Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Sylwia
Napisano

Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem tego projektu w odbiciu lustrzanym, czy byłaby możliwość przesłać rysunków szczegłowych i wymiarów pomieszczeń, a także szacunkowy koszt budowy? Z góry dziękuję malota27@gmail.com

Napisano

Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem tego projektu w odbiciu lustrzanym, czy byłaby możliwość przesłać rysunków szczegłowych i wymiarów pomieszczeń, a także szacunkowy koszt budowy? Z góry dziękuję malota27@gmail.com

Dzień dobry,

Projekt Melisa jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi 6-8 tygodni. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe oraz koszty budowy.

Pozdrawiam! 

Napisano

Jak podniosę dom do ok. 8,6 m wysokości , czy ten projekt nie straci swojego uroku?

Dzień dobry,

oczywiście może Pani podwyższyć budynek o 40cm na etapie adaptacji projektu. Wpłynie to na zwiększenie wysokości części murowanej budynku.

Pozdrawiam!

• 4 weeks later...
Napisano

Witam. Czy ktoś buduje/budował ten dom na Podkarpaciu? Bardzo proszę o wszelkie przydatne informacje ;)

• 2 weeks later...
Gość Piotr
Napisano

Witam serdecznie. Mam pytanie czy jest możliwa taka zmiana prokektu aby projekt Melisa ( 140 m) posiadał dwu stanowiskowy garaż jak to jest w projekcie Melisa Mała ( 128m) ??? Pozdrawiam :)

Napisano

Witam serdecznie. Mam pytanie czy jest możliwa taka zmiana prokektu aby projekt Melisa ( 140 m) posiadał dwu stanowiskowy garaż jak to jest w projekcie Melisa Mała ( 128m) ??? Pozdrawiam :)

Witam

W swojej ofercie mamy projekt Melisa II (aktualnie jako koncepcję, co oznacza, że czas oczekiwania na dokumentację to około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt) - wersja z garażem dwustanowiskowym. Jedyna zmiana polegać będzie na poszerzeniu garażu o 2,4m.

Pozdrawiam

Gość Patrycja
Napisano

WItam, również jestem zaintresowana powiększeniem domu o garaż dwu stanowiskowy, oraz jeśli będą mieli Państwo dokumentacje z kosztem budowy proszę o przesłanie na meila patrycjacsw@gmail.com

Gość Anna
Napisano

czy jest możliwość zmiejszenia ciut pokoju na dole a powiekszenia metrazowo łazienki i pom. gosp?
jeśli tak to do jakich wymiarów?

Napisano

czy jest możliwość zmiejszenia ciut pokoju na dole a powiekszenia metrazowo łazienki i pom. gosp?

jeśli tak to do jakich wymiarów?

WItam

Proponowana zmiana jest kwestia przesunięcia ścianek działowych - o ile, to już decyzja należy do Państwa. Maksymalnie można przesunąć ściankę o wymiar szafy, tak aby nie przesuwać drzwi, gdyż będą kolidowały ze schodami.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

witam :) również jestem zainteresowana tym projektem z dwu stanowiskowym garażem -jeśli jest już dostępna taka wersja bardzo proszę o info oraz proszę o podanie kosztorysu dla tego projektu :)

agnieszka.g7@interia.pl

Napisano

witam :) również jestem zainteresowana tym projektem z dwu stanowiskowym garażem -jeśli jest już dostępna taka wersja bardzo proszę o info oraz proszę o podanie kosztorysu dla tego projektu :) agnieszka.g7@interia.pl

Witam

Projekt Melisa II aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Magda
Napisano

Witam serdecznie i również proszę o przesłanie dokumentacji dokładnych wymiarów domu z powiększeniem na garaż dwu stanowiskowy. Mamy pytanie, czy przy okazji powiększenia garażu jest możliwe powiększenia pom. gosp.? na całą szerokość większego garażu?

Interesuje nas projekt MAELISA - LUSTRO.

mail : kuzniar.t@interia.pl

Gość Ewa
Napisano

Dzień dobry, piękny dom, czy byłaby możliwość przesłać rysunków szczegółowych i wymiarów pomieszczeń, a także szacunkowy koszt budowy na effek1@wp.pl ? Z góry dziękuję.

Napisano

Dzień dobry, piękny dom, czy byłaby możliwość przesłać rysunków szczegółowych i wymiarów pomieszczeń, a także szacunkowy koszt budowy na effek1@wp.pl ? Z góry dziękuję.

Witam. Projekt Melisa jest w fazie opracowywania dokumentacji technicznej. Materiały szczegółowe będą dostępne pod koniec czerwca, proszę o przypomnienie się w tym terminie. Pozdrawiam.

Napisano

Witam serdecznie i również proszę o przesłanie dokumentacji dokładnych wymiarów domu z powiększeniem na garaż dwu stanowiskowy. Mamy pytanie, czy przy okazji powiększenia garażu jest możliwe powiększenia pom. gosp.? na całą szerokość większego garażu? Interesuje nas projekt MAELISA - LUSTRO. mail : kuzniar.t@interia.pl

Witam. Projekt Melisa jest w fazie opracowywania dokumentacji technicznej. Materiały szczegółowe będą dostępne pod koniec czerwca, proszę o przypomnienie się w tym terminie. Zmiany, o których Pani pisze są możliwe do zaprojektowania, tego typu zmiany najlepiej wprowadzić na etapie adaptacji. Pozdrawiam.

Gość mguma@poczta.onet.pl
Napisano

Witam. Jestem zainteresowana projektem domu Melisa . Jakie dane potrzebuje do warunków zabudowy by móc zacząć działać z dokumentacją. Proszę o odpowiedz pozdrawiam

Napisano

Witam. Jestem zainteresowana projektem domu Melisa . Jakie dane potrzebuje do warunków zabudowy by móc zacząć działać z dokumentacją. Proszę o odpowiedz pozdrawiam

Witam. Jeżeli dla terenu na którym planują Państwo budowę domu nie ma opracowanego Miejscowego Planu Zagospodarowania Przestrzennego, to powinni Państwo złożyć w  Urzędzie Gminy wniosek o wydanie Decyzji o Warunkach Zabudowy. Pozdrawiam

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Dzień dobry,
w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

Witam serdecznie,

mogę również prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na iga_98@op.pl ? 

Czy na etapie adaptacji można poszerzyć budynek o 1-2 m od strony garażu? Brakuije mi w projekcie pralni. 

Pozdrawiam.

Napisano

Witam serdecznie,

mogę również prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na iga_98@op.pl ? 

Czy na etapie adaptacji można poszerzyć budynek o 1-2 m od strony garażu? Brakuije mi w projekcie pralni. 

Pozdrawiam.

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Na etapie adaptacji projektu można poszerzyć budynek - nasza Pracownia wystawi bezpłatnie zgodę na taką zmianę.

Pozdrawiam