Gość Olga Napisano 29 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2018 Dzień dobry! Proszę o wycenę i bardziej szczegółowe informacje dotyczące projektu na adres jakmniej@gmail.com. Z góry dziękuję! :) Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2018 18 godzin temu, Gość Olga napisał: Dzień dobry! Proszę o wycenę i bardziej szczegółowe informacje dotyczące projektu na adres jakmniej@gmail.com. Z góry dziękuję! Dzień dobry, Materiały zostaną wysłane na podany adres w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Pozdrawiam. Napisano 31 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2019 Dzień dobry, Jestem zainteresowana projektem Viola czy jest możliwość przesłania dodatkowych informacji o projekcie na adres krynica2@op.pl. Interesuje mnie również koszt tego projektu w technologii szkieletowej. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2019 21 godzin temu, Gość Pozdrawiam. napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowana projektem Viola czy jest możliwość przesłania dodatkowych informacji o projekcie na adres krynica2@op.pl. Interesuje mnie również koszt tego projektu w technologii szkieletowej. Dzień dobry, Materiały szczegółowe zostały wysłane. Dotyczą one budynku w technologii tradycyjnej murowanej. Niestety nie mamy tego budynku w wersji szkieletowej. Pozdrawiam! Cytuj
Gość WK. Napisano 19 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2019 Dzień dobry, również poproszę o przesłanie dodatkowych informacji, na adres witek.korycki@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2019 3 godziny temu, Gość WK. napisał: Dzień dobry, również poproszę o przesłanie dodatkowych informacji, na adres witek.korycki@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
elfowo38 Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Listopad 2019 Dzień dobry. Proszę o informację dodatkowe na adres elficzka@autograf.pl Dziękuję Eliza Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Listopad 2019 4 godziny temu, elfowo38 napisał: Dzień dobry. Proszę o informację dodatkowe na adres elficzka@autograf.pl Dziękuję Eliza Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Czarek Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2020 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem. Mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów, a także szacowany koszt budowy domu technologią szkieletową - Cezary Florczyk, meil: czaflo@wp.pl Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2020 3 godziny temu, Gość Czarek napisał: Witam. Jestem zainteresowany tym projektem. Mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów, a także szacowany koszt budowy domu technologią szkieletową - Cezary Florczyk, meil: czaflo@wp.pl Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. W sprawie kosztów budowy domu technologią szkieletową proszę o bezpośredni kontakt do firm, które się tym zajmują. Pozdrawiam Cytuj
Gość Arek Napisano 14 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2020 Dzień dobry. Proszę o informację dodatkowe na adres: arekraczynski23@gmail.com Serdecznie pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2020 4 minuty temu, Gość Arek napisał: Dzień dobry. Proszę o informację dodatkowe na adres: arekraczynski23@gmail.com Serdecznie pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Projekt domu Viola Napisano 23 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2020 Witam, bardzo proszę o wysłanie na e-maila szczegółowych rysunków projektu Viola. Z góry bardzo dziękuję : 1981rafal.sowa@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2020 15 godzin temu, Gość Projekt domu Viola napisał: Witam, bardzo proszę o wysłanie na e-maila szczegółowych rysunków projektu Viola. Z góry bardzo dziękuję : 1981rafal.sowa@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafal Napisano 26 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Maj 2020 Dzień dobry, również poproszę o przesłanie dodatkowych informacji, na adres: abodon@op.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Maj 2020 10 minut temu, Gość Rafal napisał: Dzień dobry, również poproszę o przesłanie dodatkowych informacji, na adres: abodon@op.pl Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość UlaS Napisano 5 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2020 Dzień dobry, również poproszę o przesłanie dodatkowych informacji na adres: usulkowska@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwiec 2020 14 godzin temu, Gość UlaS napisał: Dzień dobry, również poproszę o przesłanie dodatkowych informacji na adres: usulkowska@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
JaroG Napisano 18 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2020 Dzień dobry. Bardzo proszę o wycenę i dokładniejszy projekt. Mail: jaro.grygiel@gmail.com dziękuję j. Cytuj
JaroG Napisano 18 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2020 Dzień dobry, czy ktoś z Państwa buduje lub budował domek Viola? Interesują mnie wnętrza - szczególnie kuchnia - czy nie jest mała? Czy nie warto dodac troche blatu pod oknem? Proszę o ewentualne maile: jaro.grygiel@gmail.com. dziękuje, pozdrawiam J. Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Sierpień 2020 15 godzin temu, JaroG napisał: Dzień dobry. Bardzo proszę o wycenę i dokładniejszy projekt. Mail: jaro.grygiel@gmail.com dziękuję j. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 9 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2020 Dzień dobry, Czy jest opcja zrobienia na górze trzech pokoi? Proszę o przesłanie dodatkowych plików odnośnie domu na maila: zaba_6@o2.pl Dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2020 W dniu 9.10.2020 o 13:21, Gość Ania napisał: Dzień dobry, Czy jest opcja zrobienia na górze trzech pokoi? Proszę o przesłanie dodatkowych plików odnośnie domu na maila: zaba_6@o2.pl Dziękuje i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Nie zwiększając powierzchni domu nie ma możliwości zmieszczenia trzech pokoi na górze. Pozdrawiam Cytuj
Gość W.K. Napisano 26 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2020 Czy projekt jest zgodny z normą WT2021? Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2020 11 godzin temu, Gość W.K. napisał: Czy projekt jest zgodny z normą WT2021? Dzień dobry, wszystkie nasze projekty obecnie aktualizujemy do nowych przepisów. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi