Gość Łukasz Napisano 28 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwiec 2019 Dzień dobry, proszę o szczegółowe wymiary pomieszczeń w projekcie Karolina. adres mailowy: kojderek13@wp.pl pozdrawiam Łukasz Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwiec 2019 13 godzin temu, Gość Łukasz napisał: Dzień dobry, proszę o szczegółowe wymiary pomieszczeń w projekcie Karolina. adres mailowy: kojderek13@wp.pl pozdrawiam Łukasz Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość projekt Napisano 10 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2019 Bardzo proszę o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów. beata435@onet.pl . Interesuje mnie odbicie lustrzane czyli garaż z prawej strony. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2019 15 godzin temu, Gość projekt napisał: Bardzo proszę o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów. beata435@onet.pl . Interesuje mnie odbicie lustrzane czyli garaż z prawej strony. Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Marta Napisano 28 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2019 Dom jest piekny. Bardzo proszę o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów na adres mailowy: marta.stu@onet.pl . Interesuje mnie odbicie lustrzane czyli garaż z prawej strony. czy ktoś może pochwalić się już realizacja tego projektu?pozdrawiam Marta Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Lipiec 2019 11 godzin temu, Gość Marta napisał: Dom jest piekny. Bardzo proszę o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów na adres mailowy: marta.stu@onet.pl . Interesuje mnie odbicie lustrzane czyli garaż z prawej strony. czy ktoś może pochwalić się już realizacja tego projektu?pozdrawiam Marta Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Projekt Karolina Napisano 4 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień 2019 Posiadam nowy, nieużywany projekt domu Karolina. Kupiłam, ale niestety nie mogę go wybudować na działce, którą posiadam musiałam projekt zmienić na inny. Projekt jest kompletny w 4 egzemplarzach, niezniszczony nieużywany, chętnie odsprzedam atrakcyjna cena tel 668812448 Cytuj
Gość Marcin Napisano 11 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2019 Witam, jestem zainteresowany zakupem Państwa projektu Karolina. Prosiłbym o wysłanie dostępnych materiałów tj.rzutów domu wraz w wymiarami pomieszczeń i innymi dostępnymi materiałami . Interesuje mnie adaptacja poddasza ,czy trzeba to wcześniej zgłosić przed zakupem aby nanieść poprawki w projekcie? email: lawenda.biuro@wp.pl Pozdrawiam Marcin Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2019 Godzinę temu, Gość Marcin napisał: Witam, jestem zainteresowany zakupem Państwa projektu Karolina. Prosiłbym o wysłanie dostępnych materiałów tj.rzutów domu wraz w wymiarami pomieszczeń i innymi dostępnymi materiałami . Interesuje mnie adaptacja poddasza ,czy trzeba to wcześniej zgłosić przed zakupem aby nanieść poprawki w projekcie? email: lawenda.biuro@wp.pl Pozdrawiam Marcin Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Tego typu zmiany wprowadza się na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość DoMi Napisano 12 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2019 Witam, jestem zainteresowana zakupem Państwa projektu Karolina, bardzo proszę o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów dot. tego projektu na adres dominikatchorek@op.pl. Pozdrawiam, Dominika Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2019 3 godziny temu, Gość DoMi napisał: Witam, jestem zainteresowana zakupem Państwa projektu Karolina, bardzo proszę o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów dot. tego projektu na adres dominikatchorek@op.pl. Pozdrawiam, Dominika Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sylwek Napisano 26 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2019 Witam, jestem zainteresowany zakupem Państwa projektu Karolina, bardzo proszę o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów dot. tego projektu na adres sylvpro@mail.com dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2019 Godzinę temu, Gość Sylwek napisał: Witam, jestem zainteresowany zakupem Państwa projektu Karolina, bardzo proszę o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów dot. tego projektu na adres sylvpro@mail.com dziękuje i pozdrawiam Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy szczegółowe materiały do projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sylwek Napisano 26 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2019 7 godzin temu, Dobre Domy napisał: Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy szczegółowe materiały do projektu. Pozdrawiam Przepraszam pomyliłem adres. Powinno być sylvpro@gmail.com Cytuj
Gość Gosia Napisano 26 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2019 Witam, jestem zainteresowana zakupem Państwa projektu Karolina, bardzo proszę o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów dot. tego projektu na adres gosia-rolbiecka@o2.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2019 13 godzin temu, Gość Sylwek napisał: Przepraszam pomyliłem adres. Powinno być sylvpro@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2019 13 godzin temu, Gość Gosia napisał: Witam, jestem zainteresowana zakupem Państwa projektu Karolina, bardzo proszę o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów dot. tego projektu na adres gosia-rolbiecka@o2.pl pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 27 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2019 Czy mogę prosić o charakterystyke energetyczna domu dla rekuperacji i ogrzewania pradem. mój adres e-mail to a.j.pradela@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2019 20 godzin temu, Gość Agnieszka napisał: Czy mogę prosić o charakterystyke energetyczna domu dla rekuperacji i ogrzewania pradem. mój adres e-mail to a.j.pradela@gmail.com Dzień dobry, Przesłaliśmy materiały na podany adres e-mail. Pozdrawiam Cytuj
Gość DomJa Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2019 Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu Karolina , bardzo proszę o wysłanie dostępnych materiałów dot. projektu na adres jarosz.dom@gmail.com z góry dziękuję Pozdrawiam Dominik Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2019 8 minut temu, Gość DomJa napisał: Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu Karolina , bardzo proszę o wysłanie dostępnych materiałów dot. projektu na adres jarosz.dom@gmail.com z góry dziękuję Pozdrawiam Dominik Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Ajlona Napisano 10 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2019 Witam zainteresowanych budową domu z projektów Karolina. Na facebooku została założona grupa Karolina- Dobre Domy - Budujemy, w celu wymiany doświadczeń, pomysłów, a także udzielenia pomocy i rad podczas żmudnego procesu stawiania czterech kątów. My zdecydowaliśmy się na projekt Karolina IV z niewielkimi zmianami. Zachęcam do dołączenia do grupy osoby chętne lub budujące dom projektu Karolina Cytuj
Gość Realizacja projektu Napisano 12 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2019 Hmm grupy znaleźć nie mogę ale czy ktoś realizuje ten projekt ? Cytuj
Gość Ajlonaa Napisano 12 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2019 Grupa to Karolina-Dobre Domy-Budujemy Cytuj
Gość Ewelina Napisano 8 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Grudzień 2019 Witam. Czy jest możliwość przesłania wymiarów szczegółowych pomieszczeń do projektu Katolina (119m2 pow. użytk.). Jeśli tak, to będę wdzięczna za wysłanie na adres: estragowska@gmail.com Z góry dziękuję, Ewelina Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi