projekt w technologii murowanej i z dachem 35stopni (niestety takie mam wymogi w mpzp).
Napisano
6 minut temu, Gość Ania napisał:

Witam, czy można zamówić ten projekt w technologii murowanej i z dachem 35stopni (niestety takie mam wymogi w mpzp).

Dzień dobry,

Takie modyfikacje będą traktowane jako indywidualne zmiany w projekcie.

Można je zlecić nam lub projektantowi dokonującemu adaptacji.

W celu uzyskania wyceny kosztów  wprowadzenia zmian w naszej pracowni proszę o wysłanie wiadomości z zapytaniem na adres: info@dobredomy.pl.

Odpowiedź otrzyma Pani w ciągu 1-2 dni roboczych.

Pozdrawiam

Gość artur
Napisano
witam Niestety w naszym mieście nie jest podłączony gaz , czy istnieje możliwość ogrzewania pompą ciepła
Napisano
17 godzin temu, Gość artur napisał:

witam Niestety w naszym mieście nie jest podłączony gaz , czy istnieje możliwość ogrzewania pompą ciepła

Dzień dobry,

Tak, istnieje możliwość takiej zmiany sposobu ogrzewania.

Zmiany w projekcie najlepiej wprowadzić na etapie adaptacji.

Pozdrawiam

• 10 months later...
Gość Agnieszka
Napisano

Dzień dobry,

Czy istnieje możliwość takiego ułożenia ścianek działowych, aby uzyskać jeden dodatkowy zamknięty pokój?

Czy taka zmiana stanowi zmianę w projekcie?

pozdrawiam,

Agnieszka

Napisano
5 godzin temu, Gość Agnieszka napisał:

Dzień dobry,

Czy istnieje możliwość takiego ułożenia ścianek działowych, aby uzyskać jeden dodatkowy zamknięty pokój?

Czy taka zmiana stanowi zmianę w projekcie?

pozdrawiam,

Agnieszka

Dzień dobry,

przy zachowaniu obecnego programu użytkowego niemożliwe jest dołożenie jednego pokoju nie zmieniając wymiarów zewnętrznych projektu.

Pozdrawiam

• 10 months later...
Gość Maciej Skowron
Napisano

Dzień dobry,

czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe na adres mailowy:

maciej1974skowron@gmail.com

Pozdrawiam

• 6 months later...
  • 1 month later...
Napisano

Witam, 

czy mogę prosić o przekroje i rysunki szczegółowe na adres ved.kontakt@gmail.com

Pozdrawiam

Napisano
14 godzin temu, Gość Artur napisał:

Witam, 

czy mogę prosić o przekroje i rysunki szczegółowe na adres ved.kontakt@gmail.com

Pozdrawiam

Dzień dobry,
w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres.
Pozdrawiam

• 2 years later...
Napisano

Witam serdecznie, czy posiadają Państwo zdjęcia zrealizowanego projektu? Czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres hf.byania@gmail.com? 
dziękuję!

Napisano
9 godzin temu, Gość Ania napisał:

Witam serdecznie, czy posiadają Państwo zdjęcia zrealizowanego projektu? Czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres hf.byania@gmail.com? 
dziękuję!

Dzień dobry, rysunki szczegółowe zostały wysłane na podany adres. Niestety, nie posiadamy zdjęć z realizacji tego projektu. 

• 10 months later...
Gość Julia
Napisano

Witam, 

czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na adres liacookie6@gmail.com

Pozdrawiam

• 4 months later...
Gość Janusz
Napisano

Jestem zainteresowany projektem czy mogę prosić o rysunki szczegółowe dom w lustrzanym odbiciu na email paulox@onet.eu.Czy zamawiajac projekt w cenie jest zmiana sposobu ogrzewania domu?

Napisano
W dniu 19.11.2024 o 21:49, Gość Janusz napisał:

Jestem zainteresowany projektem czy mogę prosić o rysunki szczegółowe dom w lustrzanym odbiciu na email paulox@onet.eu.Czy zamawiajac projekt w cenie jest zmiana sposobu ogrzewania domu?

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

W cenie projektu jest tylko zgoda na zmianę sposobu ogrzewania. Sama zmiana musi zostać naniesiona na etapie adaptacji projektu do działki (u lokalnego architekta lub bezpośrednio u nas). Razem z projektem można jednak zamówić dodatkowo płatny projekt ogrzewania podłogowego za pomocą pompy ciepła (dostępny od ręki) lub ogrzewania podłogowego za pomocą kotła gazowego (o czas realizacji najlepiej zapytać telefonicznie lub mailowo - dane poniżej).