migotka Napisano 1 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2017 Chcialam poruszyc z Wami kwestie bezpieczenstwa. Korzystacie moze w swoich domach z systemow monitoringu? Co raz czesciej slyszy sie o bandytach pladrujacych domy .. a tak pomysleliby dwa razy. Z tego co widzialam w sieci sa roznego rodzaje takich systemow, w najpopularniejszych kamera ip jest ich podstawa dzialania . Nie mam jakiegos ogromnego budzetu dlatego chce znalezc jakis kompromis miedzy jakoscia nagrywanego obrazu, a cena sprzetu. Inna kwestia jest gdzie najlepiej dokonac zakupow .. mi po glowie chodzi Sklep Eltrox.pl w ktorym mozna znalezc calkiem duzy wybor ( dla leniwych link do dzialu kamer ip https://www.eltrox.pl/monitoring/monitoring-ip/kamery-ip.html ) Zastanawiam sie jeszcze czy daloby rade zamontowac taki zestaw na wlasna reke. Moj maz jest z zawodu elektrykiem wiec troche wie na temat kabli i ich polaczen. Macie moze wieksze doswiadczenie w tej kwestii? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lucy Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2017 Wszystko zależy od tego jaki monitoring potrzebujesz i na jak wiele pomieszczeń. Monitoring budynków wcale nie musi być drogi. Nawet z pełną ofertą plan, wycena, montaż, monitoring miesięczne kwoty nie przekraczają 100zł.Świetne rozwiązania ma firma Konsalnet, polecam się z nimi skonsultować, gdyż będą w stanie odpowiedzieć dokładniej na twoje pytania ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
migotka Napisano 8 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2017 Dzieki za sugestie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bywaleccc Napisano 10 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2020 My zastanawiamy się nad wprowadzeniem monitoringu do naszego biura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostiel Napisano 14 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2020 Ja przez długi czas zastanawiałem się nad samodzielnym zamontowaniem wszystkiego, ale ostatecznie zrezygnowałem z tego pomysłu. Montaż monitoringu w wykonała dla nas pewna profesjonalna firma, która na dodatek wszystko dokładnie sprawdziła. Obraz nocny jest bardzo dobry, nie spodziewałem się, że aż tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sroczka Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2020 18 godzin temu, Kostiel napisał: Ja przez długi czas zastanawiałem się nad samodzielnym zamontowaniem wszystkiego, ale ostatecznie zrezygnowałem z tego pomysłu. Montaż monitoringu w wykonała dla nas pewna profesjonalna firma, która na dodatek wszystko dokładnie sprawdziła. Obraz nocny jest bardzo dobry, nie spodziewałem się, że aż tak no tak, lepiej jednak żeby zrobił to ktoś doświadczony. Tak naprawdę najwazniejsze jest rozmieszczenie kamer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ola Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 Miał ktoś z Was styczność kamerami TIANDY ?? montażysta pracuje tylko na tej firmie, innych montować nie chce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kacper Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2020 Ola mi mój instalator zamontował kamery tej marki i jak na razie jest wszystko oki. W nocy też fajny obraz - ogólnie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek S Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2020 Mamy w firmie monitoring Tiandy na placu. 8 kamer Obrotowych. Szefo chodzi tylko i sie chwali i pokazuje kamery na telefonie. Lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Werasswa Napisano 3 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2020 Witam polecam bardzp fajną sprawę monitoring hd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam12 Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 Niedawno sam szukałem dobrej firmy specjalizującej się w monitoringu, więc jestem w miarę na bieżąco. Radziłem się pracowników różnych sklepów z monitoringiem, ale w Blasttech doradzili mi naprawde dobrze. Od razu było widać, że znają się na swojej branży i lubią to, co robią. https://wroclawmonitoring.pl/uslugi-monitoring-wroclaw/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel36Wilk12 Napisano 20 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2020 Witam polecam bardzo zobaczyć sklep z ginekolog Rzeszów bardzo dobre ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariana593 Napisano 18 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2020 Sprawdź sobie różne zestawy do monitoringu - w zależności do jaki dużej powierzchni potrzebujesz monitoring, możesz wybrać warianty 4-kamerowe lub 8-kamerowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Monitoring Napisano 30 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2021 Ja niedawno zainstalowałem sobie monitoring w mojej firmie we Wrocławiu. Instalacji dokonała firma https://betacam.pl/, jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatrycjaPęk Napisano 11 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2021 Hejka, myślimy z mężem czy nie zainstalować u nas w mieszkaniu kamer, na wypadek kradzieży. Mieszkamy w dosyć niebezpieczniej dzielnicy w Warszawie, na parterze i szczerze boimy się, że ktoś nieproszony do nas wejdzie. Będę wdzięczna za polecenie firmy z mojego miasta, która od razu założy nam te kamery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwikkwik Napisano 28 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2021 tak korzystam z monitoringu, dla sprawdzenia ale można założyć atrapę i odstraszać złodzieji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marianna Mira Napisano 7 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2021 Tylko który złodziej wie, jak wygląda atrapa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatnka Napisano 2 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2021 W dniu 01.11.2017 o 15:08, migotka napisał: Я хотел поднять с вами вопросы безопасности. Вы используете системы мониторинга в своих домах? Каждый раз, когда слышишь о том, что бандиты грабят дома ... они дважды подумают. Судя по тому, что я видел в сети, существуют разные типы таких систем, в наиболее популярных ip-камерах лежит их принцип работы. У меня нет огромного бюджета, поэтому я хочу найти компромисс между качеством записанного изображения и ценой на оборудование. Другой вопрос, где лучше делать покупки . Przejdź do sklepu internetowego Secur Global, asortyment jest bardzo dobry, a ceny najkorzystniejsze. Niedawno kupiliśmy od nich monitor do kamery https://securglobal.pl/monitoring-cctv-analogowy/monitory-do-kamer/ Specjaliści tej firmy pomogli wybrać model spełniający nasze wymagania. Możesz również skontaktować się z nimi, pomogą Ci rozwiązać problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerecherka Napisano 20 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2021 Kwestia bezpieczeństwa jest dla wielu ważna. Studiuję również instalację kamer wideo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stoliart Napisano 6 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2021 Bezpieczeństwo to ważna kwestia dla wielu z nas. Ja też nie chciałbym, aby w moim domu był nieproszony gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerecherka Napisano 6 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2021 W rzeczywistości obecnie wiele osób instaluje w swoich domach systemy nadzoru wideo. I nie musisz za to płacić firmie ochroniarskiej. Możesz samodzielnie zainstalować kamery i przenieść wszystko na swój komputer. Zrobiłem to w domu. Do połączenia potrzebowałem specjalnych Sterowników do laptopów Samsunga i znalazłem go tutaj https://driverpack.io/pl/laptops/samsung DriverPack posiada przyjazny dla użytkownika interfejs i automatyczny system wyszukiwania. To proste, szybkie i wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi