Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2019 15 godzin temu, Gość Maciek napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie innych dostępnych dodatkowych materiałów do projektu. Jest możliwość doprojektowania ogrzewania podlogowego? maciej.jakubas@o2.pl pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Zmiany, o których Pan pisze są możliwe do zaprojektowania. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość golacik Napisano 13 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2019 Jestem zainteresowany powyższym projektem. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu na dargol3@tlen.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2019 9 godzin temu, Gość golacik napisał: Jestem zainteresowany powyższym projektem. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu na dargol3@tlen.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Karolina Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2019 Witam! Proszę o przesłanie rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń dotyczących tego projekty na adres karbeben@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2019 14 godzin temu, Gość Karolina napisał: Witam! Proszę o przesłanie rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń dotyczących tego projekty na adres karbeben@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Kamila Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2019 Witam. Proszę o przesłanie innych dostępnych dodatkowych materiałów do projektu MELISA MAŁA na adres kamilaslisz@op.pl Cytuj
Gość Gość Marta Napisano 12 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwiec 2019 Witam, jestem zainteresowana tym projektem ale interesuje mnie zrobienie pralni pod schodami proszę o przesłanie rzutów instalacji kanalizacyjnej i wody aby zobaczyć czy jest to mozliwe. Proszę o przesłanie informacji na adres martafelsch4@o2.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2019 18 godzin temu, Gość Gość Marta napisał: Witam, jestem zainteresowana tym projektem ale interesuje mnie zrobienie pralni pod schodami proszę o przesłanie rzutów instalacji kanalizacyjnej i wody aby zobaczyć czy jest to mozliwe. Proszę o przesłanie informacji na adres martafelsch4@o2.pl. Pozdrawiam Dzień dobry, niestety nie udostępniamy rysunków branżowych. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość Napisano 2 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpień 2019 Dlugo szukałam takiego projektu jest idealny ale w warunkach zabudowy musze miec powieszchnie domu na dole 82m czy dalo by rade zmiejszyc projekt do takiego wymiaru jakie sa tego koszty. Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpień 2019 Godzinę temu, Gość Gość napisał: Dlugo szukałam takiego projektu jest idealny ale w warunkach zabudowy musze miec powieszchnie domu na dole 82m czy dalo by rade zmiejszyc projekt do takiego wymiaru jakie sa tego koszty. Dzień dobry, w sprawie zmian oraz ich wyceny proszę kontaktować się z nami mailowo na adres info@dobredomy.pl. Pozdrawiam Cytuj
Gość Beata Napisano 2 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2019 Bardzo proszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji i kosztorysów dotyczących projektu na pyrbud@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2019 14 godzin temu, Gość Beata napisał: Bardzo proszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji i kosztorysów dotyczących projektu na pyrbud@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jakub Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2019 Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji na adres kubol56@wp.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2019 6 godzin temu, Gość Jakub napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji na adres kubol56@wp.pl. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 23 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2020 Dzień dobry, Zainteresował nas projekt Melisa Mała. Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowych materiałów dotyczących projektu na maila - monikapreciuk@gmail.com. Z opisu wynika, że dla tego projektu przyjęto ogrzewanie gazowe - zastosowano instalację podłogową, czy grzejniki (czy może mieszaną)? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2020 3 godziny temu, Gość Monika napisał: Dzień dobry, Zainteresował nas projekt Melisa Mała. Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowych materiałów dotyczących projektu na maila - monikapreciuk@gmail.com. Z opisu wynika, że dla tego projektu przyjęto ogrzewanie gazowe - zastosowano instalację podłogową, czy grzejniki (czy może mieszaną)? Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. W projekcie przewidziano grzejniki, na etapie adaptacji projektu można dodać ogrzewanie podłogowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Niewińska Napisano 27 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2020 Witam. Jestem zainteresowana projektem melisa mała. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu na niewinska_m@wp.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2020 15 minut temu, Gość Niewińska napisał: Witam. Jestem zainteresowana projektem melisa mała. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu na niewinska_m@wp.pl. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Luka Napisano 2 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2020 Witam. Jestem zainteresowany powyższym projektem. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu na lukaszplata1986@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2020 3 godziny temu, Gość Gość Luka napisał: Witam. Jestem zainteresowany powyższym projektem. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu na lukaszplata1986@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wymiary Napisano 16 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2020 prosze o kosztorys oraz dokladne wymiary domu i pomieszczeń na maila polly83@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2020 Godzinę temu, Gość Wymiary napisał: prosze o kosztorys oraz dokladne wymiary domu i pomieszczeń na maila polly83@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zmiany adaptacyjne Napisano 19 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Maj 2020 Dziękuję za przesłane materiały. Mam jeszcze pytanie czy jest gdzieś wyszczególnione co można zmienić w projekcie w ramach adaptacji? Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Maj 2020 22 minuty temu, Gość Zmiany adaptacyjne napisał: Dziękuję za przesłane materiały. Mam jeszcze pytanie czy jest gdzieś wyszczególnione co można zmienić w projekcie w ramach adaptacji? Dzień dobry, zmiany, do których nie potrzeba odrębnej zgody są wyszczególnione pod tym linkiem https://www.dobredomy.pl/informacje/dopuszczalne-zmiany-w-projekcie/. Na inne zmiany wydajemy bezpłatną zgodę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dokumenty Napisano 31 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 31 Maj 2020 Witam, Jestem bardzo zainteresowany projektem, proszę o przesłanie dostępnej dokumentacji (kosztorys, wymiary itd.) na maila - kacpermasenek@gmail.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi