EWA i GRZEŚ Napisano 12 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2018 W dniu 2.07.2018 o 06:43, Gość Kinga napisał: Witam Pani Ewo, Bardzo nam się podoba modyfikacja Alexa z wsunieciem garazu, wizualnie wygląda fantastycznie, bardzo nas ciekawi jak wpłynęło to na rozmieszczenie pomieszczeń, czy mogłaby Pani udostępnić zdjęcie pomieszczeń po modyfikacji wraz z ich wielkosciami. Jeżeli nie jest to możliwe w dzienniku to będę bardzo wdzięczna na emaila kinguuula26@buziaczek.pl. Pozdrawiam Serdecznie, Kinga Witam, postaram się w najbliższym czasie porobić zdjęcia o które pytasz . Póki co brak czasu ☹️ Cytuj
Gość Anna Napisano 14 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2018 Również jestem chętna na zdjęcia ? annasikora1@op.pl ? Pozdrawiam Cytuj
EWA i GRZEŚ Napisano 28 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2018 Witam ! Działamy ?????? Odwodnienie za nami ! Rynny połączone z rurami, wkopane 2 studnie (ze względu na wody gruntowe),pierwsza warstwa ziemi do podniesienia i wyrównania terenu nawieziona , piach pod opaskę domu , tarasy i kostkę gotowy! Wnętrze domu też się zmienia. Wylewki , tynki , gładzie za nami . Schody i kominek zamówione . Obecnie dopracowujemy projekt i zamówienie mebli kuchennych i łazienkowych ,kompletujemy wszystkie sprzęty kuchenne . ? Dużo tego!!! Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2018 Czy w narożniku gdzie jest położony kamień na elewacji, styropianu jest mniej np. o 2cm? Cytuj
Gość Mateusz Napisano 10 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2018 Witqm, bardzo mnie ciekawi czy i jak będzie wyglądać pergola? A także taras? Jesteśmy na etapie adaptacji projektu, czy na ten moment mogą już coś Państwo poradzić? Dzięki dotychczasowym wskazowkom również zwiekszylismy garaż i wsunelismy w bryle za co bardzo dziękujemy Chcielibyśmy prosić o komentarz odnośnie kosztów dachu, ile kosztowało drewno, a także dachówka i czy są Państwo z niej zadowoleni? Pozdrawiam Cytuj
Gość Magdalena Napisano 21 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2019 Witam, jak idzie u Państwa wykończenie wnętrz? Może zechcielibyscie się Państwo podzielić jakimiś zdjęciami? Jestem bardzo ciekawa jak wygląda wykończone wnętrze w realu tego projektu. Szczególnie chodzi mi o parter: salon, kuchnia, schody, taras ale również z chęcią zobaczyła bym pokoje, jak prezentują się na gotowo belki. Cytuj
Gość Rafał Napisano 13 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2019 Dnia 28.08.2018 o 11:17, EWA i GRZEŚ napisał: Witam ! Działamy ?????? Odwodnienie za nami ! Rynny połączone z rurami, wkopane 2 studnie (ze względu na wody gruntowe),pierwsza warstwa ziemi do podniesienia i wyrównania terenu nawieziona , piach pod opaskę domu , tarasy i kostkę gotowy! Wnętrze domu też się zmienia. Wylewki , tynki , gładzie za nami . Schody i kominek zamówione . Obecnie dopracowujemy projekt i zamówienie mebli kuchennych i łazienkowych ,kompletujemy wszystkie sprzęty kuchenne . ? Dużo tego!!! Cytuj
Gość Rafał Napisano 13 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2019 Witam, Dopiero dołączyłem więc pytanie z dawnego okresu Zmienialiście w projekcie garaż na dwustanowiskowy? Jeśli dobrze widzę. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2019 49 minut temu, Gość Rafał napisał: Dzień dobry, serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w naszym konkursie. Do konkursu można zgłaszać zdjęcia ukazujące obraz domu, realizowanego na podstawie jednego z projektów z oferty naszej pracowni. Więcej informacji pod linkiem https://www.dobredomy.pl/o-nas/aktualnosci/news,konkurs-fotograficzny-170.html. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patryk Napisano 21 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2019 Witam, mam takie pytanie jaka jest szerokość Państwa garażu? Czy było coś jeszcze modyfikowane? jak wygląda łazienka na parterze? jest tam skos od schodów? Jeśli jest taka możliwość bardzo proszę o zdjęcia. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Kinga Napisano 5 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2020 Drodzy, ponieważ nie ma nas Alexowiczów jeszcze na FB, a dzielenie się doświadczeniami, realizacjami, zdjęciami i komentarzami jest tam bardzo pomocne i idąc tropem innych projektów założyłam grupę, jeżeli macie ochotę wymieniać się doświadczeniami i kolejnymi etapami Waszej budowy to zapraszam Nazwa - Alex Dobre Domy - Realizacje https://www.facebook.com/groups/341286863731243/permalink/341287770397819/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi