Redaktor Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2018 Projekt domu Melisa Mała II Szczegółowy opis projektu domu Melisa Mała II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/melisaMalaII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Aga G Napisano 19 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2018 czy już ktoś zamawiał ten projekt w tej wersji? chodzi mi o realny czas oczekiwania na projekt ... Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2018 W dniu 19.04.2018 o 11:23, Aga G napisał: czy już ktoś zamawiał ten projekt w tej wersji? chodzi mi o realny czas oczekiwania na projekt ... Witam Projekt jest jeszcze w fazie koncepcji. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu nadal wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Pozdrawiam Cytuj
Gość Lukasz Napisano 30 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Maj 2018 W dniu 6.02.2018 o 08:19, Redaktor napisał: Projekt domu Melisa Mała II Szczegółowy opis projektu domu Melisa Mała II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/melisaMalaII Zapraszamy do dyskusji! Witam czy mozna wybodowac ten dom technika tradycyjna? Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 31 Maj 2018 W dniu 30.05.2018 o 18:41, Lukasz napisał: Witam czy mozna wybodowac ten dom technika tradycyjna? Witam Dom zaprojektowany jest w tradycyjnej technologii murowanej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 4 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień 2018 Czy można prosić o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na effek1@wp.pl. dziękuję Cytuj
romanneq Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2018 Witam. Proszę o podesłanie rysunków szczegółowych i wymiarów pomieszczeń, a także szacunkowy koszt budowy na e-mail romaneq1991@o2.pl Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Wrzesień 2018 W dniu 13.09.2018 o 19:01, romanneq napisał: Witam. Proszę o podesłanie rysunków szczegółowych i wymiarów pomieszczeń, a także szacunkowy koszt budowy na e-mail romaneq1991@o2.pl Z góry dziękuję Expand witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 7 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2018 Witam. Jestem zainteresowany projektem Melisa II z garażem dwustanowiskowym. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów informacyjnych na adres tomekoltuszyk@o2.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2018 W dniu 7.10.2018 o 20:34, Gość Tomasz napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem Melisa II z garażem dwustanowiskowym. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów informacyjnych na adres tomekoltuszyk@o2.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Expand Dzień dobry! W dniu dzisiejszym prześlemy Panu materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Łukasz Napisano 15 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2018 Witam. Jestem bardzo zainteresowany tym projektem. Proszę o podesłanie dostępnych materiałów informacyjnych w tym rysunków szczegółowych i wymiarów pomieszczeń, a także szacunkowy koszt budowy na e-mail lukasz.kurant@gaz-system.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2018 W dniu 15.10.2018 o 09:31, Gość Łukasz napisał: Witam. Jestem bardzo zainteresowany tym projektem. Proszę o podesłanie dostępnych materiałów informacyjnych w tym rysunków szczegółowych i wymiarów pomieszczeń, a także szacunkowy koszt budowy na e-mail lukasz.kurant@gaz-system.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie Expand Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Łukasz Napisano 25 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Listopad 2018 Witam, jesteśmy zainteresowani projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Melisa Mała II na adres: lukas.gryksa@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Listopad 2018 W dniu 25.11.2018 o 19:09, Gość Łukasz napisał: Witam, jesteśmy zainteresowani projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Melisa Mała II na adres: lukas.gryksa@gmail.com Expand Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Listopad 2018 Witam. Jestem zainteresowany projektem Melisa Mala II. Prosze o przeslanie rysunkow szczegolowych i dostepnych materialow informacyjnych na adres: pbakula78@gmail.com Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Listopad 2018 W dniu 30.11.2018 o 13:10, Gość Piotr napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem Melisa Mala II. Prosze o przeslanie rysunkow szczegolowych i dostepnych materialow informacyjnych na adres: pbakula78@gmail.com Pozdrawiam serdecznie. Expand Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Emilia Napisano 6 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Grudzień 2018 Dzień dobry. Można prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres emilka_w@o2.pl. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Grudzień 2018 W dniu 6.12.2018 o 12:05, Gość Emilia napisał: Dzień dobry. Można prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres emilka_w@o2.pl. Z góry dziękuję. Expand Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość DM Napisano 6 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Grudzień 2018 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres damianmikulan@gmail.com. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Grudzień 2018 W dniu 6.12.2018 o 19:32, Gość DM napisał: Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres damianmikulan@gmail.com. Z góry dziękuję. Expand Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Przemek Napisano 24 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Grudzień 2018 Witam. Jestem zainteresowany projektem Melisa Mala II. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i dostępnych materiałów informacyjnych na adres: przemyslawcwik1989@gmail.com Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Grudzień 2018 W dniu 24.12.2018 o 00:54, Gość Przemek napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem Melisa Mala II. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i dostępnych materiałów informacyjnych na adres: przemyslawcwik1989@gmail.com Pozdrawiam serdecznie. Expand Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Justyna Napisano 6 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2019 Witam jestem zainteresowana projektem Melisa mała ll. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i innych informacji na adres e-mail gloodek@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2019 W dniu 6.01.2019 o 12:02, Gość Justyna napisał: Witam jestem zainteresowana projektem Melisa mała ll. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i innych informacji na adres e-mail gloodek@gmail.com Pozdrawiam Expand Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Zainteresowana Napisano 25 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2019 Czy w Melisie Małej II jest możliwość wykonania zadaszenia tarasu jak w projekcie Marina Mała II??? Na rysunkach szczegółowych Melisa Mała II widnieją słupy w ścianach zewnętrznych. Czy są one niezbędne, czy wymurowanie ściany z bloczka nie wystarczy? Taki słup to pewnie ze zbrojeniem więc podraża to wykonanie domu a dodatkowo tworzy mostek termiczny (czysty beton). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi