Gość Kamil Z. Napisano 30 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2021 Dzień dobry, Jestem zainteresowany tym projektem, poproszę o materiały szczegółowe dotyczące projektu Malta na adres zwi3rzak@gmail.com Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2021 21 godzin temu, Gość Kamil Z. napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowany tym projektem, poproszę o materiały szczegółowe dotyczące projektu Malta na adres zwi3rzak@gmail.com Pozdrawiam serdecznie. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marzena Napisano 23 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2021 Dzień dobry Proszę o rysunki szczegółowe do odbicia lustrzanego Malty na nowakmarzena@vp.pl. Bardzo dziękuję, MN Cytuj
Redaktor Napisano 24 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2021 14 godzin temu, Gość Marzena napisał: Dzień dobry Proszę o rysunki szczegółowe do odbicia lustrzanego Malty na nowakmarzena@vp.pl. Bardzo dziękuję, MN Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 5 Luty Zgłoszenie Napisano 5 Luty Dzień dobry, czy można prosić rzuty pomieszczeń z wymiarami? ania.krawczyk.89@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Luty Zgłoszenie Napisano 6 Luty 13 godzin temu, Gość Ania napisał: Dzień dobry, czy można prosić rzuty pomieszczeń z wymiarami? ania.krawczyk.89@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Cytuj
Gość Dario Napisano 13 Marzec Zgłoszenie Napisano 13 Marzec Dzień dobry Jesteśmy z małżonką zainteresowani nabyciem projektu Malta. Prosimy o przesłanie materiałów na temat tego projektu oraz wymiarów pomieszczeń w nim zaprojektowanych. Podaję adres meilowy dariuszpyda@gmail.com. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Marzec Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 3 godziny temu, Gość Dario napisał: Dzień dobry Jesteśmy z małżonką zainteresowani nabyciem projektu Malta. Prosimy o przesłanie materiałów na temat tego projektu oraz wymiarów pomieszczeń w nim zaprojektowanych. Podaję adres meilowy dariuszpyda@gmail.com. Dzień dobry, materiały zostały przesłane na podany adres. Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 2 Kwiecień Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu domu Malta. Mogłabym prosić o więcej dokumentów na jego temat? Pozdrawiam agnieszka.wojtowicz30@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 19 godzin temu, Gość Agnieszka napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu domu Malta. Mogłabym prosić o więcej dokumentów na jego temat? Pozdrawiam agnieszka.wojtowicz30@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały przesłane na podany adres. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi