Dobre Domy Napisano 20 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2021 2 godziny temu, Gość Mag napisał: Witam. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych? Pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, proszę podać adres e-mail. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 4 Luty 2022 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2022 Dzień dobry, czy ktoś z Państwa ma informację czy projekt został już zrealizowany i domek stoi ? Być może są jakieś grupy gdzie dzielą się inwestorzy relacjami z jego budowy ? Bardzo mi i żonie projekt pasuje, chcielibyśmy podpatrzeć go na żywo jeśli jest mozliwość. pozdrawiam Cytuj
Gość Mizakk Napisano 9 Październik 2022 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2022 Dzień dobry, Proszę o przesłanie dodatkowych/szczegółowych informacji na maila: r.piekarniak@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 10 Październik 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2022 22 godziny temu, Gość Mizakk napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie dodatkowych/szczegółowych informacji na maila: r.piekarniak@o2.pl Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Projekt Alyson Napisano 10 Styczeń 2023 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2023 Proszę o przeslanie rysunków szczegółowych do projektu na adres: mariettaruta@gmail.com Cytuj
Redaktor Napisano 10 Styczeń 2023 Autor Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2023 3 godziny temu, Gość Projekt Alyson napisał: Proszę o przeslanie rysunków szczegółowych do projektu na adres: mariettaruta@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojtek Napisano 14 Marzec 2023 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2023 Proszę o przeslanie rysunków szczegółowych do projektu na adres: wojciech.kostecki978@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Marzec 2023 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2023 9 godzin temu, Gość Wojtek napisał: Proszę o przeslanie rysunków szczegółowych do projektu na adres: wojciech.kostecki978@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sebastian Napisano 29 Sierpień 2023 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2023 Dzień dobry, prosiłabym o wysłanie szczegółowych materiałów na mail: sebastian.b.photography@gmail.com Cytuj
administrator Napisano 31 Sierpień 2023 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2023 W dniu 29.08.2023 o 14:33, Gość Sebastian napisał: Dzień dobry, prosiłabym o wysłanie szczegółowych materiałów na mail: sebastian.b.photography@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 19 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2023 Proszę wysłać szczegóły na podany email: mostaszewski002@gmail.com Cytuj
Gość Dgamara Napisano 29 Październik 2023 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2023 Witam, również proszę o przesłanie szczegółowych materiałów na email: dagmarrra15@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Październik 2023 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2023 23 godziny temu, Gość Dgamara napisał: Witam, również proszę o przesłanie szczegółowych materiałów na email: dagmarrra15@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monia Napisano 21 Styczeń Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres monia1711@vp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 18 godzin temu, Gość Monia napisał: dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres monia1711@vp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aga Napisano 2 Kwiecień Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień Witam, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu alyson na adres roberttola@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 17 godzin temu, Gość Aga napisał: Witam, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu alyson na adres roberttola@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jarek Napisano 25 Kwiecień Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień Proszę o przesłanie wyceny i szczegółowych rysunków na adres jbabijczuk@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Kwiecień Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 14 godzin temu, Gość Jarek napisał: Proszę o przesłanie wyceny i szczegółowych rysunków na adres jbabijczuk@gmail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Artur Napisano 30 Kwiecień Zgłoszenie Napisano 30 Kwiecień Proszę o przesłanie wyceny i szczegółowych rysunków na adres artgolplpro@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Maj Zgłoszenie Napisano 6 Maj W dniu 30.04.2024 o 13:10, Gość Artur napisał: Proszę o przesłanie wyceny i szczegółowych rysunków na adres artgolplpro@gmail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tom Napisano 4 Sierpień Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień Dzień dobry, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu Alyson na adres tomek.tym@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Sierpień Zgłoszenie Napisano 5 Sierpień 10 godzin temu, Gość Tom napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu Alyson na adres tomek.tym@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Radoslaw Napisano 20 Listopad Zgłoszenie Napisano 20 Listopad Witam, Zainteresowałem się tym projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres rkorsak@proton.me Dziękuję bardzo i podrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Listopad Zgłoszenie Napisano 22 Listopad W dniu 20.11.2024 o 19:09, Gość Radoslaw napisał: Witam, Zainteresowałem się tym projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres rkorsak@proton.me Dziękuję bardzo i podrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi