Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proszę o przesłanie szczegółowych wymiarów pomieszczeń oraz kosztorysu na adres kamil@kamilwiacek.pl Mam również pytanie czy planują Państwo "powiększenie" projektu domu do około 170-175m2? Pozdrawiam serdecznie

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego.

W trakcie opracowywania jest właśnie koncepcja architektoniczna domu DAKOTA V o powierzchni 171m2. Na początku lutego projekt pojawi się na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam

• Odpowiedzi 450
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dzień dobry poproszę o szczegółowe rysunki, rzuty, zestawienie materiałów i kosztorys na maila: sara@prestige.soluma.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie

Napisano

Dzień dobry poproszę o szczegółowe rysunki, rzuty, zestawienie materiałów i kosztorys na maila: sara@prestige.soluma.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie

Witam

Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym - na kosztorysy jeszcze czekamy.

Pozdrawiam

Gość Tomasz Łosicki
Napisano

Dzień dobry! Poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego na e-mail: tomasz.losicki@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Napisano

Dzień dobry! Poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego na e-mail: tomasz.losicki@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam

Gość Katarzyna
Napisano

Dzień dobry. Uprzejmie poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych, zestawienia materiałów i kosztorysu na maila katarzyna.kosma@hotmail.com. Z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie

Napisano

Dzień dobry. Uprzejmie poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych, zestawienia materiałów i kosztorysu na maila katarzyna.kosma@hotmail.com. Z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
Gość Rafał Sarna
Napisano

Witam, jestem zainteresowany zakupem tego projektu, proszę przesłanie szczegółowych rysunków, zestawienia materiałów i kosztorysu na adres rafi75@autograf.pl. Z góry dziękuje i pozdrawiam .

Napisano

Dzień dobry. Uprzejmie poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych, zestawienia materiałów i kosztorysu na maila kamils2011@gmail.com. Z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie

Napisano

Witam, jestem zainteresowany zakupem tego projektu, proszę przesłanie szczegółowych rysunków, zestawienia materiałów i kosztorysu na adres rafi75@autograf.pl. Z góry dziękuje i pozdrawiam .

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
Napisano

Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych zestawienia materiałów i kosztorysu na maila polanski@vp.pl. Pozdrawiam

Gość Dominika
Napisano

Dzień dobry,

Bardzo prosze o przesłanie dostępnej dokumentacji na temat tego projektu z kosztorysem.

Mój mail: maje.dominika@gmail.com

Bardzo dziękuję 

Pozdrawiam,

Dominika M.

Napisano

Dzień dobry,

Bardzo prosze o przesłanie dostępnej dokumentacji na temat tego projektu z kosztorysem.

Mój mail: maje.dominika@gmail.com

Bardzo dziękuję 

Pozdrawiam,

Dominika M.

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Napisano

Proszę o przesłanie szczególowych rysunków i wymiarów dla tego projektu.
Witam Proszę o podanie adresu mailowego.   Pozdrawiam

jola.m.rucinska@op.pl

Gość Martyna
Napisano

Dzień dobry,

Na kiedy przewidujecie Państwo premierę większej wersji Dakoty?

Pozdrawiam serdecznie

Martyna

Gość Tomasz Fiałkowski
Napisano

Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i wymiarów dla tego projektu.

megatronik@message.pl

Napisano

jola.m.rucinska@op.pl
Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.   Pozdrawiam

Dziękuję za przesłanie materiałów. Mam pytanie. czy Państwo przewidujecie projekt w granicach 180 m/kw. Czy jest szansa na większą kuchnie i łazienke prywatną z oknem zamiast garderoby. Brakuje mi też okna w pralni tzw. biały pokój. Pozdrawiam. JolaP.s. I tak to jest najfajniejszy projekt jaki do tej pory oglądałam

Gość Arek Dudek
Napisano

Dzień dobry. Proszę o przesłanie dokumentacji projektu Dakota IV z kosztorysem, na adres: arek.dudek@op.pl. Mam jeszcze pytanie czy przewidujecie Państwo ten projekt z zaadoptowaną górą? Z góry dziękuję i Pozdrawiam. Arkadiusz Dudek.