Gość Tomasz C. Napisano 28 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2018 Witam Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wym. na adres: TomaszCudecki@interia.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam :-) Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Maj 2018 Witam Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wym. na adres: TomaszCudecki@interia.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam :-) Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Karpiński Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec 2018 Proszę o przesłanie kosztorysu na adres m-karpinski@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2018 Proszę o przesłanie kosztorysu na adres m-karpinski@wp.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2018 Witam, czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami ? Mój email : karolina.lubczyk@gmail.com Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwiec 2018 Witam, czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami ? Mój email : karolina.lubczyk@gmail.com Pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość jacek Napisano 13 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2018 Witam, Czy jest możliwa zmiana kąta nachylenia dachu na 30 stopni bo w miejscowym planie zagospodarowania dach musi mieć 30 stopni. jacekkrajewski@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwiec 2018 Witam, Czy jest możliwa zmiana kąta nachylenia dachu na 30 stopni bo w miejscowym planie zagospodarowania dach musi mieć 30 stopni. jacekkrajewski@o2.pl Witam Na etapie adaptacji projektu możliwa jest zmiana kąta nachylenia dachu - nasza Pracownia wystawi odpowiednią zgodę na realizację zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 16 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2018 Witam,Projekt jest już gotowy ? Jaki jest czas oczekiwania po zamówieniu ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2018 Witam, Projekt jest już gotowy ? Jaki jest czas oczekiwania po zamówieniu ? Witam Projekt Dakota V jest już gotowy, wysyłamy go w terminie około 24h roboczych od momentu złożenia zamówienia w przypadku płatności przy odbiorze, bądź od momentu zaksięgowania wpłaty na naszym koncie w przypadku płatności przelewem. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 10 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2018 Witam, Czy również mogę posić o przesłanie dokładnych rysunków wraz z wymiarami? Email: k.gronska@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2018 Witam, Czy również mogę posić o przesłanie dokładnych rysunków wraz z wymiarami? Email: k.gronska@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agata Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2018 Witam, Bardzo proszę o przesłanie rysunków poszczególnych pomieszczeń na adres: agata_lazarowicz@interia.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2018 20 godzin temu, Gość Agata napisał: Witam, Bardzo proszę o przesłanie rysunków poszczególnych pomieszczeń na adres: agata_lazarowicz@interia.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 26 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2018 Witam, czy mogłbym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami poszczególnych pomieszczeń? tutkaa@gmail.com Cytuj
Gość Dominika Napisano 26 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2018 Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowego kosztorysu i dokładnych rysunków poszczególnych pomieszczeń na maila: maje.dominika@gmail.com Pozdrawiam, Dominika M. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 17 godzin temu, Gość Tomek napisał: Witam, czy mogłbym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami poszczególnych pomieszczeń? tutkaa@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 14 godzin temu, Gość Dominika napisał: Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowego kosztorysu i dokładnych rysunków poszczególnych pomieszczeń na maila: maje.dominika@gmail.com Pozdrawiam, Dominika M. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość MAGDA Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 Witam! Czy mogę prosić o przesłanie na adres purgalmariusz@gmail.com -szczegółowy rzut (wymiary pomieszczeń) i przekrój budynku DAKOTA VI -obrys budynku w skali 1:500 w formacie pdf DAKOTA VI -ilość materiałów (ściany, fundamenty itp) bez kosztorysu Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 11 minut temu, Gość MAGDA napisał: Witam! Czy mogę prosić o przesłanie na adres purgalmariusz@gmail.com -szczegółowy rzut (wymiary pomieszczeń) i przekrój budynku DAKOTA VI -obrys budynku w skali 1:500 w formacie pdf DAKOTA VI -ilość materiałów (ściany, fundamenty itp) bez kosztorysu Pozdrawiam Dzień dobry! Wszystkie darmowe materiały szczegółowe prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Bartek Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 Witam, czy mógłbym prosić o wysłanie szczegółowych rzutów i przekroju budynku, obrysu budynku oraz zestawienie powierzchni przegród budynku, na adres b.szultk@gmail.com? Cytuj
Gość Bartek Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 Witam, czy mógłbym prosić o wysłanie szczegółowych rzutów i przekroju budynku, obrysu budynku oraz zestawienie powierzchni przegród budynku, na adres b.szultk@gmail.com? Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 26 minut temu, Gość Bartek napisał: Witam, czy mógłbym prosić o wysłanie szczegółowych rzutów i przekroju budynku, obrysu budynku oraz zestawienie powierzchni przegród budynku, na adres b.szultk@gmail.com? Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Ania Napisano 30 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2018 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowego rzutu (wymiary pomieszczeń) i przekrój budynku DAKOTA V -obrys budynku w skali 1:500 w formacie pdf DAKOTA V -ilość materiałów (ściany, fundamenty itp) bez kosztorysu? Mój adres to: adrahim@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2018 6 minut temu, Gość Ania napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowego rzutu (wymiary pomieszczeń) i przekrój budynku DAKOTA V -obrys budynku w skali 1:500 w formacie pdf DAKOTA V -ilość materiałów (ściany, fundamenty itp) bez kosztorysu? Mój adres to: adrahim@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi