Gość adrian Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 Witam serdecznie, Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie materiałów na adres : waladrian610@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2018 Witam serdecznie, Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie materiałów na adres : waladrian610@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 14 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2018 Dzień dobry, Jestem zainteresowana projektem. Proszę o przesłanie materiałów na adres e-mail: kik123@op.pl z góry dziękuję. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2018 Dzień dobry, Jestem zainteresowana projektem. Proszę o przesłanie materiałów na adres e-mail: kik123@op.pl z góry dziękuję. pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 Witam, czy jest możliwość przeniesienia wc pod schody? jaka wtedy byłaby powierzchnia wc? ewentualnie czy istnieje możliwość zagospodarowania powierzchni pod schodami? Proszę o odpowiedź na dommarzenpniewo@wp.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 Witam, czy jest możliwość przeniesienia wc pod schody? jaka wtedy byłaby powierzchnia wc? ewentualnie czy istnieje możliwość zagospodarowania powierzchni pod schodami? Proszę o odpowiedź na dommarzenpniewo@wp.pl. Witam! Przekazaliśmy Państwa zapytanie do architekta. Otrzymają Państwo odpowiedź drogą mailową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość edyta Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 witam, jestem zainteresowana projektem , prosiłabym o rysunki szczegółowe: edzia84@autograf.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 23 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2018 witam, jestem zainteresowana projektem , prosiłabym o rysunki szczegółowe: edzia84@autograf.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ania Napisano 7 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2018 Witam, jeśli jest możliwość poproszę również o dokumentację projektu Marina Mała oraz Marina Mała II. nawranna@gmail.com Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2018 Witam, jeśli jest możliwość poproszę również o dokumentację projektu Marina Mała oraz Marina Mała II. nawranna@gmail.com Pozdrawiam, Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 11 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2018 Dzień dobry, nam również spodobał się ten projekt domu :-) Prosiłbym o przesłanie dokumentacji na adres: wabek@poczta.onet.pl Z góry dziękuję za materiały :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2018 Dzień dobry, nam również spodobał się ten projekt domu :-) Prosiłbym o przesłanie dokumentacji na adres: wabek@poczta.onet.pl Z góry dziękuję za materiały :-) Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karolina Napisano 3 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2018 Witam.Prosze o przesłanie dokumentacji projektu marina mała na adres karolina 11002@wp.pl Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2018 Witam.Prosze o przesłanie dokumentacji projektu marina mała na adres karolina 11002@wp.pl Pozdrawiam . Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Natalia Napisano 13 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2018 Witam, serdeczna prośba o przesłanie dokumentacji projektu na adres: test88@o2.pl. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 15 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2018 Witam, serdeczna prośba o przesłanie dokumentacji projektu na adres: test88@o2.pl. Pozdrawiam! witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamdep Napisano 28 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2018 Witam, myślal ktoś żeby taras bardziej wydłużyć? Żeby był więcej zadaszony? Można szczególowy plan na maila Kamil_fast@interia.eu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2018 W dniu 29.09.2018 o 00:11, Gość Kamdep napisał: Witam, myślal ktoś żeby taras bardziej wydłużyć? Żeby był więcej zadaszony? Można szczególowy plan na maila Kamil_fast@interia.eu. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Zmiany, o których Pan pisze są możliwe do zaprojektowania. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Pana architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ROBERT Napisano 5 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2018 Witam, Jestem przed zakupem u Państwa projektu (Marina Mała) jednakże nurtuje mnie jeszcze dwie sprawy. Mam pytanie dotyczące systemu grzewczego, mianowicie chciałbym w domu wykorzystać ogrzewanie paliwem stałym. Jednak na Państwa stronie widnieje następująca informacja: Kotły niskotemperaturowe na paliwo gazowe lub ciekłe, z zamkniętą komorą spalania i palnikiem modulowanym, o mocy nominalnej do 50 kW. 1. Czy istnieje możliwość by dostosować projekt Marina Mała tak by zastosować w nim system grzewczy na paliwo stałe np (węgiel)? 2. Czy istnieje możliwość ingerencji mojego architekta w projekt w taki sposób by przeniesć komin wentylacyjny w pom gosp. w inne miejsce kotłowni? Proszę o informacje na maila dommarzenpniewo@wp.pl Pozdrawiam, Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2018 Godzinę temu, Gość ROBERT napisał: Witam, Jestem przed zakupem u Państwa projektu (Marina Mała) jednakże nurtuje mnie jeszcze dwie sprawy. Mam pytanie dotyczące systemu grzewczego, mianowicie chciałbym w domu wykorzystać ogrzewanie paliwem stałym. Jednak na Państwa stronie widnieje następująca informacja: Kotły niskotemperaturowe na paliwo gazowe lub ciekłe, z zamkniętą komorą spalania i palnikiem modulowanym, o mocy nominalnej do 50 kW. 1. Czy istnieje możliwość by dostosować projekt Marina Mała tak by zastosować w nim system grzewczy na paliwo stałe np (węgiel)? 2. Czy istnieje możliwość ingerencji mojego architekta w projekt w taki sposób by przeniesć komin wentylacyjny w pom gosp. w inne miejsce kotłowni? Proszę o informacje na maila dommarzenpniewo@wp.pl Pozdrawiam, Robert Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pan odpowiedź na podany adres mailowy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yzsu Napisano 1 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2019 Witam serdecznie Również proszę o wysłanie materiałów: yzsu1@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 13 godzin temu, Yzsu napisał: Witam serdecznie Również proszę o wysłanie materiałów: yzsu1@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzesiek Napisano 5 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2019 Prosze o podanie wysokości ścianki kolankowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2019 2 godziny temu, Gość Grzesiek napisał: Prosze o podanie wysokości ścianki kolankowej. Dzień dobry, wysokość ścianki kolankowej wynosi 66 cm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Patryk Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 Również poproszę o dokumentację projektu Marina Mała oraz Marina. patryk1515@onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi