Gość MsRuda Napisano 27 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2020 Dnia 11.05.2019 o 10:57, Gość Luqaszek napisał: Witam, zakupilem projekt jestesmy na etapie fundamentow. Mam pytanie odnosnie scian kazdej z garderob. Otoz w projekcie zasugerowano rozwiazanie w postaci drzwi przesuwanych chowanych w sciane. Pytanie brzmi czy sciany te sa murowane czy sa one w postaci plyt karton gipsowych osadzonych na kasecie drzwi? Witam Czy można się z Panem skontaktować w sprawie projektu e-mailowo? podzdrawiamKarolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MsRuda Napisano 27 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2020 Dnia 19.01.2020 o 10:23, Dobre Domy napisał: Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Witam czy ja również mogłabym prosić o szczegółowe rysunki e-mail msruda89@onet.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2020 11 godzin temu, Gość MsRuda napisał: Witam czy ja również mogłabym prosić o szczegółowe rysunki e-mail msruda89@onet.pl pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MARTA Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 WITAM BARDZO PROSZĘ O PRZESŁANIE RYSUNKÓW SZCZEGÓŁOWYCH NA MEILA: atramdab@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2020 6 godzin temu, Gość MARTA napisał: WITAM BARDZO PROSZĘ O PRZESŁANIE RYSUNKÓW SZCZEGÓŁOWYCH NA MEILA: atramdab@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Małgorzata Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 Dnia 25.09.2018 o 12:15, Gość Luqaszek napisał: A nam tak spodobal sie projekt ze nie czekalismy na jego kosztorys i kupilismy go. Teraz czekamy az go dostaniemy. Czy ktos z lubelskiego zdrcydowal sie na ten dom? Witam, z jakiego miasta w lubelskim Pan się budował? I czy można obejrzeć domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Małgorzata Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 Witam, mogę prosić o szczegółowe rysunki? goska880713@buziaczek.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 5 minut temu, Gość Małgorzata napisał: Witam, mogę prosić o szczegółowe rysunki? goska880713@buziaczek.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalewska Marta Napisano 24 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2020 Dnia 25.09.2018 o 12:15, Gość Luqaszek napisał: A nam tak spodobal sie projekt ze nie czekalismy na jego kosztorys i kupilismy go. Teraz czekamy az go dostaniemy. Czy ktos z lubelskiego zdrcydowal sie na ten dom? Witam, czy jest możliwość zobaczenia tego domu na lubelszczyźnie? Mój mail: mafta@op.pl. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 27 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2020 Witam, Bardzo bylbym wdzieczny za mozliwosc obejzenia domu, gotowego lub w budowie. Moj email coje@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 111wroc Napisano 1 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2020 Witam, proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów na adres 111wroc@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2020 9 godzin temu, Gość 111wroc napisał: Witam, proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów na adres 111wroc@interia.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Martyna Napisano 17 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2020 Dzień dobry, Chciałabym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres mailowy: grabowska.mg@gmail.com Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 17 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2020 6 godzin temu, Gość Martyna napisał: Dzień dobry, Chciałabym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres mailowy: grabowska.mg@gmail.com Z góry dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Napisano 17 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2020 Dzień dobry, jestem zainteresowany tym projektem i chciałbym prosić o udostępnienie domu do oglądania, gotowego lub w trakcie budowy. Mój adres mailowy to: bialasmat@gmail.com. chciałbym, też prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na podany powyżej adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 17 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2020 1 minutę temu, Gość Mateusz napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany tym projektem i chciałbym prosić o udostępnienie domu do oglądania, gotowego lub w trakcie budowy. Mój adres mailowy to: bialasmat@gmail.com. chciałbym, też prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na podany powyżej adres. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Monika Napisano 23 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2020 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółówych: kalskam@wp.pl Dziękuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 25 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2020 W dniu 23.04.2020 o 21:07, Gość Monika napisał: Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółówych: kalskam@wp.pl Dziękuję, Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agnieszka Napisano 7 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2020 Dzień dobry, poproszę o przesłanie wszystkich rysunków (rzutów) oraz innych materiałów dotyczących tego projektu na adres agewa@poczta.onet.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2020 22 godziny temu, Gość Agnieszka napisał: Dzień dobry, poproszę o przesłanie wszystkich rysunków (rzutów) oraz innych materiałów dotyczących tego projektu na adres agewa@poczta.onet.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 3 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2020 Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem Kari i w związku z tym mam zapytanie: czy istnieje możliwość powiększenia salonu o 3 metry i garażu również o 3 metry. Jeżeli tak, to proszę o przysłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu na adres: sudmar@op.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2020 21 godzin temu, Gość Marek napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem Kari i w związku z tym mam zapytanie: czy istnieje możliwość powiększenia salonu o 3 metry i garażu również o 3 metry. Jeżeli tak, to proszę o przysłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu na adres: sudmar@op.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justyna W Napisano 23 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2020 Witam Poproszę o podesłanie bezpłatnych materiałów do projektu Kari na adres mugeno@wp.pl Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 23 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2020 8 godzin temu, Justyna W napisał: Witam Poproszę o podesłanie bezpłatnych materiałów do projektu Kari na adres mugeno@wp.pl Dziękuję Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapla87 Napisano 18 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2020 Witam, Tez jestem zainteresowany tym projektem. Moge prosic o materiały na adres kamil.czaplewski@wp.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi