Gość Xaveh Napisano 22 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2019 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Kalina II , uprzejmie proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres e-mail: xaveh@mailsource.info Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2019 15 godzin temu, Gość Xaveh napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Kalina II , uprzejmie proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres e-mail: xaveh@mailsource.info Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres ponownie. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Monika W Napisano 22 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2019 Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem Kalina II , uprzejmie proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres e-mail: mon.rapinczuk@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2019 Godzinę temu, Gość Monika W napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem Kalina II , uprzejmie proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres e-mail: mon.rapinczuk@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Jarosz Napisano 3 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpień 2019 Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem Kalina II , bardzo proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres e-mail: avs.technik@gmal.com pozdrawiam Jarosz Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpień 2019 46 minut temu, Gość Krzysztof Jarosz napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem Kalina II , bardzo proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres e-mail: avs.technik@gmal.com pozdrawiam Jarosz Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 12 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2019 Dzień dobry, jestem poważnie zainteresowany tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie darmowych materiałów uzupełniających na adres timoball@wp.pl. Z góry bardzo dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2019 15 godzin temu, Gość Tomek napisał: Dzień dobry, jestem poważnie zainteresowany tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie darmowych materiałów uzupełniających na adres timoball@wp.pl. Z góry bardzo dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2019 Witam mozna prosić o wysłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych oraz zestawinie materiałów na maila mariusz0408@interia.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2019 2 godziny temu, Gość Mariusz napisał: Witam mozna prosić o wysłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych oraz zestawinie materiałów na maila mariusz0408@interia.eu Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość kris Napisano 6 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2020 witam , czy istnieje mozliwosc zobaczenia tego projektu life ? czy mozna ewentualnie skontaktowac sie z osoba co wybudowala taki dom ? posiadacie moze takich klijentow , i czy mozna nawiazac z nimi jakis kontakt ? pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2020 15 godzin temu, Gość kris napisał: witam , czy istnieje mozliwosc zobaczenia tego projektu life ? czy mozna ewentualnie skontaktowac sie z osoba co wybudowala taki dom ? posiadacie moze takich klijentow , i czy mozna nawiazac z nimi jakis kontakt ? pozdrawiam Dzień dobry, w związku z ochroną danych osobowych nie możemy udostępnić danych klientów, może któryś z inwestorów odezwie się do Pana pod tym postem. Pozdrawiam Cytuj
Gość Witam mozna prosić o wysł Napisano 15 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2020 Witam można prosić o wysłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych oraz zestawianie materiałów na maila polachowski.allegro@wp.pl ? Pozdrawiam Piotr Polachowski Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2020 20 godzin temu, Gość Witam mozna prosić o wysł napisał: Witam można prosić o wysłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych oraz zestawianie materiałów na maila polachowski.allegro@wp.pl ? Pozdrawiam Piotr Polachowski Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość PAWEL B Napisano 25 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwiec 2020 WITAM JESTEM ZAINTERESOWANY PROJEKTEM KALINA 2 MOGE PROSIC O WYSLANIE KOSZTORYSU I RYSUNKOW SZCZEGOLOWYCH ORAZ ZESTAWIENIE MATERIALOW NA ADRES pawelbendkowski83@gmail.com pozdrawiam Pawel Bendkowski Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwiec 2020 2 minuty temu, Gość PAWEL B napisał: WITAM JESTEM ZAINTERESOWANY PROJEKTEM KALINA 2 MOGE PROSIC O WYSLANIE KOSZTORYSU I RYSUNKOW SZCZEGOLOWYCH ORAZ ZESTAWIENIE MATERIALOW NA ADRES pawelbendkowski83@gmail.com pozdrawiam Pawel Bendkowski Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aga Napisano 12 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2020 Witam, jestem zainteresowana projektem Kalina 2. Czy można prosić o wysłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych oraz zestawianie materiałów na maila? czako207@wp.pl Pozdrawiam :) Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2020 43 minuty temu, Gość Aga napisał: Witam, jestem zainteresowana projektem Kalina 2. Czy można prosić o wysłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych oraz zestawianie materiałów na maila? czako207@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 17 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2020 Dnia 6.01.2020 o 18:16, Gość kris napisał: witam , czy istnieje mozliwosc zobaczenia tego projektu life ? czy mozna ewentualnie skontaktowac sie z osoba co wybudowala taki dom ? posiadacie moze takich klijentow , i czy mozna nawiazac z nimi jakis kontakt ? pozdrawiam Witam, Również jestem ciekawa jak ten projekt wygląda na żywo, czekam prawie rok czasu na zdjęcia z realizacji, których nadal nie ma :/ Czy odezwał się do Pana jakiś inwestor ? Pozdrawiam Cytuj
Pharus Napisano 22 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2021 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Kalina II. Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres e-mail: lukasnorge@gmail.com. Jestem również ciekaw zdjęć już zrealizowanego projektu, zwłaszcza poddasza. Jeśli są dostępne proszę o podzielenie się. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2021 1 godzinę temu, Pharus napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Kalina II. Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres e-mail: lukasnorge@gmail.com. Jestem również ciekaw zdjęć już zrealizowanego projektu, zwłaszcza poddasza. Jeśli są dostępne proszę o podzielenie się. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 4 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Kalina lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/781702432493707 Cytuj
Gość Projekt Napisano 24 Październik 2021 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2021 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Kalina II. Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres email anetakopcik@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Październik 2021 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2021 13 godzin temu, Gość Projekt napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Kalina II. Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres email anetakopcik@o2.pl Dzień dobry, materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość proszę o udostępnienie rys Napisano 5 Wrzesień Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień Dzień dobry . Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres bernatmarcin@wp.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi