Gość Jola B. Napisano 17 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2019 Witam, jestem zainteresowana budową domu Emilian, Proszę o przeslanie materialów szczegółowych na adres jola.bonter@gmail.com. Dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2019 W dniu 17.08.2019 o 17:33, Gość Jola B. napisał: Witam, jestem zainteresowana budową domu Emilian, Proszę o przeslanie materialów szczegółowych na adres jola.bonter@gmail.com. Dziekuje i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gonzo Napisano 10 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2019 Witam, jestem zainteresowany budową domu Emilian. Proszę o przeslanie materialów szczegółowych na adres ogor4@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2019 19 godzin temu, Gość Gonzo napisał: Witam, jestem zainteresowany budową domu Emilian. Proszę o przeslanie materialów szczegółowych na adres ogor4@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Natalia M. Napisano 27 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2020 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem domu Emilian. Czy mogą Państwo przesłać szczegółowe rzuty przekroju tego projektu oraz szacunkowy kosztorys i materiały z bardziej szczegółowa prezentacją projektu. Mój email to natipo23@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2020 11 godzin temu, Gość Natalia M. napisał: Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem domu Emilian. Czy mogą Państwo przesłać szczegółowe rzuty przekroju tego projektu oraz szacunkowy kosztorys i materiały z bardziej szczegółowa prezentacją projektu. Mój email to natipo23@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Szacunkowe koszty budowy domu znajdują się pod projektem na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość tarnow Napisano 10 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2021 Witam jestem zainteresowany budową tego domu czy jest możliwość wysłanie bezpłatnie bardziej szczegółowego opisu z wymiarami wewnętrznymi i więcej materiału na temat tego domu? Mój adres hebdens08@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2021 15 godzin temu, Gość Gość tarnow napisał: Witam jestem zainteresowany budową tego domu czy jest możliwość wysłanie bezpłatnie bardziej szczegółowego opisu z wymiarami wewnętrznymi i więcej materiału na temat tego domu? Mój adres hebdens08@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
ppp Napisano 15 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2021 Witam jestem zainteresowany tym projektem czy jest możliwość wysłania bardziej szczegółowego opisu z wymiarami wewnętrznymi i więcej materiału na temat tego domu na adres trzaskowskipt@wp.pl ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2021 15 godzin temu, ppp napisał: Witam jestem zainteresowany tym projektem czy jest możliwość wysłania bardziej szczegółowego opisu z wymiarami wewnętrznymi i więcej materiału na temat tego domu na adres trzaskowskipt@wp.pl ? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Dorsto Napisano 5 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2021 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Emilian. Dorota112294@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2021 18 godzin temu, Dorsto napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Emilian. Dorota112294@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
marko Napisano 22 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Kwiecień 2021 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Emilian wraz z przekrojem na mmarekwas@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 23 Kwiecień 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 23 Kwiecień 2021 W dniu 22.04.2021 o 12:43, marko napisał: Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Emilian wraz z przekrojem na mmarekwas@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Emilian lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/331362411956433 Cytuj
Gość Ania Napisano 22 Listopad 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Listopad 2021 Witam, jestem zainteresowana budową domu Emilian. Czy mógłbym prosić o przesłanie materiałów szczegółowych na adres andzia_k10@tlen.pl Cytuj
Redaktor Napisano 23 Listopad 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 23 Listopad 2021 13 godzin temu, Gość Ania napisał: Witam, jestem zainteresowana budową domu Emilian. Czy mógłbym prosić o przesłanie materiałów szczegółowych na adres andzia_k10@tlen.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 14 Luty 2022 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2022 Dzień dobry, jestem zainteresowany tym projektem czy jest możliwość wysłania bardziej szczegółowego opisu z wymiarami wewnętrznymi i więcej materiału na temat tego domu na adres morich@op.pl ? Dziękuję :) Cytuj
Redaktor Napisano 15 Luty 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2022 12 godzin temu, Gość Marcin napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany tym projektem czy jest możliwość wysłania bardziej szczegółowego opisu z wymiarami wewnętrznymi i więcej materiału na temat tego domu na adres morich@op.pl ? Dziękuję Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi