Agnieszka33 Napisano 8 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2018 Witam.Piękna Hawanka ,gratuluję nasza na etapie fundamentów. Jeśli ma Pan już zdjęcia po skończonych tynkach,proszę o dodanie Pozdrawiam.Aga Cytuj
gum Napisano 20 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Listopad 2018 zdjęcia ze środka , widok od strony salonu na korytarz i kuchnię Cytuj
gum Napisano 20 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Listopad 2018 zdjęcia w małych pokojach, prawda nie są za duże, ale jak dla jednego dziecka to są wystarczające 1 Cytuj
OmgSmeagol Napisano 25 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Listopad 2018 W dniu 20.11.2018 o 19:07, gum napisał: zdjęcia ze środka , widok od strony salonu na korytarz i kuchnię Witam na zdjęciach widać że strop nad pokojami jest drewniany a nie betonowy jeśli dobrze widzę jest szansa na orientacyjne ceny z budowy etapów ew stanu surowego itp.. drzewo na dom będę miał swoje dlatego myślę o stropie drewn. Proszę dać znać czy ta opcja jest i będzie ok Cytuj
hailey Napisano 28 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Listopad 2018 W dniu 18.08.2018 o 18:11, Jas.dach napisał: W dniu 18.08.2018 o 09:02, agata.k napisał: Cytuj
hailey Napisano 28 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Listopad 2018 W dniu 18.08.2018 o 18:11, Jas.dach napisał: Witam. W poniedziałek odbieram projekt domu Havana3 . Czy byłaby możliwość zobaczyć domek na żywo u Pana? Jestem również z pomorskiego. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów W dniu 18.08.2018 o 09:02, agata.k napisał: Z chęcią obejrzymy aktualne zdjęcia, poważnie zastanawiamy się nad kupnem tego projektu i każde zdjęcie poglądowe jest na wagę złota Zdjęć z wnętrza również ciężko znaleźć...Pozdrawiam! Cytuj
OmgSmeagol Napisano 30 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Listopad 2018 W dniu 28.11.2018 o 12:25, hailey napisał: Ja po proszę o takie samo zdjęcie ale z dalsza centralnie od przodu i taka sama pod tym samym kątem z dalsza ale od strony tarasu i elewacji wejściowej i będzie super Cytuj
hailey Napisano 5 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2018 W dniu 30.11.2018 o 09:50, OmgSmeagol napisał: Ja po proszę o takie samo zdjęcie ale z dalsza centralnie od przodu i taka sama pod tym samym kątem z dalsza ale od strony tarasu i elewacji wejściowej i będzie super W dniu 18.08.2018 o 18:11, Jas.dach napisał: Witam. W poniedziałek odbieram projekt domu Havana3 . Czy byłaby możliwość zobaczyć domek na żywo u Pana? Jestem również z pomorskiego. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów W dniu 18.08.2018 o 09:02, agata.k napisał: Z chęcią obejrzymy aktualne zdjęcia, poważnie zastanawiamy się nad kupnem tego projektu i każde zdjęcie poglądowe jest na wagę złota Zdjęć z wnętrza również ciężko znaleźć...Pozdrawiam! Cytuj
K1402 Napisano 11 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2019 W dniu 17.08.2018 o 12:01, hailey napisał: Hawana III woj. pomorskie Mamy już dach i zaczynamy elewacje. Niestety nie mam zdjęcia aktualnego jesli ktos będzie zainteresowany to mogę je wrzucić Dzień dobry. Jesteśmy na etapie zakupu projektu. Bardzo podoba nam sie Hawana ale zanawiamy sie na jakie koszta trzeba sie przygotować żeby domek wyglądał tak ładnie jak u Państwa. Czy koszta oszacowane na stronie są w miarę podobne? Bardzo dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj
hailey Napisano 11 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2019 Witam, Przypuszczam, że ceny firm developerskich są różne i w zależności od regionu Polski będą one plasować inaczej. Dom należy raczej do domów o prostej bryle, więc jego koszt nie jest stosunkowo wysoki. To mały domek- nie wiem jakie ceny za m2 są u Państwa. To wszystko zależy od tego co Państwo zastosują. Jakie ogrzewanie, jaką elewację..... jest wiele czynników wpływających znacznie na koszty. Przed zakupem projektu polecam znaleźć firmę, która zrobi wstępny kosztorys oszacuje Państwu koszta. Za koszt w stanie developerskim średnio podkreślam średnio można przyjąc Cena uśredniona na stronie Dore Domy. Raczej dwójka z przodu jest nie możliwa- chyba że mają Państwo dobrego "wujka" który wybuduje to sam! Pozdrawiam życzę powodzenia w wyborze projektu ! Cytuj
marcelek93 Napisano 12 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2019 W dniu 28.11.2018 o 12:25, hailey napisał: Witam Zauważyłem że przerobiliście Państwo garaż na dodatkowe pomieszczenie, zastanawiam się nad podobnym rozwiązaniem. Czy można wiedzieć jaki układ pomieszczeń zastosowali Państwo w swoim domu ? Pozdrawiam Cytuj
hailey Napisano 14 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2019 W dniu 12.01.2019 o 18:02, marcelek93 napisał: Witam Zauważyłem że przerobiliście Państwo garaż na dodatkowe pomieszczenie, zastanawiam się nad podobnym rozwiązaniem. Czy można wiedzieć jaki układ pomieszczeń zastosowali Państwo w swoim domu ? Pozdrawiam Garaż przerobiliśmy na dodatkowe potrzebne nam pomieszczenie z wyjściem na zewnątrz, tym kosztem wykorzystaliśmy kawałek na garderobę z sypialni. Dodatkową zmianę wprowadziliśmy poprzez wyburzenie ścianki między wiatrołapem a drugim pomieszceniem przechodnim- wyszło duże piękne ustawne pomieszcznie-wiatrołap. Reszta bez zmian. Cytuj
Agnieszka33 Napisano 15 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2019 W dniu 28.11.2018 o 12:25, hailey napisał: W dniu 5.12.2018 o 10:36, hailey napisał: Witam ponownie Czy moglibyśmy wiedzieć jaki był koszt okien razem?Oraz osobno samych skrzydeł balkonowych?Długo Państwo czekali na nie,bo na nietypowe pewnie trochę się czeka.Pozdrawiamy!Aga i Łukasz VN Cytuj
hailey Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2019 14 godzin temu, Agnieszka33 napisał: VN Nie wiem jakie są poszczególne koszta budowy jak już pisałam wcześniej, nasz dom do stanu developerskiego stawiała nam firma. pozdrawiam Jeśli chodzi o czas, to nie czekaliśmy długo. Okna przyszły idealnie w momencie gdy był czas by je wstawiać:P Cytuj
limbar Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2019 Jestem w szoku jak szybko od momentu postawienia murów prace przyspieszyły. Cytuj
ZbyszekB1 Napisano 14 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2019 Witam Jestem bardzo zainteresowany obejrzeniem na zywo domku Havana Pana Waldemara w okolicach Rytwian . Batdzo proszę o jakiś kontakt na podany adres mail. Dnia 18.02.2018 o 21:31, Waldemar napisał: mi podali 24 tys ale dom będzie kryty dachówką wiec to będą mocniejsze wiązary, oczywiście MiTek 1 Cytuj
Rajan Napisano 1 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Maj 2019 Dnia 9.10.2018 o 20:36, hugolixowa napisał: Witam. Buduję "Hawanę" w woj. lubuskim. Chciałam zapytać o kamień na elewacji. Czy to jakaś płyta czy łupek? Witam. Chciałbym zapytać gdzie Pan swoją hawane buduje. Jestem również z lubuskiego i chcę taki dom budować. Pozdrawiam, Cytuj
Monika58 Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2019 Witam, Właśnie rozpoczęliśmy budowę HAWANY III w woj. mazowieckim i szukamy kogoś w miarę blisko żeby na żywo zobaczyć jak to wygląda Wcześniej pisał Pan z woj. świętokrzystkiego - jak idą prace ? Cytuj
KCE Napisano 16 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2019 Witam serdecznie, w sierpniu zeszłego roku rozpoczęłam budowę domu wg. projektu Hawana w woj. świętokrzyskim. Wprowadziłam kilka zmian na własne potrzeby. Obecnie etap wykończeniowy. Jestem bardzo zadowolona z wyboru projektu, wszystkim serdecznie go polecam Pozdrawiam Cytuj
Asia Hawana III Napisano 19 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Maj 2019 Dnia 9.10.2018 o 20:36, hugolixowa napisał: Witam. Buduję "Hawanę" w woj. lubuskim. Chciałam zapytać o kamień na elewacji. Czy to jakaś płyta czy łupek? Witam jestem na etapie odbioru pozwolenia na budowę i poszukiwania wykonawcy domu Hawana III koło Gorzowa Wlkp. Widzę, że Pani wpis jest z października 2018. Czy mogłabym wiedzieć na jakim jest Pani etapie budowy? Pozdrawiam serdecznie Joanna Cytuj
domiiniika94 Napisano 10 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Sierpień 2019 Poszukuje właściciela domu Hawana na podkarpaciu, ew. małopolska. Chętnie obejrzałabym realizację "na żywo". Pozdrawiam Cytuj
Monika Pan Napisano 12 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2019 Dnia 16.05.2019 o 14:08, KCE napisał: Witam serdecznie, w sierpniu zeszłego roku rozpoczęłam budowę domu wg. projektu Hawana w woj. świętokrzyskim. Wprowadziłam kilka zmian na własne potrzeby. Obecnie etap wykończeniowy. Jestem bardzo zadowolona z wyboru projektu, wszystkim serdecznie go polecam Pozdrawiam Witam, zaczynamy z mężem budowę. Prosze o informację jakim system został ocieplony dach nad salonem i jadalnią. Czy reszta została ocieplona w ten sam sposób? Pozdrawiam Monika Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi