Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
12 godzin temu, Szymon napisał:

Witam, podrzucam kilka zdjęć z etapu wykańczania domu (oczywiście kwestia gustu), ale może komuś pomoże w podjęciu decyzji o wyborze projektu.

IMG_20210327_135708.jpg

IMG_20210216_111518_1.jpg

IMG_20210418_171903.jpg

IMG_20210329_114519.jpg

IMG_20210329_114508.jpg

IMG_20210312_131308.jpg

IMG_20201208_141238.jpg

Dzień dobry,

świetna realizacja. Czy zgadza się Pan na umieszczenie zdjęć na naszej stronie internetowej ?

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 239
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
10 godzin temu, Dobre Domy napisał:

Dzień dobry,

świetna realizacja. Czy zgadza się Pan na umieszczenie zdjęć na naszej stronie internetowej ?

Pozdrawiam

Dzień dobry, dziękuję. Jasne, proszę zamieścić. Pozdrawiam.

• 2 months later...
Gość Dominik
Napisano

Witam,

Mógłbym prosić więcej zdjęć z zewnątrz? Zaczynam właśnie budowę tego domu i ciekaw jestem jak wygląda w realu.

Z góry dziękuję

Dominik 

• 3 months later...
Gość Dzień dobry, czy mogłabym
Napisano

otrzymać rysunki z wymiarami ( w tym poddasza) projektu domu Karolina. Mój adres: marcelina549@wp.pl.

Ponadto mam pytanie: czy jest możliwość zrezygnowania z proponowanej antresoli i zakrycia sufitu salonu na poziomie posadzki antresoli?

Napisano
13 godzin temu, Gość Dzień dobry, czy mogłabym napisał:

otrzymać rysunki z wymiarami ( w tym poddasza) projektu domu Karolina. Mój adres: marcelina549@wp.pl.

Ponadto mam pytanie: czy jest możliwość zrezygnowania z proponowanej antresoli i zakrycia sufitu salonu na poziomie posadzki antresoli?

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Tego typu zmianę można wprowadzić na etapie adaptacji projektu.

Pozdrawiam

Napisano

Jeszcze raz ponawiam prośbę o wysłanie szczegółowych rysunków z wymiarami ( w tym poddasza) projektu domu Karolina. Mój adres: marcelina549@wp.pl.

Napisano
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Jeszcze raz ponawiam prośbę o wysłanie szczegółowych rysunków z wymiarami ( w tym poddasza) projektu domu Karolina. Mój adres: marcelina549@wp.pl.

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane ponownie. Proszę sprawdzić w folderze spam.

Pozdrawiam

• 5 months later...
Gość Emotka123
Napisano

Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków z wymiarami w formacie dwg ( rzut parteru i  poddasza) projektu domu Karolina. Mój adres: kawoj418@gmail.com

Dziękuję.

Napisano
12 godzin temu, Gość Emotka123 napisał:

Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków z wymiarami w formacie dwg ( rzut parteru i  poddasza) projektu domu Karolina. Mój adres: kawoj418@gmail.com

Dziękuję.

Dzień dobry,

Nie udostępniamy materiałów w formacie dwg. Udostępniamy przed zakupem uproszczone rysunki projektu w formacie pdf oraz zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty.

Materiały zostały wysłane na podany adres. 

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Napisano

Dzień dobry. Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz charakterystyki energetycznej projektu Karolina IV na adres e-mail kamilg198@wp.pl . Z góry dziękuję. Pozdrawiam, Kamil

Napisano
W dniu 15.04.2022 o 15:33, Gość Kamil napisał:

Dzień dobry. Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz charakterystyki energetycznej projektu Karolina IV na adres e-mail kamilg198@wp.pl . Z góry dziękuję. Pozdrawiam, Kamil

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. 

Pozdrawiam

• 1 year later...
Napisano

Dzień dobry,

Bardzo proszę o przesłanie uproszczonego rysunku projektu oraz zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty. Adres: dr.alicja.wieczorek@gmail.com 

Napisano
16 godzin temu, Gość Alicja napisał:

Dzień dobry,

Bardzo proszę o przesłanie uproszczonego rysunku projektu oraz zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty. Adres: dr.alicja.wieczorek@gmail.com 

Dzień dobry, rysunki zostały przesłane na podany adres. Zestawienia materiałów obecnie dostępne są odpłatnie - w celu zakupienia proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl.

• 1 year later...
Napisano

Bardzo proszę o przesłanie uproszczonego rysunku projektu oraz zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty. Adres: mkowalewski610@wp.eu