Dobre Domy Napisano 21 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2021 16 godzin temu, Gość izabel.S napisał: witam czy jest możliwość podnieść o metr górę boczne ściany by w skosach było wyżej?? Dzień dobry, taką zmianę można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 28 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2021 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami poszczególnych pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów, na adres monikarojczyk@gmail.com dziękuje :) Cytuj
Gość Monika Napisano 28 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2021 Dnia 10.11.2019 o 14:51, Ajlona napisał: Witam zainteresowanych budową domu z projektów Karolina. Na facebooku została założona grupa Karolina- Dobre Domy - Budujemy, w celu wymiany doświadczeń, pomysłów, a także udzielenia pomocy i rad podczas żmudnego procesu stawiania czterech kątów. My zdecydowaliśmy się na projekt Karolina IV z niewielkimi zmianami. Zachęcam do dołączenia do grupy osoby chętne lub budujące dom projektu Karolina Dzień dobry chciałabym dołączyć do grupy na Facebooku ale nie potrafię jej odszukać. Czy ona nadal istnieje ? Wpisując podana frazę nie wyszukuje mi takiej grupy Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2021 9 godzin temu, Gość Monika napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami poszczególnych pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów, na adres monikarojczyk@gmail.com dziękuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ajlonaa Napisano 1 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2021 Tak, grupa istnieje zmieniła nazwę na Karolina/Karol- Dobre Domy-budujemy ? Cytuj
Gość Andrzej Napisano 5 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2021 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów na adres a.lichy@wp.pl. Chodzi o wersje Karolina 119,10m2 lustrzane odbicie. Z góry bardzo dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2021 5 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów na adres a.lichy@wp.pl. Chodzi o wersje Karolina 119,10m2 lustrzane odbicie. Z góry bardzo dziękuję. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Paweł K23 Napisano 6 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2021 Witam, ja też proszę o przesłanie rzutów z wymiarami poszczególnych pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów, mail: pawel_kita@op.pl Dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2021 W dniu 6.02.2021 o 11:58, Gość Paweł K23 napisał: Witam, ja też proszę o przesłanie rzutów z wymiarami poszczególnych pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów, mail: pawel_kita@op.pl Dziękuje i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 13 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2021 Jestem zainteresowana projektem Karolina, bardzo proszę o przesłanie szczegółowego planu domu i większej ilości informacji na maila tina_2906@wp.pl.Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2021 W dniu 13.02.2021 o 22:59, Gość Justyna napisał: Jestem zainteresowana projektem Karolina, bardzo proszę o przesłanie szczegółowego planu domu i większej ilości informacji na maila tina_2906@wp.pl.Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość OlaKg Napisano 20 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 20 Luty 2021 Dzień dobry, wstępnie jestem zainteresowana projektem domu Karolina w wersji lustrzanej. Czy jest opcja zmiany metody budowy na szkieletową? Prosiłabym o przesłanie szczegółowego planu domu - rzuty, przekroje itp. do wersji lustrzanej. Mój mail: aleksandra.grylewicz@vp.pl. Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2021 W dniu 20.02.2021 o 14:18, Gość OlaKg napisał: Dzień dobry, wstępnie jestem zainteresowana projektem domu Karolina w wersji lustrzanej. Czy jest opcja zmiany metody budowy na szkieletową? Prosiłabym o przesłanie szczegółowego planu domu - rzuty, przekroje itp. do wersji lustrzanej. Mój mail: aleksandra.grylewicz@vp.pl. Dziękuje i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Zmianę technologii na szkieletową można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Ania Napisano 23 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2021 Witam, czy jest ktoś kto jest w trakcie lub po budowie domu, projekt "KAROLINA" na terenie Wielkopolski?? Chętnie obejrzymy wnętrza (w miarę możliwości) przed zakupem projektu. Z góry dziękujemy za umożliwienie podglądu. W razie kontaktu proszę o wiadomość na maila: banan95@onet.pl Pozdrawiam Ania Cytuj
Gość OlaKg Napisano 23 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2021 Dnia 22.02.2021 o 09:42, Dobre Domy napisał: Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Zmianę technologii na szkieletową można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany. Pozdrawiam Sprawdziłam wszystkie katalogi (spam też) i niestety maila od Państwa nie otrzymałam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2021 11 godzin temu, Gość OlaKg napisał: Sprawdziłam wszystkie katalogi (spam też) i niestety maila od Państwa nie otrzymałam Dzień dobry, mail został wysłany ponownie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 5 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2021 Witam, Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz kosztorysu na adres: roza.behi.piekarska@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2021 5 godzin temu, Gość Karolina napisał: Witam, Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz kosztorysu na adres: roza.behi.piekarska@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rysunek szczegółowy Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2021 Dzień dobry Czy mogę poprosić o rysunek szczegółowy? proszę o przesłanie na maila malgosia.wanat@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2021 15 godzin temu, Gość Rysunek szczegółowy napisał: Dzień dobry Czy mogę poprosić o rysunek szczegółowy? proszę o przesłanie na maila malgosia.wanat@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Karolina Napisano 12 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2021 Witam, Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz kosztorysu na adres: shab0@op.pl Pozdrawiam miłego dnia!! Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2021 11 minut temu, Gość Gość Karolina napisał: Witam, Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz kosztorysu na adres: shab0@op.pl Pozdrawiam miłego dnia!! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 16 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2021 Witam, ja proszę o przesłanie rzutów z wymiarami poszczególnych pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów, mail: mposluszna@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2021 W dniu 16.04.2021 o 15:10, Gość Marta napisał: Witam, ja proszę o przesłanie rzutów z wymiarami poszczególnych pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów, mail: mposluszna@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Szymon Napisano 18 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2021 Witam, podrzucam kilka zdjęć z etapu wykańczania domu (oczywiście kwestia gustu), ale może komuś pomoże w podjęciu decyzji o wyborze projektu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi