Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 11 months later...
Napisano
Witam, poproszę o przesyłanie na adres jolantapolak@op.pl rysunków technicznych oraz innych dostępnych materiałów. Pozdrawiam.
Napisano
17 godzin temu, Gość Jola napisał: Witam, poproszę o przesyłanie na adres jolantapolak@op.pl rysunków technicznych oraz innych dostępnych materiałów. Pozdrawiam.
Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

Dziękuję bardzo.
  • 2 weeks later...
Gość asika456
Napisano

Witam, poproszę o materiały na adres asika456@poczta.onet.pl

Czy jest możliwość wykonania pełnego zadaszenia nad tarasem?

Napisano
Godzinę temu, Gość asika456 napisał:

Witam, poproszę o materiały na adres asika456@poczta.onet.pl

Czy jest możliwość wykonania pełnego zadaszenia nad tarasem?

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Tak, można wprowadzić taką zmianę do projektu. Usługa wprowadzania zmian jest dodatkowo odpłatna. Po dokonaniu zakupu projektu można ją zlecić lokalnemu projektantowi adaptującemu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Pozdrawiam. 

• 4 weeks later...
Gość Magdalena Przywoźna
Napisano
Witam serdecznie czy bym mogła poprosić o rysunki z wymiarami na email madzia_sklodowska922@wp.pl
  • 2 months later...
Gość Maciek
Napisano

Witam jestem zainteresowany kupnem projektu bardzo proszę o zestawienie kosztów budowy i dostępnych materiałów na adres mm210687@wp.pl pozdrawiam!

Napisano
11 godzin temu, Gość Maciek napisał:

Witam jestem zainteresowany kupnem projektu bardzo proszę o zestawienie kosztów budowy i dostępnych materiałów na adres mm210687@wp.pl pozdrawiam!

Gość Dawid
Napisano
Witam jestem zainteresowany kupnem projektu, czy mógł bym prosić o przesłanie dokładnych rysunków z wymiarami oraz dostępne materiały na adres dawid1987@poczta.onet.pl z góry dziękuję i pozdrawiam
Napisano
3 godziny temu, Gość Dawid napisał:

Witam jestem zainteresowany kupnem projektu, czy mógł bym prosić o przesłanie dokładnych rysunków z wymiarami oraz dostępne materiały na adres dawid1987@poczta.onet.pl z góry dziękuję i pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość Ludwika
Napisano

Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektami domów Ontario i Ontario II. Proszę o przesłanie materiałów na adres: ludwika.opalinska@gmail.com. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam!

Napisano
54 minuty temu, Gość Ludwika napisał:

Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektami domów Ontario i Ontario II. Proszę o przesłanie materiałów na adres: ludwika.opalinska@gmail.com. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam!

• 3 weeks later...
Napisano
Witam, jestem zainteresowana kupnem projetku. Czy moglabym prosic o przeslanie materialow na adres marta.twardygrosz@gmail.com dziekuje i pozdrawiam
Napisano
1 godzinę temu, Gość Marta napisał:

Witam, jestem zainteresowana kupnem projetku. Czy moglabym prosic o przeslanie materialow na adres marta.twardygrosz@gmail.com dziekuje i pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Dzień dobry, czy istnieje możliwość wybudowania tego domu w konstrukcji drewnianej? Pozdrawiam.

Napisano
13 godzin temu, Gość Piotr napisał:

Dzień dobry, czy istnieje możliwość wybudowania tego domu w konstrukcji drewnianej? Pozdrawiam.

Dzień dobry, niestety nie podejmujemy się przeprojektowania projektu na technologię szkieletową ciesielską. 

Jeśli byłby Pan zainteresowany technologią prefabrykowaną szkieletową to proponujemy kontakt z firmą Wolf System. Dokonają oni zmian w dokumentacji domu, w oparciu o swoje rozwiązania, a następnie go wybudują. Dając gwarancję wysokiej jakości.

Można również zmienić technologię budowy domu na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany.

Pozdrawiam

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Gość Lis Marek
Napisano

Dzień dobry.

Projekt idealny !! 

Mógłbym prosić zestawienie kosztów oraz szczegułowych wymiarów na mlis48@wp.pl

• 2 months later...
  • 1 month later...
Gość Karol
Napisano

Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie rysunków technicznych na adres karolwro@gmail.com ?