Gość Magda Napisano 26 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2019 Może stworzymy grupę budujących projekt Melisa na jakimś komunikatorze? Będziemy wymieniać się uwagami, dodawać zdjęcia z etapów itp? Pozdrawiam Cytuj
Gość Ula Napisano 28 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2019 Magda bardzo chętnie.. poprosiłam o udostępnienie dziennika budowy. Na jakim jesteś etapie? Cytuj
Gość Magda Napisano 28 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2019 My jesteśmy na etapie stropów. Planujemy w tym roku mieć stan surowy zamknięty. Intensywnie myślimy nad wyborem dachówki i okien. Wszystkich chętnych proszę o wiadomość na moją skrzynkę : magado@tlen.pl Będziemy organizować grupę budujących Melisę na WhatsApp lub Messenger. W tytule proszę wpisać Melisa. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dom Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2019 Witam Poproszę o bezpłatne materiały, wymiary domu Melisa 142 z pojedynczym garażem. Pimurbanscy@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2019 1 godzinę temu, Gość Dom napisał: Witam Poproszę o bezpłatne materiały, wymiary domu Melisa 142 z pojedynczym garażem. Pimurbanscy@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Olo Napisano 20 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2019 Witam Poproszę o bezpłatne materiały, wymiary domu Melisa 142 z pojedynczym gażem. banasalek@gmail.com Z góry dziekuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2019 48 minut temu, Gość Olo napisał: Witam Poproszę o bezpłatne materiały, wymiary domu Melisa 142 z pojedynczym gażem. banasalek@gmail.com Z góry dziekuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Wrocław Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2020 On 8/17/2019 at 12:24 PM, Guest Ula said: Na jakim jesteście etapie? Budujemy się koło Katowic. Jesteśmy już prawie na etapie budowy dachu Dzień dobry, ja w tym roku rozpoczynam budowę swojej Melisy pod Wrocławiem. Czy mogę prosić o kontakt? Chciałabym wymienić się doświadczeniami Cytuj
Gość ola wrocław Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2020 Dnia 22.08.2019 o 14:47, Gość Melisa Kraków napisał: My w Krakowie mamy już dach, jest hydraulika, robi się prąd. dzień dobry, ja w tym roku rozpoczynam budowę Melisy pod Wrocławiem. Chciałabym wymienić się doświadczeniem, zapytać jakie problemy Państwo napotkali, na co zwrócić szczególną uwagę. Bardzo proszę o kontakt - a.stopczanska@wp.pl Cytuj
Gość Melisa Kraków Napisano 5 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2020 Dnia 22.08.2019 o 14:47, Gość Melisa Kraków napisał: My w Krakowie mamy już dach, jest hydraulika, robi się prąd. Witam. Wraz z żona raczej też sie zdecydujemy na ten projekt. Też bedziemy budować pod Krakowem. Czy jest możliwość podjechania i obejrzenia tego domu w realu? Proszę o kontakt ramses667@op.pl. Dziękuję Cytuj
RitaSz Napisano 14 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2020 (edytowane) Dzień Dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Melisa w wersji lustro oraz informacji odnośnie wysokości elewacji frontowej (od podłoża do okapu) na adres: rita.szymkowiak1@gmail.com Edytowane 14 Listopad 2020 przez RitaSz Wersja lustro a nie podstawowa Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2020 Godzinę temu, RitaSz napisał: Dzień Dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Melisa w wersji lustro oraz informacji odnośnie wysokości elewacji frontowej (od podłoża do okapu) na adres: rita.szymkowiak1@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Wysokość do okapu wynosi 3,65m. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka.G. Napisano 27 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2020 Dzień dobry, Proszę z przesłanie wszystkich dostępnych darmowych materiałów dotyczących domu Melisa 142m z garażem 1-stanowiskowym. Mój e-mail: agnieszka.w@onet.eu Z góry dziękuję, pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2020 1 godzinę temu, Gość Agnieszka.G. napisał: Dzień dobry, Proszę z przesłanie wszystkich dostępnych darmowych materiałów dotyczących domu Melisa 142m z garażem 1-stanowiskowym. Mój e-mail: agnieszka.w@onet.eu Z góry dziękuję, pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Beti Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2021 Witam. Czy mogę prosić o przesłanie dostępnych darmowych materiałów dotyczących projektu Melisa z garażem 1-stanowiskowym? Mój mail beata456@onet.eu. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2021 16 godzin temu, Gość Beti napisał: Witam. Czy mogę prosić o przesłanie dostępnych darmowych materiałów dotyczących projektu Melisa z garażem 1-stanowiskowym? Mój mail beata456@onet.eu. Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Irek Napisano 18 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 18 Lipiec 2021 Dzień Dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Melisa w wersji lustro. Adres: irek1992kam@gmail.com. Z góry dziękuje Cytuj
Redaktor Napisano 19 Lipiec 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 19 Lipiec 2021 11 godzin temu, Gość Irek napisał: Dzień Dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Melisa w wersji lustro. Adres: irek1992kam@gmail.com. Z góry dziękuje Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 28 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Melisa lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/352819093016046 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi