Dobre Domy Napisano 1 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2020 11 godzin temu, Gość Dokumenty napisał: Witam, Jestem bardzo zainteresowany projektem, proszę o przesłanie dostępnej dokumentacji (kosztorys, wymiary itd.) na maila - kacpermasenek@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 20 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpień 2020 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowych materiałów dotyczących projektu na maila - kobra13@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2020 11 godzin temu, Gość Kasia napisał: Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowych materiałów dotyczących projektu na maila - kobra13@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jakub Napisano 11 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2020 Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie dokumentów wraz z dokładnymi wymiarami domu i poszczególnych pomieszczeń na adres e-mail: kage8@wp.pl? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2020 4 godziny temu, Gość Jakub napisał: Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie dokumentów wraz z dokładnymi wymiarami domu i poszczególnych pomieszczeń na adres e-mail: kage8@wp.pl? Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daria Napisano 19 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2020 Witam, czy mogę prosić o szczegółowe materiały dotyczące projektu na adres: daria.k.szymczak@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2020 3 godziny temu, Gość Daria napisał: Witam, czy mogę prosić o szczegółowe materiały dotyczące projektu na adres: daria.k.szymczak@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 21 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Listopad 2020 Dnia 15.11.2017 o 14:16, Redaktor napisał: Projekt domu Melisa Mała Szczegółowy opis projektu domu Melisa Mała znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/melisaMala Zapraszamy do dyskusji! Dzień dobry, proszę o przesłanie dokumentów,rzutów z wymiarami oraz kosztorysu na adres mysys_monia@tlen.pl Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Listopad 2020 12 godzin temu, Gość Monika napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie dokumentów,rzutów z wymiarami oraz kosztorysu na adres mysys_monia@tlen.pl Z góry dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Listopad 2020 Dnia 22.11.2020 o 12:20, Dobre Domy napisał: Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Dzień dobry, proszę jeszcze o informację z jakiego okresu podane są szacowane całkowite koszty budowy? Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Listopad 2020 9 godzin temu, Gość Monika napisał: Dzień dobry, proszę jeszcze o informację z jakiego okresu podane są szacowane całkowite koszty budowy? Dzień dobry, kosztorys został opracowany w III kwartale 2019 roku. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 6 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2021 Dzień dobry, czy projekt spełnia normę WT2021? Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2021 12 godzin temu, Gość Ola napisał: Dzień dobry, czy projekt spełnia normę WT2021? Dzień dobry, projekt spełnia aktualne normy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kate Napisano 17 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2021 Również poproszę o rzuty z dokładnymi wymiarami kobra13@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2021 7 godzin temu, Gość Kate napisał: Również poproszę o rzuty z dokładnymi wymiarami kobra13@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 30 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2021 Poproszę o wymiary ścian zewnętrznych na adres agjan2@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2021 16 godzin temu, Gość Agnieszka napisał: Poproszę o wymiary ścian zewnętrznych na adres agjan2@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 28 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Melisa lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/352819093016046 Cytuj
Gość Asia Napisano 5 Sierpień 2021 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpień 2021 Witam. Jestem zainteresowana projektem Melisa Mała. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu na asia1991kam@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 6 Sierpień 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2021 13 godzin temu, Gość Asia napisał: Witam. Jestem zainteresowana projektem Melisa Mała. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu na asia1991kam@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wysłaliśmy na podany adres mailowy rysunki pokazowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego. W przypadku pytań lub wątpliwości co do projektu zapraszam do kontaktu z naszym działem projektowym. Pozdrawiam Cytuj
Gość PIotr Napisano 8 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2021 Dzień dobry. Poproszę o wysłanie dostępnych materiałów na tasiorr123@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Piotr Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Napisano 9 Wrzesień 2021 W dniu 8.09.2021 o 16:40, Gość PIotr napisał: Dzień dobry. Poproszę o wysłanie dostępnych materiałów na tasiorr123@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Piotr Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Materiały do projektu Napisano 23 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Napisano 23 Kwiecień 2022 Witam. Jestem zainteresowana projektem melisa mała. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu na borowiecka.martaa@gmail.com. Wiem ze kosztorysu Państwo bez wniesienia opłaty nie przesyłacie ale widziałam info w innym komentarzu o przeslaniu wykazu materia)low do ssz. Czy istnieje opcja rezygnacji/usuniecia garazu badz projekt melisy bez garazu? Pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 25 Kwiecień 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2022 W dniu 23.04.2022 o 19:05, Gość Materiały do projektu napisał: Witam. Jestem zainteresowana projektem melisa mała. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu na borowiecka.martaa@gmail.com. Wiem ze kosztorysu Państwo bez wniesienia opłaty nie przesyłacie ale widziałam info w innym komentarzu o przeslaniu wykazu materia)low do ssz. Czy istnieje opcja rezygnacji/usuniecia garazu badz projekt melisy bez garazu? Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Można wprowadzać taką zmianę do projektu. Istotne jest, aby były zgodne z warunkami zabudowy na działce oraz oczywiście z prawem budowlanym. Istnieją dwa warianty wprowadzenia zmian: 1) w naszej pracowni przed dokonaniem zakupu projektu. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. 2) po zakupie projektu, poprzez projektanta adaptującego. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 12 Październik 2023 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2023 Dzień dobry, Czy mógłbym prosić o dokładne wymiary budynku na maila: kamil.demurat@gmail.com Z góry bardzo dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi