Redaktor Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2017 Projekt domu Melisa Szczegółowy opis projektu domu Melisa znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/melisa Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Sylwia Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem tego projektu w odbiciu lustrzanym, czy byłaby możliwość przesłać rysunków szczegłowych i wymiarów pomieszczeń, a także szacunkowy koszt budowy? Z góry dziękuję malota27@gmail.com Cytuj
Gość Sylwia Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2018 Jak podniosę dom do ok. 8,6 m wysokości , czy ten projekt nie straci swojego uroku? Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem tego projektu w odbiciu lustrzanym, czy byłaby możliwość przesłać rysunków szczegłowych i wymiarów pomieszczeń, a także szacunkowy koszt budowy? Z góry dziękuję malota27@gmail.com Dzień dobry, Projekt Melisa jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi 6-8 tygodni. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe oraz koszty budowy. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2018 Jak podniosę dom do ok. 8,6 m wysokości , czy ten projekt nie straci swojego uroku? Dzień dobry, oczywiście może Pani podwyższyć budynek o 40cm na etapie adaptacji projektu. Wpłynie to na zwiększenie wysokości części murowanej budynku. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Artur Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2018 Witam. Czy ktoś buduje/budował ten dom na Podkarpaciu? Bardzo proszę o wszelkie przydatne informacje Cytuj
Gość Piotr Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2018 Witam serdecznie. Mam pytanie czy jest możliwa taka zmiana prokektu aby projekt Melisa ( 140 m) posiadał dwu stanowiskowy garaż jak to jest w projekcie Melisa Mała ( 128m) ??? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2018 Witam serdecznie. Mam pytanie czy jest możliwa taka zmiana prokektu aby projekt Melisa ( 140 m) posiadał dwu stanowiskowy garaż jak to jest w projekcie Melisa Mała ( 128m) ??? Pozdrawiam Witam W swojej ofercie mamy projekt Melisa II (aktualnie jako koncepcję, co oznacza, że czas oczekiwania na dokumentację to około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt) - wersja z garażem dwustanowiskowym. Jedyna zmiana polegać będzie na poszerzeniu garażu o 2,4m. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patrycja Napisano 10 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2018 WItam, również jestem zaintresowana powiększeniem domu o garaż dwu stanowiskowy, oraz jeśli będą mieli Państwo dokumentacje z kosztem budowy proszę o przesłanie na meila patrycjacsw@gmail.com Cytuj
Gość Anna Napisano 10 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2018 czy jest możliwość zmiejszenia ciut pokoju na dole a powiekszenia metrazowo łazienki i pom. gosp?jeśli tak to do jakich wymiarów? Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2018 czy jest możliwość zmiejszenia ciut pokoju na dole a powiekszenia metrazowo łazienki i pom. gosp? jeśli tak to do jakich wymiarów? WItam Proponowana zmiana jest kwestia przesunięcia ścianek działowych - o ile, to już decyzja należy do Państwa. Maksymalnie można przesunąć ściankę o wymiar szafy, tak aby nie przesuwać drzwi, gdyż będą kolidowały ze schodami. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aga G Napisano 24 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2018 witam również jestem zainteresowana tym projektem z dwu stanowiskowym garażem -jeśli jest już dostępna taka wersja bardzo proszę o info oraz proszę o podanie kosztorysu dla tego projektu agnieszka.g7@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2018 witam również jestem zainteresowana tym projektem z dwu stanowiskowym garażem -jeśli jest już dostępna taka wersja bardzo proszę o info oraz proszę o podanie kosztorysu dla tego projektu agnieszka.g7@interia.pl Witam Projekt Melisa II aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 9 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2018 Witam serdecznie i również proszę o przesłanie dokumentacji dokładnych wymiarów domu z powiększeniem na garaż dwu stanowiskowy. Mamy pytanie, czy przy okazji powiększenia garażu jest możliwe powiększenia pom. gosp.? na całą szerokość większego garażu? Interesuje nas projekt MAELISA - LUSTRO. mail : kuzniar.t@interia.pl Cytuj
Gość Ewa Napisano 9 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2018 Dzień dobry, piękny dom, czy byłaby możliwość przesłać rysunków szczegółowych i wymiarów pomieszczeń, a także szacunkowy koszt budowy na effek1@wp.pl ? Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2018 Dzień dobry, piękny dom, czy byłaby możliwość przesłać rysunków szczegółowych i wymiarów pomieszczeń, a także szacunkowy koszt budowy na effek1@wp.pl ? Z góry dziękuję. Witam. Projekt Melisa jest w fazie opracowywania dokumentacji technicznej. Materiały szczegółowe będą dostępne pod koniec czerwca, proszę o przypomnienie się w tym terminie. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2018 Witam serdecznie i również proszę o przesłanie dokumentacji dokładnych wymiarów domu z powiększeniem na garaż dwu stanowiskowy. Mamy pytanie, czy przy okazji powiększenia garażu jest możliwe powiększenia pom. gosp.? na całą szerokość większego garażu? Interesuje nas projekt MAELISA - LUSTRO. mail : kuzniar.t@interia.pl Witam. Projekt Melisa jest w fazie opracowywania dokumentacji technicznej. Materiały szczegółowe będą dostępne pod koniec czerwca, proszę o przypomnienie się w tym terminie. Zmiany, o których Pani pisze są możliwe do zaprojektowania, tego typu zmiany najlepiej wprowadzić na etapie adaptacji. Pozdrawiam. Cytuj
Gość mguma@poczta.onet.pl Napisano 10 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2018 Witam. Jestem zainteresowana projektem domu Melisa . Jakie dane potrzebuje do warunków zabudowy by móc zacząć działać z dokumentacją. Proszę o odpowiedz pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2018 Witam. Jestem zainteresowana projektem domu Melisa . Jakie dane potrzebuje do warunków zabudowy by móc zacząć działać z dokumentacją. Proszę o odpowiedz pozdrawiam Witam. Jeżeli dla terenu na którym planują Państwo budowę domu nie ma opracowanego Miejscowego Planu Zagospodarowania Przestrzennego, to powinni Państwo złożyć w Urzędzie Gminy wniosek o wydanie Decyzji o Warunkach Zabudowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zainteresowana Napisano 27 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwiec 2018 Witam Kiedy będzie dostępne więcej danych dottyczących tego projektu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwiec 2018 Witam Kiedy będzie dostępne więcej danych dottyczących tego projektu? Witam Szczegółowe rysunki są już dostępne, na wyceny kosztorysowe trzeba jeszcze poczekać - dopiero będziemy je zlecać. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 29 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwiec 2018 Witam Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na effek1@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwiec 2018 Witam Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na effek1@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Iga Napisano 9 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Lipiec 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Witam serdecznie, mogę również prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na iga_98@op.pl ? Czy na etapie adaptacji można poszerzyć budynek o 1-2 m od strony garażu? Brakuije mi w projekcie pralni. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Lipiec 2018 Witam serdecznie, mogę również prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na iga_98@op.pl ? Czy na etapie adaptacji można poszerzyć budynek o 1-2 m od strony garażu? Brakuije mi w projekcie pralni. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Na etapie adaptacji projektu można poszerzyć budynek - nasza Pracownia wystawi bezpłatnie zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi