Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 239
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami poszczególnych pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów, na adres monikarojczyk@gmail.com

dziękuje :) 

Napisano
Dnia 10.11.2019 o 14:51, Ajlona napisał:

Witam zainteresowanych budową domu z projektów Karolina. Na facebooku  została założona grupa Karolina- Dobre Domy - Budujemy, w celu wymiany doświadczeń, pomysłów, a także udzielenia pomocy i rad podczas żmudnego procesu stawiania czterech kątów. My zdecydowaliśmy się na projekt Karolina IV z niewielkimi zmianami. Zachęcam do dołączenia do grupy osoby chętne lub budujące dom  projektu Karolina 1f642.png

Dzień dobry :) chciałabym dołączyć do grupy na Facebooku ale nie potrafię jej odszukać. Czy ona nadal istnieje ? Wpisując podana frazę nie wyszukuje mi takiej grupy :(

Napisano
9 godzin temu, Gość Monika napisał:

Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami poszczególnych pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów, na adres monikarojczyk@gmail.com

dziękuje :)

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Gość Andrzej
Napisano

Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów na adres a.lichy@wp.pl. Chodzi o wersje Karolina 119,10m2 lustrzane odbicie.

Z góry bardzo dziękuję. 

Napisano
5 godzin temu, Gość Andrzej napisał:

Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów na adres a.lichy@wp.pl. Chodzi o wersje Karolina 119,10m2 lustrzane odbicie.

Z góry bardzo dziękuję. 

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

Gość Paweł K23
Napisano

Witam, ja też proszę o przesłanie rzutów z wymiarami poszczególnych pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów, mail: pawel_kita@op.pl

Dziękuje i pozdrawiam :)

Napisano
W dniu 6.02.2021 o 11:58, Gość Paweł K23 napisał:

Witam, ja też proszę o przesłanie rzutów z wymiarami poszczególnych pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów, mail: pawel_kita@op.pl

Dziękuje i pozdrawiam :)

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Gość Justyna
Napisano

Jestem zainteresowana projektem Karolina, bardzo proszę o przesłanie szczegółowego planu domu i większej ilości informacji na maila tina_2906@wp.pl.Dziękuję

Napisano
W dniu 13.02.2021 o 22:59, Gość Justyna napisał:

Jestem zainteresowana projektem Karolina, bardzo proszę o przesłanie szczegółowego planu domu i większej ilości informacji na maila tina_2906@wp.pl.Dziękuję

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Gość OlaKg
Napisano

Dzień dobry,

wstępnie jestem zainteresowana projektem domu Karolina w wersji lustrzanej. Czy jest opcja zmiany metody budowy na szkieletową? Prosiłabym o przesłanie szczegółowego planu domu - rzuty, przekroje itp. do wersji lustrzanej. Mój mail: aleksandra.grylewicz@vp.pl. Dziękuje i pozdrawiam.

Napisano
W dniu 20.02.2021 o 14:18, Gość OlaKg napisał:

Dzień dobry,

wstępnie jestem zainteresowana projektem domu Karolina w wersji lustrzanej. Czy jest opcja zmiany metody budowy na szkieletową? Prosiłabym o przesłanie szczegółowego planu domu - rzuty, przekroje itp. do wersji lustrzanej. Mój mail: aleksandra.grylewicz@vp.pl. Dziękuje i pozdrawiam.

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Zmianę technologii na szkieletową można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany.

Pozdrawiam

Gość Gość Ania
Napisano

Witam, czy jest ktoś kto jest w trakcie lub po budowie domu, projekt "KAROLINA" na terenie Wielkopolski??

Chętnie obejrzymy wnętrza (w miarę możliwości) przed zakupem projektu.

Z góry dziękujemy za umożliwienie podglądu. W razie kontaktu proszę o wiadomość na maila:  banan95@onet.pl

Pozdrawiam Ania

Gość OlaKg
Napisano
Dnia 22.02.2021 o 09:42, Dobre Domy napisał:

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Zmianę technologii na szkieletową można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany.

Pozdrawiam

Sprawdziłam wszystkie katalogi (spam też) i niestety maila od Państwa nie otrzymałam :(

• 2 weeks later...
Gość Karolina
Napisano

Witam, Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz kosztorysu na adres:  roza.behi.piekarska@wp.pl

Napisano
5 godzin temu, Gość Karolina napisał:

Witam, Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz kosztorysu na adres:  roza.behi.piekarska@wp.pl

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Rysunek szczegółowy
Napisano

Dzień dobry

Czy mogę poprosić o rysunek szczegółowy?

proszę o przesłanie na maila malgosia.wanat@gmail.com

Napisano
15 godzin temu, Gość Rysunek szczegółowy napisał:

Dzień dobry

Czy mogę poprosić o rysunek szczegółowy?

proszę o przesłanie na maila malgosia.wanat@gmail.com

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres.

Pozdrawiam 

• 4 weeks later...
Gość Gość Karolina
Napisano

Witam, Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz kosztorysu na adres:  shab0@op.pl 

Pozdrawiam miłego dnia!! 

Napisano
11 minut temu, Gość Gość Karolina napisał:

Witam, Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz kosztorysu na adres:  shab0@op.pl 

Pozdrawiam miłego dnia!! 

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne.

Pozdrawiam

Napisano

Witam, ja proszę o przesłanie rzutów z wymiarami poszczególnych pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów, mail: mposluszna@wp.pl

Napisano
W dniu 16.04.2021 o 15:10, Gość Marta napisał:

Witam, ja proszę o przesłanie rzutów z wymiarami poszczególnych pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów, mail: mposluszna@wp.pl

Dzień dobry,

Pozdrawiam