Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
15 godzin temu, Gość Maciek napisał:

Witam. Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie innych dostępnych dodatkowych materiałów do projektu. Jest możliwość doprojektowania ogrzewania podlogowego? maciej.jakubas@o2.pl pozdrawiam

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Zmiany, o których Pan pisze są możliwe do zaprojektowania. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam. 

• Odpowiedzi 75
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość golacik
Napisano
Jestem zainteresowany powyższym projektem. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu na dargol3@tlen.pl
Napisano
9 godzin temu, Gość golacik napisał:

Jestem zainteresowany powyższym projektem. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu na dargol3@tlen.pl

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

• 1 month later...
Gość Karolina
Napisano
Witam! Proszę o przesłanie rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń dotyczących tego projekty na adres karbeben@gmail.com
Napisano
14 godzin temu, Gość Karolina napisał:

Witam! Proszę o przesłanie rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń dotyczących tego projekty na adres karbeben@gmail.com

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

• 1 month later...
Napisano
Witam. Proszę o przesłanie innych dostępnych dodatkowych materiałów do projektu MELISA MAŁA na adres kamilaslisz@op.pl
  • 2 months later...
Gość Gość Marta
Napisano

Witam, jestem zainteresowana tym projektem ale interesuje mnie zrobienie pralni pod schodami proszę o przesłanie rzutów instalacji kanalizacyjnej i wody aby zobaczyć czy jest to mozliwe. Proszę o przesłanie informacji na adres martafelsch4@o2.pl.

Pozdrawiam

Napisano
18 godzin temu, Gość Gość Marta napisał:

Witam, jestem zainteresowana tym projektem ale interesuje mnie zrobienie pralni pod schodami proszę o przesłanie rzutów instalacji kanalizacyjnej i wody aby zobaczyć czy jest to mozliwe. Proszę o przesłanie informacji na adres martafelsch4@o2.pl.

Pozdrawiam

Dzień dobry, niestety nie udostępniamy rysunków branżowych. 

Pozdrawiam. 

• 1 month later...
Napisano

Dlugo szukałam takiego projektu jest idealny ale w warunkach zabudowy musze miec powieszchnie domu na dole 82m czy dalo by rade zmiejszyc projekt do takiego wymiaru jakie sa tego koszty.

Napisano
Godzinę temu, Gość Gość napisał:

Dlugo szukałam takiego projektu jest idealny ale w warunkach zabudowy musze miec powieszchnie domu na dole 82m czy dalo by rade zmiejszyc projekt do takiego wymiaru jakie sa tego koszty.

Dzień dobry, w sprawie zmian oraz ich wyceny proszę kontaktować się z nami mailowo na adres info@dobredomy.pl.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Bardzo proszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji i kosztorysów dotyczących projektu na pyrbud@wp.pl

Napisano
14 godzin temu, Gość Beata napisał:

Bardzo proszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji i kosztorysów dotyczących projektu na pyrbud@wp.pl

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Napisano

Dzień dobry, 

Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji na adres kubol56@wp.pl. 

Pozdrawiam 

Napisano
6 godzin temu, Gość Jakub napisał:

Dzień dobry, 

Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji na adres kubol56@wp.pl. 

Pozdrawiam 

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. 

Pozdrawiam

• 3 months later...
Gość Monika
Napisano

Dzień dobry,

Zainteresował nas projekt Melisa Mała. Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowych materiałów dotyczących projektu na maila - monikapreciuk@gmail.com.

Z opisu wynika, że dla tego projektu przyjęto ogrzewanie gazowe -  zastosowano instalację podłogową, czy grzejniki (czy może mieszaną)?

Pozdrawiam

Napisano
3 godziny temu, Gość Monika napisał:

Dzień dobry,

Zainteresował nas projekt Melisa Mała. Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowych materiałów dotyczących projektu na maila - monikapreciuk@gmail.com.

Z opisu wynika, że dla tego projektu przyjęto ogrzewanie gazowe -  zastosowano instalację podłogową, czy grzejniki (czy może mieszaną)?

Pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. W projekcie przewidziano grzejniki, na etapie adaptacji projektu można dodać ogrzewanie podłogowe.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Gość Niewińska
Napisano

Witam. Jestem zainteresowana projektem melisa mała. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu na niewinska_m@wp.pl. Pozdrawiam

Napisano
15 minut temu, Gość Niewińska napisał:

Witam. Jestem zainteresowana projektem melisa mała. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu na niewinska_m@wp.pl. Pozdrawiam

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Gość Gość Luka
Napisano

Witam. Jestem zainteresowany powyższym projektem. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu na lukaszplata1986@gmail.com  Pozdrawiam

Napisano
3 godziny temu, Gość Gość Luka napisał:

Witam. Jestem zainteresowany powyższym projektem. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu na lukaszplata1986@gmail.com  Pozdrawiam

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Wymiary
Napisano

prosze o kosztorys oraz dokladne wymiary domu i pomieszczeń na maila polly83@wp.pl

Napisano
Godzinę temu, Gość Wymiary napisał:

prosze o kosztorys oraz dokladne wymiary domu i pomieszczeń na maila polly83@wp.pl

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego.

Pozdrawiam

Gość Zmiany adaptacyjne
Napisano

Dziękuję za przesłane materiały. Mam jeszcze pytanie czy jest gdzieś wyszczególnione co można zmienić w projekcie w ramach adaptacji?

Napisano
22 minuty temu, Gość Zmiany adaptacyjne napisał:

Dziękuję za przesłane materiały. Mam jeszcze pytanie czy jest gdzieś wyszczególnione co można zmienić w projekcie w ramach adaptacji?

Dzień dobry,

zmiany, do których nie potrzeba odrębnej zgody  są wyszczególnione pod tym linkiem https://www.dobredomy.pl/informacje/dopuszczalne-zmiany-w-projekcie/.

Na inne zmiany wydajemy bezpłatną zgodę.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Dokumenty
Napisano

Witam,

Jestem bardzo zainteresowany projektem, proszę o przesłanie dostępnej dokumentacji (kosztorys,  wymiary itd.) na maila - kacpermasenek@gmail.com