Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, uroczy projekt, dużym atutem jest kominek. Marzy mi się taki projekt do 120 m. Według mnie brakuje spiżarki , garderoby i garażu. Przeglądałam wszystkie Państwa projekty i projekty konkurencji , są bardzo ciekawe, jednak  ten projekt zachwyca prostotą.

• Odpowiedzi 118
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
4 godziny temu, Gość DENIS napisał:

Witam, uroczy projekt, dużym atutem jest kominek. Marzy mi się taki projekt do 120 m. Według mnie brakuje spiżarki , garderoby i garażu. Przeglądałam wszystkie Państwa projekty i projekty konkurencji , są bardzo ciekawe, jednak  ten projekt zachwyca prostotą.

Dzień dobry,

bardzo nas cieszy, że podoba się Pani ten projekt.

Istnieje możliwość wprowadzania zmian w projektach, również takich polegających na powiększeniu metrażu domu czy zmian w układzie pomieszczeń, a nawet  dodaniu garażu.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Napisano
35 minut temu, Gość Marta napisał:

Dzień dobry, gdzie można zobaczyć rzuty pomieszczeń? Pozdrawiam

Dzień dobry, rzuty schematyczne są na naszej stronie internetowej. Jeśli chciałby Pan otrzymać szczegółowe rysunki z wymiarami proszę o podanie adresu e-mail. Pozdrawiam. 

• 3 weeks later...
Gość Mirosław
Napisano
Witam.. Proszę o rysunki szczegółowe z wymiarami: mirekkk1975@wp.pl..Dziękuję. Pozdrawiam.
  • 2 weeks later...
Napisano
8 godzin temu, marcia napisał:

Dzień dobry,

Bardzo podoba mi się ten projekt :) Wydaje się być prawie idealny - czy mogłabym otrzymać bardziej szczegółowe rysunki (marta.karlikowska@wp.eu )? Z góry dziękuję.

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam. 

Napisano

Witam
Czy mógłbym prosić o szczegółowe rysunki

mój adres poczty elektronicznej to  Waldemar_kotowicz@o2.pl
jednocześnie chciałbym spytać czy istnieje możliwość zmiany sposobu ogrzewania z gazowego, na piec zasypowy na pelet lub węgiel? 
oraz czy został już sporządzony kosztorys budowy tego domu?
Pozdrawiam Waldek

Napisano
21 godzin temu, Waldek77 napisał:

Witam
Czy mógłbym prosić o szczegółowe rysunki

mój adres poczty elektronicznej to  Waldemar_kotowicz@o2.pl
jednocześnie chciałbym spytać czy istnieje możliwość zmiany sposobu ogrzewania z gazowego, na piec zasypowy na pelet lub węgiel? 
oraz czy został już sporządzony kosztorys budowy tego domu?
Pozdrawiam Waldek

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres.

Tego typu zmiany można wprowadzić na etapie adaptacji projektu.

Ceny budowy domu znajdują się w tabelce na naszej stronie internetowej.

Pozdrawiam. 

• 2 weeks later...
Gość Mikołaj
Napisano

Witam,

Jakie impregnaty i kolory zostały zastosowane w tym projekcie, chciałbym zastosować podobną elewację w zakupionym u was projekcie Ramona.

Napisano
1 minutę temu, Gość Mikołaj napisał:

Witam,

Jakie impregnaty i kolory zostały zastosowane w tym projekcie, chciałbym zastosować podobną elewację w zakupionym u was projekcie Ramona.

Dzień dobry, do tworzenia wizualizacji grafik wykorzystuje tekstury z bazy bibliotek programu. Są to jedynie sugestie co do wykończenia. Materiały trzeba dobrać wg własnego projektu.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Gość Aleksandra
Napisano

Dzień dobry, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na email 211gatta@gmail.com.

Dziękuje,

Pozdrawiam Aleksandra.

Napisano
12 godzin temu, Gość Aleksandra napisał:

Dzień dobry, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na email 211gatta@gmail.com.

Dziękuje,

Pozdrawiam Aleksandra.

Dzień dobry,

W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. 

Pozdrawiam 

• 1 month later...
Napisano

Dzień dobry,

Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: kardysbogdan@gmail.com?

Dziękuję z góry.