Micha Napisano 28 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2020 Witam Mam pytanie o pokrycie dachu - ze zdjęć wynika że użyta została blacha panelowa na rąbek stojący. Czy możecie Państwo podzielić się opinią czy to pokrycie się sprawdza? Na forach można znaleźć informacje, że przy silniejszym wietrze panele hałasują. Czy jest tak rzeczywiście i czy jest to uciążliwe - zwłaszcza w kontekście przestrzeni nad salonem? Pozdrawiam Cytuj
kijanka_88@wp.pl Napisano 30 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2020 Witam, a jak dach? Nie fałduje się? Cytuj
Kasia78 Napisano 8 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2020 Hej. My stawiamy Hawane szkieletową. Startujemy w przyszlym tygodniu. :) Cytuj
Justyna W Napisano 23 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2020 Witam Czy jest możliwość obejrzenia domu na żywo, najlepiej w okolicach województwa łódzkiego? Będziemy bardzo wdzięczni za pomoc, rozważamy budowę domu Hawana, spojrzenie na dom pomoże podjąć nam decyzję. Cytuj
Asia 28 Napisano 7 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2020 Dnia 28.10.2019 o 10:25, Tom napisał: Witam serdecznie Czy poddasze zostało zaadaptowane?jesli tak proszę o zdjęcie gdzie zostały umieszczone schody i o ile stopni został podwyższony dach pozdrawiam ? Cytuj
Asia 28 Napisano 7 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2020 Dnia 16.05.2019 o 14:08, KCE napisał: Witam serdecznie, w sierpniu zeszłego roku rozpoczęłam budowę domu wg. projektu Hawana w woj. świętokrzyskim. Wprowadziłam kilka zmian na własne potrzeby. Obecnie etap wykończeniowy. Jestem bardzo zadowolona z wyboru projektu, wszystkim serdecznie go polecam Pozdrawiam Witam serdecznie Czy poddasze zostało zaadaptowane?jesli tak proszę o zdjęcie gdzie zostały umieszczone schody i o ile stopni został podwyższony dach pozdrawiam ? Cytuj
sylwia_tarnawa@o2.pl Napisano 6 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2020 Dnia 28.11.2018 o 12:25, hailey napisał: Witam, Czy mogliby Państwo podpowiedzieć skąd i jaki materiał użyliście do wykończenia elewacji (kamień). Bardzo ładnie to wygląda, chcemy uzyskać podobny efekt, Pozdrawiam, Cytuj
Meloody11 Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Listopad 2020 Dnia 16.05.2019 o 14:08, KCE napisał: Witam serdecznie, w sierpniu zeszłego roku rozpoczęłam budowę domu wg. projektu Hawana w woj. świętokrzyskim. Wprowadziłam kilka zmian na własne potrzeby. Obecnie etap wykończeniowy. Jestem bardzo zadowolona z wyboru projektu, wszystkim serdecznie go polecam Pozdrawiam czy posiada pani więcej zdjec z salonu chodzi mi o górę dostrzegłam ze na szczucie w sensie wejścia na strych maja państwo otwarta przestrzeń . Czy mozna Prosić o zdjęcia jak to wyglada . I czy zrobili państwo już schody jeśli są zdjęcia byłabym baaaardzo wdzięczna ! Piękna budowa !!! Cytuj
justinlove@poczta.fm Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2021 Dnia 5.03.2018 o 12:22, Gość Gość napisał: Waldemar.... czyli niedaleko bo ja okolice Staszowa. Na jakim etapue budowy jestes??? Witam. Jestem ze świętokrzyskiego czy to te Rytwiany koło Staszowa? Proszę o kontakt jeśli tak na justinlove@poczta.fm pytanie moje czy moglibyśmy się umówić na jakieś spotkanie i ogladneicie domu w realu również wybrałam Hawanę 3. Pozdrawiam Justyna Cytuj
justinlove@poczta.fm Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2021 Dnia 16.05.2019 o 14:08, KCE napisał: Witam serdecznie, w sierpniu zeszłego roku rozpoczęłam budowę domu wg. projektu Hawana w woj. świętokrzyskim. Wprowadziłam kilka zmian na własne potrzeby. Obecnie etap wykończeniowy. Jestem bardzo zadowolona z wyboru projektu, wszystkim serdecznie go polecam Pozdrawiam Witam. Również jestem ze świętokrzyskiego wybrałam projekt Hawana czy jest możliwość zobaczenia na żywo budowę proszę o kontakt. justinlove@poczta.fm z góry dziękuję za odpowiedź.justyna Cytuj
Paulina1304 Napisano 1 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2021 Dnia 12.03.2018 o 11:05, Gość Michał napisał: Witam wszystkich, chciałbym zapytac czy jest tu ktos kto moze buduje domek hawana lub hawana 2 w okolicach centralnej polski? ? Jestem z lodzkiego i niedawno zakupilem projekt hawana 2. Chetnie obejrzalbym na zywo. Pozdwawiam! Witam czy jest możliwość przesłania zdjęć domu że środka? Czy robił Pan jakieś zmiany w projekcie? Pozdrawiam Paulina ppbg@poczta.onet.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi