Dobre Domy Napisano 23 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Wrzesień 2018 9 godzin temu, Gość Paulina napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami poszczególnych pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów. Czy istnieje możliwość zmiany konstrukcji na szkielet drewniany. Proszę o odpowiedź na adres: moscicka.paula@gmail.com WITAM Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość 7747 Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2018 Dzień dobry. Poproszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz przekrojów (wysokość ścian, skosy) oraz jeśli jest -zestawienie materiałów proponowanych do budowy na adres 7747pl@wp.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2018 17 godzin temu, Gość 7747 napisał: Dzień dobry. Poproszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz przekrojów (wysokość ścian, skosy) oraz jeśli jest -zestawienie materiałów proponowanych do budowy na adres 7747pl@wp.pl. Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość BożenaNiedźwiadek Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2018 Dzień dobry. Poproszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz przekrojów (wysokość ścian, skosy) oraz jeśli jest -zestawienie materiałów proponowanych do budowy na adres bozenaniedzwiadek@wp.pl Czy istnieje możliwość zmiany konstrukcji na szkielet drewniany. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2018 52 minuty temu, Gość BożenaNiedźwiadek napisał: Dzień dobry. Poproszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz przekrojów (wysokość ścian, skosy) oraz jeśli jest -zestawienie materiałów proponowanych do budowy na adres bozenaniedzwiadek@wp.pl Czy istnieje możliwość zmiany konstrukcji na szkielet drewniany. Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani rysunki szczegółowe. W naszej ofercie większość domów jest w technologii tradycyjnej murowanej. Niestety nie podejmujemy się przeprojektowania projektu na technologię szkieletową ciesielską. Rozwiązania technologiczne często różnią się od siebie w zależności wykonawcy. Jeśli byłby Pani zainteresowany technologią prefabrykowaną szkieletową to proponujemy kontakt z firmą Wolf System. Dokonają oni zmian w dokumentacji domu, w oparciu o swoje rozwiązania, a następnie go wybudują. Dając gwarancję wysokiej jakości. Podaję kontakt: tel. +48 32 605 37 00 e-mail: mail@wolfsystem.pl Pozdrawiam! Cytuj
Gość agnes Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2018 Witam, Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz kosztorysu na adres a.j.pradela@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2018 7 godzin temu, Gość agnes napisał: Witam, Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz kosztorysu na adres a.j.pradela@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, W poniedziałek zostaną przesłane potrzebne materiały na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Adrian Napisano 9 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2018 Witam. Proszę o przysłanie mi projektu zawierającego wymiary poszczególnych pomieszczeń oraz przekroju poddasza na adres adrianho@op.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Gość MAGDALENA K Napisano 9 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie rzutów z wymiarami na adres magado@tlen.pl Pozdrawiam Magdalena K. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2018 17 godzin temu, Gość Adrian napisał: Witam. Proszę o przysłanie mi projektu zawierającego wymiary poszczególnych pomieszczeń oraz przekroju poddasza na adres adrianho@op.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2018 16 godzin temu, Gość MAGDALENA K napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie rzutów z wymiarami na adres magado@tlen.pl Pozdrawiam Magdalena K. Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Agata Napisano 20 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2018 Czy jest tu ktoś kto budował ten dom? Chciałabym prosić o jakiekolwiek zdjęcia czy miejsce budowy aby można było zobaczyć na żywo? mail: agataszumska91@gmail.com Cytuj
Gość aga Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2018 Witam. Jestem zainteresowana kupnem projektu Karolina. czy mogę poprosić o szczegółowe wymiary pomieszczeń ? czy istnieje możliwość garażu dwustanowiskowego ? poproszę o kontakt oto mail agata.mosak@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2018 12 godzin temu, Gość aga napisał: Witam. Jestem zainteresowana kupnem projektu Karolina. czy mogę poprosić o szczegółowe wymiary pomieszczeń ? czy istnieje możliwość garażu dwustanowiskowego ? poproszę o kontakt oto mail agata.mosak@o2.pl Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pani rysunki szczegółowe dotyczące projektu. Istnieje możliwość poszerzenia garażu na etapie adaptacji projektu do działki. W naszej ofercie jest wersja z garażem dwustanowiskowym i większą powierzchnią użytkową o nazwie: Karolina II. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Joanna Napisano 29 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2018 Witam, czy moge prosic o przyslanie materialow szczegolowych na adres simnokuk@gmail.com? Pozdrawiam Joanna Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2018 3 godziny temu, Gość Joanna napisał: Witam, czy moge prosic o przyslanie materialow szczegolowych na adres simnokuk@gmail.com? Pozdrawiam Joanna Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Daniel Napisano 1 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Listopad 2018 witam jestem zainteresowany projektem. Mozna prosic bardziej szczegółowe wymiary pomieszczen i tarasu daniel.puc.poczta@gmail.com ? z góry dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2018 23 godziny temu, Gość Daniel napisał: witam jestem zainteresowany projektem. Mozna prosic bardziej szczegółowe wymiary pomieszczen i tarasu daniel.puc.poczta@gmail.com ? z góry dziekuje Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 5 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2018 Dzień dobry, Czy jest możliwość adaptacji tego projektu na działkę o szerokości 18,5 m ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2018 13 minut temu, Gość Agnieszka napisał: Dzień dobry, Czy jest możliwość adaptacji tego projektu na działkę o szerokości 18,5 m ? Dzień dobry, Tak, istnieje możliwość wprowadzenia takich zmian w projekcie aby dopasować go na węższą działkę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 5 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2018 13 minut temu, Gość Agnieszka napisał: Dzień dobry, Czy jest możliwość adaptacji tego projektu na działkę o szerokości 18,5 m ? Dzień dobry, Tak, istnieje możliwość wprowadzenia takich zmian w projekcie aby dopasować go na węższą działkę. Pozdrawiam Super :D bardzo dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Gość Meloody Napisano 12 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2018 Proszę o dodatkowe materiały dotyczące tego projektu, czy jest możliwość zlikwidowania garażu , może być powiększone pomieszczenie gospodarcze żeby dom był krótszy. Jeśli to możliwe jaki jest to koszt zmiany od razu przed zakupem u państwa. Mój adres w-mail: meloody@o2.pl Cytuj
Gość budujemydomeknasz Napisano 12 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2018 Witam, Czy możemy prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz kosztorysu na adres budujemydomeknasz@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2018 9 godzin temu, Gość budujemydomeknasz napisał: Witam, Czy możemy prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz kosztorysu na adres budujemydomeknasz@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2018 12 godzin temu, Gość Meloody napisał: Proszę o dodatkowe materiały dotyczące tego projektu, czy jest możliwość zlikwidowania garażu , może być powiększone pomieszczenie gospodarcze żeby dom był krótszy. Jeśli to możliwe jaki jest to koszt zmiany od razu przed zakupem u państwa. Mój adres w-mail: meloody@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Proponowane zmiany są możliwe do wprowadzenia. W celu otrzymania od nas wyceny ich wprowadzenia na projekt proszę o wysłanie e-maila z zapytaniem na nasz adres: info@dobredomy.pl. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi