Dobre Domy Napisano 27 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2021 19 godzin temu, Gość Joanna napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie szczegółowych rysunków tego projektu na mail: grabska06@icloud.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 31 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 31 Maj 2021 Witam, jestem na początku budowy domu Denis, postaram się stopniowo zamieszczać zdjęcia z postępu prac, pozdrawiam. Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Denis lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/848198465776432 Cytuj
Karpiu Napisano 16 Sierpień 2021 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2021 Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie szczegółowych rysunków tego projektu na mail: karpiozoo@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Sierpień 2021 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2021 19 godzin temu, Karpiu napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie szczegółowych rysunków tego projektu na mail: karpiozoo@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 28 Grudzień 2021 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2021 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu na mail: kamildemczuk@wp.pl Z góry dziękuję Cytuj
Redaktor Napisano 29 Grudzień 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2021 W dniu 28.12.2021 o 12:52, Gość Kamil napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu na mail: kamildemczuk@wp.pl Z góry dziękuję Dzień dobry, Prześlemy rysunki na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość czy również mogę prosić o Napisano 8 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2022 czy również mogę prosić o te rysunki? Cytuj
Redaktor Napisano 8 Kwiecień 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2022 4 godziny temu, Gość czy również mogę prosić o napisał: czy również mogę prosić o te rysunki? Dzień dobry, proszę podać adres e-mail. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Kinga Napisano 10 Maj 2023 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2023 Dzień dobry Czy można prosić o przesłanie materiałów na e-mail kinga.podawca@onet.pl? Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Maj 2023 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2023 17 godzin temu, Gość Gość Kinga napisał: Dzień dobry Czy można prosić o przesłanie materiałów na e-mail kinga.podawca@onet.pl? Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Gość Monia Napisano 21 Styczeń Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków na adres monia1711@vp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 18 godzin temu, Gość Monia napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków na adres monia1711@vp.pl Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Gość frgt10 Napisano 29 Styczeń Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń Proszę o przesłanie dodatkowych, bezpłatnych informacji dotyczących projektu Denis na mail kamil.solak89@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 12 godzin temu, Gość frgt10 napisał: Proszę o przesłanie dodatkowych, bezpłatnych informacji dotyczących projektu Denis na mail kamil.solak89@gmail.com Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Gość Dagmara Napisano 16 Maj Zgłoszenie Napisano 16 Maj Witam, Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów do projektu Denis na adres dagmarrra15@gmail.com Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Maj Zgłoszenie Napisano 17 Maj 22 godziny temu, Gość Dagmara napisał: Witam, Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów do projektu Denis na adres dagmarrra15@gmail.com Z góry dziękuję Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Gość Patrycja Napisano 3 Listopad Zgłoszenie Napisano 3 Listopad Dzień dobry proszę o przesłanie dodatkowych rysunków szczegółowych na adres p.wilak@outlook.com dziekuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Listopad Zgłoszenie Napisano 5 Listopad W dniu 3.11.2024 o 16:17, Gość Patrycja napisał: Dzień dobry proszę o przesłanie dodatkowych rysunków szczegółowych na adres p.wilak@outlook.com dziekuję Dzień dobry, rysunki zostały przesłane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi