Gość DENIS Napisano 28 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2019 Witam, uroczy projekt, dużym atutem jest kominek. Marzy mi się taki projekt do 120 m. Według mnie brakuje spiżarki , garderoby i garażu. Przeglądałam wszystkie Państwa projekty i projekty konkurencji , są bardzo ciekawe, jednak ten projekt zachwyca prostotą. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2019 4 godziny temu, Gość DENIS napisał: Witam, uroczy projekt, dużym atutem jest kominek. Marzy mi się taki projekt do 120 m. Według mnie brakuje spiżarki , garderoby i garażu. Przeglądałam wszystkie Państwa projekty i projekty konkurencji , są bardzo ciekawe, jednak ten projekt zachwyca prostotą. Dzień dobry, bardzo nas cieszy, że podoba się Pani ten projekt. Istnieje możliwość wprowadzania zmian w projektach, również takich polegających na powiększeniu metrażu domu czy zmian w układzie pomieszczeń, a nawet dodaniu garażu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 20 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2019 Dzień dobry, gdzie można zobaczyć rzuty pomieszczeń? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2019 35 minut temu, Gość Marta napisał: Dzień dobry, gdzie można zobaczyć rzuty pomieszczeń? Pozdrawiam Dzień dobry, rzuty schematyczne są na naszej stronie internetowej. Jeśli chciałby Pan otrzymać szczegółowe rysunki z wymiarami proszę o podanie adresu e-mail. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Ven Napisano 5 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2019 Proszę o rysunki szczegółowe z wymiarami: erneo(at)wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwiec 2019 8 godzin temu, Gość Ven napisał: Proszę o rysunki szczegółowe z wymiarami: erneo(at)wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 11 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwiec 2019 Proszę o rysunki szczegółowe z wymiarami: magdaq@vp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwiec 2019 4 godziny temu, Gość Magda napisał: Proszę o rysunki szczegółowe z wymiarami: magdaq@vp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adam Napisano 12 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwiec 2019 Dzień dobry, czy również moge prosić o rysunki szczegółowe z wymiarami? adam.soczewka@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2019 16 godzin temu, Gość Adam napisał: Dzień dobry, czy również moge prosić o rysunki szczegółowe z wymiarami? adam.soczewka@onet.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna K. Napisano 18 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2019 Witam, Proszę o rysunki szczegółowe z wymiarami: Player_One@spoko.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2019 29 minut temu, Gość Anna K. napisał: Witam, Proszę o rysunki szczegółowe z wymiarami: Player_One@spoko.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mirosław Napisano 20 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwiec 2019 Witam.. Proszę o rysunki szczegółowe z wymiarami: mirekkk1975@wp.pl..Dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwiec 2019 4 godziny temu, Gość Mirosław napisał: Witam.. Proszę o rysunki szczegółowe z wymiarami: mirekkk1975@wp.pl..Dziękuję. Pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
marcia Napisano 30 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2019 Dzień dobry, Bardzo podoba mi się ten projekt Wydaje się być prawie idealny - czy mogłabym otrzymać bardziej szczegółowe rys na maila )? Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2019 8 godzin temu, marcia napisał: Dzień dobry, Bardzo podoba mi się ten projekt Wydaje się być prawie idealny - czy mogłabym otrzymać bardziej szczegółowe rysunki (marta.karlikowska@wp.eu )? Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Waldek77 Napisano 3 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2019 Witam Czy mógłbym prosić o szczegółowe rysunki mój adres poczty elektronicznej to Waldemar_kotowicz@o2.pl jednocześnie chciałbym spytać czy istnieje możliwość zmiany sposobu ogrzewania z gazowego, na piec zasypowy na pelet lub węgiel? oraz czy został już sporządzony kosztorys budowy tego domu? Pozdrawiam Waldek Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2019 21 godzin temu, Waldek77 napisał: Witam Czy mógłbym prosić o szczegółowe rysunki mój adres poczty elektronicznej to Waldemar_kotowicz@o2.pl jednocześnie chciałbym spytać czy istnieje możliwość zmiany sposobu ogrzewania z gazowego, na piec zasypowy na pelet lub węgiel? oraz czy został już sporządzony kosztorys budowy tego domu? Pozdrawiam Waldek Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Tego typu zmiany można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Ceny budowy domu znajdują się w tabelce na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Mikołaj Napisano 17 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2019 Witam, Jakie impregnaty i kolory zostały zastosowane w tym projekcie, chciałbym zastosować podobną elewację w zakupionym u was projekcie Ramona. Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2019 1 minutę temu, Gość Mikołaj napisał: Witam, Jakie impregnaty i kolory zostały zastosowane w tym projekcie, chciałbym zastosować podobną elewację w zakupionym u was projekcie Ramona. Dzień dobry, do tworzenia wizualizacji grafik wykorzystuje tekstury z bazy bibliotek programu. Są to jedynie sugestie co do wykończenia. Materiały trzeba dobrać wg własnego projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aleksandra Napisano 1 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2019 Dzień dobry, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na email 211gatta@gmail.com. Dziękuje, Pozdrawiam Aleksandra. Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2019 12 godzin temu, Gość Aleksandra napisał: Dzień dobry, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na email 211gatta@gmail.com. Dziękuje, Pozdrawiam Aleksandra. Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Emu1975 Napisano 9 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2019 witam czy mogłbym prosic o przesłanie rysunków pstrozik@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2019 6 godzin temu, Emu1975 napisał: witam czy mogłbym prosic o przesłanie rysunków pstrozik@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bogdan Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Listopad 2019 Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: kardysbogdan@gmail.com? Dziękuję z góry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi