Dobre Domy Napisano 24 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2018 Proszę o przesłanie szczegółowych wymiarów pomieszczeń oraz kosztorysu na adres kamil@kamilwiacek.pl Mam również pytanie czy planują Państwo "powiększenie" projektu domu do około 170-175m2? Pozdrawiam serdecznie Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. W trakcie opracowywania jest właśnie koncepcja architektoniczna domu DAKOTA V o powierzchni 171m2. Na początku lutego projekt pojawi się na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sara Napisano 25 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2018 Dzień dobry poproszę o szczegółowe rysunki, rzuty, zestawienie materiałów i kosztorys na maila: sara@prestige.soluma.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2018 Dzień dobry poproszę o szczegółowe rysunki, rzuty, zestawienie materiałów i kosztorys na maila: sara@prestige.soluma.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie Witam Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym - na kosztorysy jeszcze czekamy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Łosicki Napisano 25 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2018 Dzień dobry! Poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego na e-mail: tomasz.losicki@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2018 Dzień dobry! Poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego na e-mail: tomasz.losicki@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2018 Dzień dobry. Uprzejmie poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych, zestawienia materiałów i kosztorysu na maila katarzyna.kosma@hotmail.com. Z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2018 Dzień dobry. Uprzejmie poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych, zestawienia materiałów i kosztorysu na maila katarzyna.kosma@hotmail.com. Z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Sarna Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2018 Witam, jestem zainteresowany zakupem tego projektu, proszę przesłanie szczegółowych rysunków, zestawienia materiałów i kosztorysu na adres rafi75@autograf.pl. Z góry dziękuje i pozdrawiam . Cytuj
Gość Kamil Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2018 Dzień dobry. Uprzejmie poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych, zestawienia materiałów i kosztorysu na maila kamils2011@gmail.com. Z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2018 Dzień dobry. Uprzejmie poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych, zestawienia materiałów i kosztorysu na maila kamils2011@gmail.com. Z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2018 Witam, jestem zainteresowany zakupem tego projektu, proszę przesłanie szczegółowych rysunków, zestawienia materiałów i kosztorysu na adres rafi75@autograf.pl. Z góry dziękuje i pozdrawiam . Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2018 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych zestawienia materiałów i kosztorysu na maila polanski@vp.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2018 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych zestawienia materiałów i kosztorysu na maila polanski@vp.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dominika Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2018 Dzień dobry, Bardzo prosze o przesłanie dostępnej dokumentacji na temat tego projektu z kosztorysem. Mój mail: maje.dominika@gmail.com Bardzo dziękuję Pozdrawiam, Dominika M. Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2018 Dzień dobry, Bardzo prosze o przesłanie dostępnej dokumentacji na temat tego projektu z kosztorysem. Mój mail: maje.dominika@gmail.com Bardzo dziękuję Pozdrawiam, Dominika M. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość jOLA Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2018 Proszę o przesłanie szczególowych rysunków i wymiarów dla tego projektu. Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2018 Proszę o przesłanie szczególowych rysunków i wymiarów dla tego projektu. Witam Proszę o podanie adresu mailowego. Pozdrawiam Cytuj
Gość jola Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2018 Proszę o przesłanie szczególowych rysunków i wymiarów dla tego projektu. Witam Proszę o podanie adresu mailowego. Pozdrawiam jola.m.rucinska@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2018 jola.m.rucinska@op.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Martyna Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2018 Dzień dobry, Na kiedy przewidujecie Państwo premierę większej wersji Dakoty? Pozdrawiam serdecznie Martyna Cytuj
Gość Tomasz Fiałkowski Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2018 Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i wymiarów dla tego projektu. megatronik@message.pl Cytuj
Gość Jola Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2018 jola.m.rucinska@op.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Dziękuję za przesłanie materiałów. Mam pytanie. czy Państwo przewidujecie projekt w granicach 180 m/kw. Czy jest szansa na większą kuchnie i łazienke prywatną z oknem zamiast garderoby. Brakuje mi też okna w pralni tzw. biały pokój. Pozdrawiam. JolaP.s. I tak to jest najfajniejszy projekt jaki do tej pory oglądałam Cytuj
Gość Arek Dudek Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2018 Dzień dobry. Proszę o przesłanie dokumentacji projektu Dakota IV z kosztorysem, na adres: arek.dudek@op.pl. Mam jeszcze pytanie czy przewidujecie Państwo ten projekt z zaadoptowaną górą? Z góry dziękuję i Pozdrawiam. Arkadiusz Dudek. Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2018 Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i wymiarów dla tego projektu. megatronik@message.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2018 Dzień dobry, Na kiedy przewidujecie Państwo premierę większej wersji Dakoty? Pozdrawiam serdecznie Martyna Dzień dobry, w najbliższych dniach powinna się pojawić w ofercie na naszej stronie internetowej Dakota V. Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi