Gość zbyszek Napisano 7 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2019 Witam jestem zainteresowany kupnem projektu proszę o zestawienie kosztów budowy i materiału na adres zibi1@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2019 11 godzin temu, Gość zbyszek napisał: Witam jestem zainteresowany kupnem projektu proszę o zestawienie kosztów budowy i materiału na adres zibi1@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszJagod Napisano 2 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2019 Witam. Jestem wstępnie zainteresowany. Proszę o przesłanie zestawiania materiałów i kosztów budowy na adres: janusz.etna@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2019 14 godzin temu, JanuszJagod napisał: Witam. Jestem wstępnie zainteresowany. Proszę o przesłanie zestawiania materiałów i kosztów budowy na adres: janusz.etna@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 5 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2019 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem projektu, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, zestawienia materiału i kosztów budowy na adres: krzysztofstefanskimanu@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 6 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2019 11 godzin temu, Gość gość napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem projektu, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, zestawienia materiału i kosztów budowy na adres: krzysztofstefanskimanu@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 23 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2019 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, zestawienia materiału i kosztów budowy na adres: atkaxxx@gazeta.pl Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2019 14 minut temu, Gość Anna napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, zestawienia materiału i kosztów budowy na adres: atkaxxx@gazeta.pl Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pr Montana Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, zestawienia materiału na adres lukaszwitkowski2609@gmail.com dziekuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 2 godziny temu, Gość pr Montana napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, zestawienia materiału na adres lukaszwitkowski2609@gmail.com dziekuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 1 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2019 Również poproszę o materiały na maila magu199max@gmail.com pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 1 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2019 5 godzin temu, Gość Max napisał: Również poproszę o materiały na maila magu199max@gmail.com pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zainteresowany MONTANĄ Napisano 5 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2020 Witam, Uprzejme pytanko: Czy ktoś wybudował już Montanę, i ewentualnie jakie zmiany wprowadził, jakie technologie..? Czy mogę prosić o rzut wnętrza z wymiarami ? WAŻNE. Jakieś fotki z wykończonej inwestycji? Bardzo proszę... Mogę zrewanżować się własnymi pomysłami na Montanę... POLECAM REKUPERACJĘ gdyż w obecnym domu używam tej instalacji już od 10 lat ! U mnie wjazd będzie od północy czyli idealnie pod przeszklone pokoje od strony południowej !!!! Proszę o e-maila na agrorady@gmail.com. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2020 12 minut temu, Gość Zainteresowany MONTANĄ napisał: Witam, Uprzejme pytanko: Czy ktoś wybudował już Montanę, i ewentualnie jakie zmiany wprowadził, jakie technologie..? Czy mogę prosić o rzut wnętrza z wymiarami ? WAŻNE. Jakieś fotki z wykończonej inwestycji? Bardzo proszę... Mogę zrewanżować się własnymi pomysłami na Montanę... POLECAM REKUPERACJĘ gdyż w obecnym domu używam tej instalacji już od 10 lat ! U mnie wjazd będzie od północy czyli idealnie pod przeszklone pokoje od strony południowej !!!! Proszę o e-maila na agrorady@gmail.com. Pozdrawiam Paweł Dzień dobry, na podany adres wysłaliśmy rysunki szczegółowe z wymiarami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość materiały Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2020 Czy mogę również prosić o materiały na e-mail? dzesika.st@onet.pl Pozdrawiam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2020 8 minut temu, Gość materiały napisał: Czy mogę również prosić o materiały na e-mail? dzesika.st@onet.pl Pozdrawiam ? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 8 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2020 Dzień dobry, jestem wstępnie zainteresowany kupnem projektu. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, zestawienia materiałów i kosztów budowy oraz rzutów wnętrz z wymiarami na adres liom@interia.pl. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2020 5 godzin temu, Gość Gość napisał: Dzień dobry, jestem wstępnie zainteresowany kupnem projektu. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, zestawienia materiałów i kosztów budowy oraz rzutów wnętrz z wymiarami na adres liom@interia.pl. Z góry dziękuję. Dzień dobry, wszystkie dostępne darmowe materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz Napisano 7 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2020 Czy mogę również prosić o materiały na e-mail? tel_mar.o2.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2020 6 godzin temu, Gość Mariusz napisał: Czy mogę również prosić o materiały na e-mail? tel_mar.o2.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karol Napisano 16 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2020 Dzień dobry, można prosić o wszystkie dostępne darmowe materiały tego projektu na adres e-mail kar_olek@poczta.fm Bardzo dziękuję i pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2020 16 minut temu, Gość Karol napisał: Dzień dobry, można prosić o wszystkie dostępne darmowe materiały tego projektu na adres e-mail kar_olek@poczta.fm Bardzo dziękuję i pozdrawiam Witam. Rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego zostały przesłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karol Napisano 17 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2020 Dzień dobry, Uprzejmie proszę o informację jak w tym projekcie rozwiązane jest odwodnienie dachu. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2020 48 minut temu, Gość Karol napisał: Dzień dobry, Uprzejmie proszę o informację jak w tym projekcie rozwiązane jest odwodnienie dachu. Dziękuję Dzień dobry, odwodnienie zaprojektowano poprzez spadki stropodachu, szczelne przelewy przez attykę do kosza zlewowego z rurą spustową. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastko@vp.pl Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Dnia 6.02.2018 o 12:00, Redaktor napisał: Projekt domu Montana Szczegółowy opis projektu domu Montana znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/montana Zapraszamy do dyskusji! Witam jestem zainteresowany kupnem projektu proszę o szczegóły związane z projektem Montana oraz zestawienie kosztów budowy i materiału na ciastko@vp.pl. Czy współpracujecie z firmami budowlanymi pracującymi w okolicach Warszawy, stawiającymi domy takie jak Montana? Chodzi mi o to czy polecacie jakąś firmę budowlaną do realizacji Waszych projektów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi