Dobre Domy Napisano 3 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2018 17 godzin temu, Gość artur napisał: Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres : a.rybicki@onet.eu Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2018 1 godzinę temu, Gość Kamila napisał: Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres kamilady@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam! Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łuqasz Napisano 4 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 2018 Witam, Skoro jest już dostępny kosztorys to bardzo proszę o przesłanie go na adres luqaszek86@interia.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2018 16 godzin temu, Gość Łuqasz napisał: Witam, Skoro jest już dostępny kosztorys to bardzo proszę o przesłanie go na adres luqaszek86@interia.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam Witam Na opracowanie kosztorysu jeszcze czekamy, jak tylko będzie gotowy wyceny pojawią się na stronie www. Pozdrawiam Cytuj
Gość maryna191 Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres maryna191@wp.pl. Kiedy kosztorys będzie dostępny? Każdy czeka z niecierpliwością Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2018 21 minut temu, Gość maryna191 napisał: Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres maryna191@wp.pl. Kiedy kosztorys będzie dostępny? Każdy czeka z niecierpliwością Dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały. Kosztorys będzie dostępny w drugiej połowie września. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Monika Panecka Napisano 18 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków oraz kosztorysu na adres monika.gryza91@gmail.com. Dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2018 Godzinę temu, Gość Monika Panecka napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków oraz kosztorysu na adres monika.gryza91@gmail.com. Dziękuje i pozdrawiam Dzień dobry, W dniu dzisiejszym na adres zostaną wysłane potrzebne materiały. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Joasia1985 Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2018 Czy ja mogę prosić również o kosztorys joasiac1985@gmail.com pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2018 18 godzin temu, Gość Joasia1985 napisał: Czy ja mogę prosić również o kosztorys joasiac1985@gmail.com pozdrawiam Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - 305zł kosztorys stanu wykończonego, 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego. Bezpłatnie udostępniamy ogólne zestawienia kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego - proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl na koniec przyszłego tygodnia. Wówczas będziemy mieli gotowe wyceny i będziemy mogli przesłać te podstawowe zestawienia. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zdziwiony Napisano 21 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2018 Witam. A nie mogą Państwo na stronie internetowej zamieść kosztorysu, jak to jest w innych waszych projektach? Zainwestować samemu te parę złoty, żeby zachęcić innych, potencjalnych nabywców? Bo jak narazie od miesiąca jak nie dłużej co chwilę różne informacje w tym temacie typu kosztorys jest, nie ma, niedługo będzie, płatny darmowy itd... Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2018 W dniu 21.09.2018 o 20:04, Gość Zdziwiony napisał: Witam. A nie mogą Państwo na stronie internetowej zamieść kosztorysu, jak to jest w innych waszych projektach? Zainwestować samemu te parę złoty, żeby zachęcić innych, potencjalnych nabywców? Bo jak narazie od miesiąca jak nie dłużej co chwilę różne informacje w tym temacie typu kosztorys jest, nie ma, niedługo będzie, płatny darmowy itd... witam Jak tylko otrzymamy wycenę od kosztorysanta (została zlecona już jakiś czas temu) kwoty pojawią sie na stronie www przy prezentacji projektu. Powinny być już w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Luqaszek Napisano 25 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2018 A nam tak spodobal sie projekt ze nie czekalismy na jego kosztorys i kupilismy go. Teraz czekamy az go dostaniemy. Czy ktos z lubelskiego zdrcydowal sie na ten dom? Cytuj
Gość Gość Kaja Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2018 Ja mocno zastanawiam się nad kupnem tego projektu ale jestem z małopolski. Cytuj
Gość AgnieszkaM Napisano 2 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2018 Witam Piękny projekt. Jestem zainteresowana Waszym domem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres szkrabulec@o2.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2018 7 godzin temu, Gość AgnieszkaM napisał: Witam Piękny projekt. Jestem zainteresowana Waszym domem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres szkrabulec@o2.pl. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość orzech Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2018 Dzień dobry, czy istnieje możliwość budowy ścian z prefabrykatów keramzytowych oraz więźby z wiązarów prefabrykowanych ? Proszę o podesłanie szczegółowych rysunków na adres obartek@gmail.com dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2018 9 godzin temu, Gość orzech napisał: Dzień dobry, czy istnieje możliwość budowy ścian z prefabrykatów keramzytowych oraz więźby z wiązarów prefabrykowanych ? Proszę o podesłanie szczegółowych rysunków na adres obartek@gmail.com dziękuję Dzień dobry, Wszelkie zmiany można wprowadzić ze swoim architektem adaptującym, który podczas adaptacji sprawdzi konstrukcję po wprowadzeniu zmian. Jednocześnie jeżeli zmieni się szerokość budynku , wówczas na prośbę inwestora wysyłamy bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Rysunki zostaną wysłane w poniedziałek na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Lukasz GNO Napisano 9 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2018 Witam czy byla by opcja rowniez dostac na emaila rzutu parteru? najbardziej chodzi mi i wymiary stolarki a mianowicie okna tarasowego? i czy ktos moze sie orientowal z jakimi kosztami trzeba sie liczyc przy zakupie takiego okna? Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2018 1 minutę temu, Gość Lukasz GNO napisał: Witam czy byla by opcja rowniez dostac na emaila rzutu parteru? najbardziej chodzi mi i wymiary stolarki a mianowicie okna tarasowego? i czy ktos moze sie orientowal z jakimi kosztami trzeba sie liczyc przy zakupie takiego okna? Dzień dobry! W celu otrzymania rysunków szczegółowych proszę napisać do nas wiadomość na adres: info@dobredomy.pl lub podać e-mail kontaktowy. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Lukasz GNO Napisano 9 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2018 Witam czy byla by opcja rowniez dostac na emaila rzutu parteru? najbardziej chodzi mi i wymiary stolarki a mianowicie okna tarasowego? i czy ktos moze sie orientowal z jakimi kosztami trzeba sie liczyc przy zakupie takiego okna? lukasz.przybysz88@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2018 7 minut temu, Gość Lukasz GNO napisał: Witam czy byla by opcja rowniez dostac na emaila rzutu parteru? najbardziej chodzi mi i wymiary stolarki a mianowicie okna tarasowego? i czy ktos moze sie orientowal z jakimi kosztami trzeba sie liczyc przy zakupie takiego okna? lukasz.przybysz88@gmail.com Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Luqaszek Napisano 9 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2018 Jak juz pisałem zakupiliśmy ten projekt i w chwili obecnej jest on w trakcie adaptacji u architekta. Na wiosne ruszamy z budową. Także jakby ktoś zdecydował sie na ten projekt to goraco zapraszam do dyskusji na temat "Karinki" Cytuj
Gość Joasia1985 Napisano 25 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2018 Witam czy byla by opcja rowniez dostac na emaila rzutu parteru? najbardziej chodzi mi i wymiary stolarki a mianowicie okna tarasowego? i czy ktos moze sie orientowal z jakimi kosztami trzeba sie liczyc przy zakupie takiego okna? Udalo sie Panu uzyskać jakies zestawienie stolarki i jaka jest przyjeta do wyceny? Równiez interesuje mnie ten dom ale zaskoczyla mnie wstepna wycena domu Cytuj
Gość Joasia1985 Napisano 26 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2018 Jak juz pisałem zakupiliśmy ten projekt i w chwili obecnej jest on w trakcie adaptacji u architekta. Na wiosne ruszamy z budową. Także jakby ktoś zdecydował sie na ten projekt to goraco zapraszam do dyskusji na temat "Karinki" Witam, My tez chcemy na wiosnę ruszyć przekształcamy działki zakup i adaptacja, moge prosic maila mam jedno pytanko dokladnie o strop. Moj mail: joasiac1985@gmail.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi