Dobre Domy Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2018 Dzień dobry, rozważamy budowę domu w wersji Dakota IV.Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów + wyceny - mój adres: kucharskakatarzyna87@gmail.com. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 27 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2018 My właśnie adaptujemy projekt, stawiamy w kwietniu lub maju jeśli ktoś będzie miał pytania lub chciałby zobaczyc jak nam idzie zapraszam do kontaktu projekt najlepszy na świecie! Pani Basiu, czy ruszyliście już z budową ? w jakim województwie buidujecie? Pozdrawiam marta Cytuj
Gość Żaneta Napisano 30 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Maj 2018 My właśnie adaptujemy projekt, stawiamy w kwietniu lub maju jeśli ktoś będzie miał pytania lub chciałby zobaczyc jak nam idzie zapraszam do kontaktu projekt najlepszy na świecie! Pani Basiu, czy ruszyliście już z budową ? w jakim województwie buidujecie? Pozdrawiam marta Dzień dobry. Zastanawiamy się nad wyborem tego projektu. Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów wraz z wyceną na adres zania10@op.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 31 Maj 2018 Dzień dobry. Zastanawiamy się nad wyborem tego projektu. Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów wraz z wyceną na adres zania10@op.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy jutro. Pozdrawiam Cytuj
Gość Roland Napisano 13 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2018 Rozważamy budowę domu w wersji Dakota IV.Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów + wyceny rtconsulting@interia.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2018 Rozważamy budowę domu w wersji Dakota IV.Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów + wyceny rtconsulting@interia.eu Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Miłosz Napisano 21 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2018 Witam Czy jest możliwość zastosowania konstrukcji dachu w technologii wiązarów? Wymaga to zmian w projekcie? Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2018 Witam Czy jest możliwość zastosowania konstrukcji dachu w technologii wiązarów? Wymaga to zmian w projekcie? Witam, w projekcie Dakota IV można zastosować wiązary. Wymaga to zmian w konstrukcji dachu. Projekt wiązarów możemy Panu zaoferować jako dodatek (rozwiązanie alternatywne) do dokumentacji projektowej domu katalogowego. Cytuj
Gość Łukasz Smutek Napisano 1 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2018 Witam razem z żoną jesteśmy zdecydowani na budowę domu z projektu Dakota IV. Wcześniej jednak przed zakupem proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów + wyceny z góry bardzo dziękuję oto mój meil lukasz.smutek@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2018 Witam razem z żoną jesteśmy zdecydowani na budowę domu z projektu Dakota IV. Wcześniej jednak przed zakupem proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów + wyceny z góry bardzo dziękuję oto mój meil lukasz.smutek@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Robert Napisano 2 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Lipiec 2018 Dzień dobry. Rozważam budowę domu Dakota lub Dakota IV. Czy mógłbym prosić o bezpłatne materiały wraz z wycenami na adres r.jasinski85@gmail.com ? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2018 Dzień dobry. Rozważam budowę domu Dakota lub Dakota IV. Czy mógłbym prosić o bezpłatne materiały wraz z wycenami na adres r.jasinski85@gmail.com ? Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartek Napisano 4 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2018 Dzień dobry Jestem zainteresowany projektem Dakota IV. Czy można prosić o bezpłatne materiały?Mój adres: bartosz.studenny@gmail.com. I mam pytanie co do Państwa kosztorysów. Interesuje mnie opcja "pod klucz". Jak dużą poprawkę należy wziąć przy Państwa kalkulacjach? Czy to są wahania 10% czy większe? Pozdrawiam i z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2018 Dzień dobry Jestem zainteresowany projektem Dakota IV. Czy można prosić o bezpłatne materiały? Mój adres: bartosz.studenny@gmail.com. I mam pytanie co do Państwa kosztorysów. Interesuje mnie opcja "pod klucz". Jak dużą poprawkę należy wziąć przy Państwa kalkulacjach? Czy to są wahania 10% czy większe? Pozdrawiam i z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Wyceny kosztorysowe dla naszych projektów przygotowuje zewnętrzna firma kosztorysowa w oparciu o szczegółową dokumentację. Nie zajmujemy się budową domów, więc niestety nie mamy odnośnika do kosztów ponoszonych w rzeczywistości. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 19 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Lipiec 2018 Dzień Dobry, jesteśmy zainteresowani budową domu według projektu Dakota IV. Bardzo prosze o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres emgaj@interia.pl oraz informację czy jest mozliwość zmiany kąta nachylenia dachu na 30 stopni? Takie mamy wymagania w planie zagospodarowania przestrzennego. Pozdrawiam, Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2018 Dzień Dobry, jesteśmy zainteresowani budową domu według projektu Dakota IV. Bardzo prosze o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres emgaj@interia.pl oraz informację czy jest mozliwość zmiany kąta nachylenia dachu na 30 stopni? Takie mamy wymagania w planie zagospodarowania przestrzennego. Pozdrawiam, Dzień dobry, Dzisiaj otrzyma Pan materiały dotyczące projektu. W ramach adaptacji jest możliwość zmiany kąta nachylenia dachu. Zmiana konta nachylenia do 5 stopni nie wymaga zgody naszej pracowni. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adamsar Napisano 5 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpień 2018 Witam, proszę o przesłanie materiałów wraz z kosztorysem na adres assiwek@gmail.com pzdr Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2018 17 godzin temu, Gość Adamsar napisał: Witam, proszę o przesłanie materiałów wraz z kosztorysem na adres assiwek@gmail.com pzdr Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Piotrek Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2018 Witam, 1) Czy istnieje możliwość takiej adaptacji projektu, aby zlikwidować/zamknąć zewnętrzny kominek i zamiast niego doprowadzić instalację gazową i zamontować na stałe grill gazowy do zabudowy? 2) Czy można tak zaadoptować taras, aby zrobić z niego całoroczny ogród zimowy (otwierany "na lato") z możliwością przebywania (grillowania) przez cały rok? Ewentualnie z tarasu zrobić zamknięty ogród zimowy i jako jego wydłużenie dorobić taras zewnętrzny niezadaszony (jako wyjście z ogrodu zimowego)? Nie wiem, czy to co napisałem ma sens?:) Chodzi mi tylko o tą część tarasu zadaszą, pod filarami. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam, Piotrek Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2018 3 godziny temu, Gość Piotrek napisał: Witam, 1) Czy istnieje możliwość takiej adaptacji projektu, aby zlikwidować/zamknąć zewnętrzny kominek i zamiast niego doprowadzić instalację gazową i zamontować na stałe grill gazowy do zabudowy? 2) Czy można tak zaadoptować taras, aby zrobić z niego całoroczny ogród zimowy (otwierany "na lato") z możliwością przebywania (grillowania) przez cały rok? Ewentualnie z tarasu zrobić zamknięty ogród zimowy i jako jego wydłużenie dorobić taras zewnętrzny niezadaszony (jako wyjście z ogrodu zimowego)? Nie wiem, czy to co napisałem ma sens?:) Chodzi mi tylko o tą część tarasu zadaszą, pod filarami. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam, Piotrek Witam W sprawie możliwości wprowadzenia zmian proszę o kontakt bezpośrednio z architektami pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2018 Bardzo proszę o przesłanie wymiarów domu i pomieszczeń z rysunkami na adres email: sanusxd@onet.eu. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Ania Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Sierpień 2018 7 godzin temu, Gość Ania napisał: Bardzo proszę o przesłanie wymiarów domu i pomieszczeń z rysunkami na adres email: sanusxd@onet.eu. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Ania Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość zacho11 Napisano 23 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2018 Dzień dobry. Proszę o przesłanie,ogólnego stanu kosztorysu surowego, szczegółowych rzutów i przekroje, projektu na adres zacho11@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2018 13 godzin temu, Gość zacho11 napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie,ogólnego stanu kosztorysu surowego, szczegółowych rzutów i przekroje, projektu na adres zacho11@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym wyślemy materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Paweł Kuklewski Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 Dzień Dobry, Czy mógłbym prosić o więcej materiałów tego projekty "Dakota IV" . Chodzi mi o rysunki techniczne, opisy rozwiązań, Wszystko to, o Państwo oferują jako bezpłatną prezentację.Oraz wszystko to czego nie ma na stronie. Z góry dziękuję i pozdrawiam pkuklewski@wp.pl Pzweł Kuklewski Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi