Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Może stworzymy grupę budujących projekt Melisa na jakimś komunikatorze? Będziemy wymieniać się uwagami, dodawać zdjęcia z etapów itp? Pozdrawiam 

• Odpowiedzi 93
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

My jesteśmy na etapie stropów. Planujemy w tym roku mieć stan surowy zamknięty. Intensywnie myślimy nad wyborem dachówki i okien. Wszystkich chętnych proszę o wiadomość na moją skrzynkę : magado@tlen.pl Będziemy organizować grupę budujących Melisę na WhatsApp lub Messenger. W tytule proszę wpisać Melisa. Pozdrawiam 

• 2 months later...
Napisano

Witam 

Poproszę o bezpłatne materiały, wymiary domu Melisa 142 z pojedynczym garażem. 

Pimurbanscy@gmail.com 

• 1 month later...
Napisano

Witam 

Poproszę o bezpłatne materiały, wymiary domu Melisa 142 z pojedynczym gażem.

banasalek@gmail.com

Z góry dziekuję

• 4 weeks later...
Gość Ola Wrocław
Napisano
On 8/17/2019 at 12:24 PM, Guest Ula said:

Na jakim jesteście etapie? Budujemy się koło Katowic. Jesteśmy już prawie na etapie budowy dachu

Dzień dobry, 

ja w tym roku rozpoczynam budowę swojej Melisy pod Wrocławiem. Czy mogę prosić o kontakt? Chciałabym wymienić się doświadczeniami :)

Gość ola wrocław
Napisano
Dnia 22.08.2019 o 14:47, Gość Melisa Kraków napisał:

My w Krakowie mamy już dach, jest hydraulika, robi się prąd. 

IMG_20190731_175232.jpg

dzień dobry, 

ja w tym roku rozpoczynam budowę Melisy pod Wrocławiem. Chciałabym wymienić się doświadczeniem, zapytać jakie problemy Państwo napotkali, na co zwrócić szczególną uwagę. Bardzo proszę o kontakt - a.stopczanska@wp.pl

• 5 months later...
Gość Melisa Kraków
Napisano
Dnia 22.08.2019 o 14:47, Gość Melisa Kraków napisał:

My w Krakowie mamy już dach, jest hydraulika, robi się prąd. 

IMG_20190731_175232.jpg

Witam. Wraz z żona raczej też sie zdecydujemy na ten projekt. Też bedziemy budować pod Krakowem. Czy jest możliwość podjechania i obejrzenia tego domu w realu? Proszę o kontakt ramses667@op.pl. Dziękuję

• 4 months later...
Napisano (edytowane)

Dzień Dobry, 

Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Melisa w wersji lustro oraz informacji odnośnie wysokości elewacji frontowej (od podłoża do okapu) na adres: rita.szymkowiak1@gmail.com

Edytowane przez RitaSz
Wersja lustro a nie podstawowa
Napisano
Godzinę temu, RitaSz napisał:

Dzień Dobry, 

Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Melisa w wersji lustro oraz informacji odnośnie wysokości elewacji frontowej (od podłoża do okapu) na adres: rita.szymkowiak1@gmail.com

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Wysokość do okapu wynosi 3,65m.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Agnieszka.G.
Napisano

Dzień dobry,

Proszę z przesłanie wszystkich dostępnych darmowych materiałów dotyczących domu Melisa 142m z garażem 1-stanowiskowym. Mój e-mail: agnieszka.w@onet.eu

Z góry dziękuję, pozdrawiam

Napisano
1 godzinę temu, Gość Agnieszka.G. napisał:

Dzień dobry,

Proszę z przesłanie wszystkich dostępnych darmowych materiałów dotyczących domu Melisa 142m z garażem 1-stanowiskowym. Mój e-mail: agnieszka.w@onet.eu

Z góry dziękuję, pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Napisano

Witam. Czy mogę prosić o przesłanie dostępnych darmowych materiałów dotyczących projektu Melisa z garażem 1-stanowiskowym? Mój mail beata456@onet.eu. Dziękuję i pozdrawiam.

Napisano
16 godzin temu, Gość Beti napisał:

Witam. Czy mogę prosić o przesłanie dostępnych darmowych materiałów dotyczących projektu Melisa z garażem 1-stanowiskowym? Mój mail beata456@onet.eu. Dziękuję i pozdrawiam.

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres.

Pozdrawiam 

• 4 months later...
Napisano

Dzień Dobry, 

Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Melisa w wersji lustro. Adres: irek1992kam@gmail.com.

Z góry dziękuje

Napisano
11 godzin temu, Gość Irek napisał:

Dzień Dobry, 

Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Melisa w wersji lustro. Adres: irek1992kam@gmail.com.

Z góry dziękuje

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres.

Pozdrawiam 

• 2 weeks later...