Gość Michał Napisano 12 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2018 Witam wszystkich, chciałbym zapytac czy jest tu ktos kto moze buduje domek hawana lub hawana 2 w okolicach centralnej polski? ? Jestem z lodzkiego i niedawno zakupilem projekt hawana 2. Chetnie obejrzalbym na zywo. Pozdwawiam! Cytuj
Gość Michal Napisano 12 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2018 Witam czy jest mozliwosc zobaczenia projektu na zywo byl bym wdzieczny o podanie lokalizacji pozdrawiam juszczak.mich@wp.pl Cytuj
Gość Aneta Napisano 22 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Kwiecień 2018 Cześć! Panie Waldemarze, czy ruszył Pan już z budową? Tak się składa, że jedziemy do babci męża na długi weekend bożociałowy, dokładnie do Staszowa Chętnie byśmy zerknęli na budowę. Jesteśmy praktycznie zdecydowani na projek, jedyne czego się boimi to to, że dom jest troszkę za mały. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Jarek Napisano 18 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2018 Witam, Czy ktoś z Państwa buduje Hawane w południowej lub centralnej Polsce? Chciałbym się przyglądnąc z bliska budowli :-) jarecki76@poczta.onet.pl Cytuj
jada_68 Napisano 3 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2018 Witam. Budowa nie jest jeszcze skończona.Aktualne zdjęcia w jakim znajduje się dom są wstawione na forum.Obecnie stan surowy otwarty.Na wiosnę planuję okna wstawić. Pozdrawiam. Witam ciekawy jestem czy wstawił pan już okna i w jakiej firmie je pan zamawiał. Pozdrawiam Cytuj
Dariusz Napisano 5 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2018 Witam ciekawy jestem czy wstawił pan już okna i w jakiej firmie je pan zamawiał. Pozdrawiam Okna wstawiłem.W wolnej chwili wstawie zdj.Okna brałem z FERRUM (www.ferrum.net.pl) Cytuj
Gość Barbara Napisano 15 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Lipiec 2018 Okna wstawiłem.W wolnej chwili wstawie zdj.Okna brałem z FERRUM (www.ferrum.net.pl) Witam, czekamy na Pana zdjęcia z niecierpliwością Cytuj
moocha Napisano 17 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2018 Cześć! Panie Waldemarze, czy ruszył Pan już z budową? Tak się składa, że jedziemy do babci męża na długi weekend bożociałowy, dokładnie do Staszowa Chętnie byśmy zerknęli na budowę. Jesteśmy praktycznie zdecydowani na projek, jedyne czego się boimi to to, że dom jest troszkę za mały. Pozdrawiam! Witam wszystkich, jestem na etapie szukania projektu i również spodobał mi sie projekt hawana lub hawana 3, jestem z Podkarpacia i też jestem ciekawa czy Pan Waldemar ruszył z budową i na jakim jest etapie. Cytuj
Gość Jarek Napisano 18 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Lipiec 2018 Witam, czekamy na Pana zdjęcia z niecierpliwością Witam, czekamy na Pana zdjęcia z niecierpliwością A czy byłaby możliwość obejrzenia domu na żywo? Cytuj
Dariusz Napisano 18 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 18 Lipiec 2018 A czy byłaby możliwość obejrzenia domu na żywo? Wszystkich zainteresowanych zapraszam do oglądania na żywo.Staram się wstawiać zdjęcia z postępu budowy na bieżąco.Za ok.tydzień wstawię zdj.z dachem ponieważ jestem na etapie krycia.Dom powstaje w warmińsko-mazurskim w okolicach Pasłęka. Cytuj
Gość Jarek Napisano 19 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Lipiec 2018 Wszystkich zainteresowanych zapraszam do oglądania na żywo.Staram się wstawiać zdjęcia z postępu budowy na bieżąco.Za ok.tydzień wstawię zdj.z dachem ponieważ jestem na etapie krycia.Dom powstaje w warmińsko-mazurskim w okolicach Pasłęka. Proszę o kontakt: jarecki76@poczta.onet.pl W połowie sierpnia planuje wyjazd wakacyjny w tamte rejony i chętnie pooglądam budowę na żywo Cytuj
Dariusz Napisano 2 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Sierpień 2018 W dniu 19.07.2018 o 12:17, Gość Jarek napisał: Proszę o kontakt: jarecki76@poczta.onet.pl W połowie sierpnia planuje wyjazd wakacyjny w tamte rejony i chętnie pooglądam budowę na żywo Dom powstaje pod Pasłękiem jadąc w kierunku na Mariankę. irys75@wp.pl albo messenger Dariusz Mikołajczyk Pasłęk Cytuj
hailey Napisano 17 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2018 Hawana III woj. pomorskie Mamy już dach i zaczynamy elewacje. Niestety nie mam zdjęcia aktualnego jesli ktos będzie zainteresowany to mogę je wrzucić 1 1 Cytuj
agata.k Napisano 18 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2018 20 godzin temu, hailey napisał: Hawana III woj. pomorskie Mamy już dach i zaczynamy elewacje. Niestety nie mam zdjęcia aktualnego jesli ktos będzie zainteresowany to mogę je wrzucić Z chęcią obejrzymy aktualne zdjęcia, poważnie zastanawiamy się nad kupnem tego projektu i każde zdjęcie poglądowe jest na wagę złota :) Zdjęć z wnętrza również ciężko znaleźć...Pozdrawiam! 1 Cytuj
Jas.dach Napisano 18 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2018 Witam. W poniedziałek odbieram projekt domu Havana3 . Czy byłaby możliwość zobaczyć domek na żywo u Pana? Jestem również z pomorskiego. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj
Jas.dach Napisano 20 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpień 2018 Proszę o zdjęcia hawana3 . Pozdrawiam Cytuj
Tadzio78 Napisano 21 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2018 Witam serdecznie. Gratuluje wszystkim którzy wybrali ten projekt, wg. mnie jest warty żeby go kupić, zbudować taki dom i mieszkać szczęśliwie z rodziną. Proszę o informację kosztów na jakie się mam szykować: 1. fundamenty, 2. ściany, 3. dach, 4. okna, 5. na jaki system ogrzewania domu zdecydowaliście się? 6. czy jest ktoś z woj. Śląskiego kto buduje "Hawane" dla siebie tadziokaczor@o2.pl? Dziękuję, życzę budowy bez problemów i szybkiego zamieszkania. Pozdrawiam. Cytuj
hailey Napisano 22 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2018 Troszkę elewacji i tarasu blachówka trapezowa Hawana 3 woj. pomorskie. 1 Cytuj
hailey Napisano 22 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2018 Zdjęcia środka wrzucę jak skończymy tynki Cytuj
Jas.dach Napisano 22 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2018 8 godzin temu, hailey napisał: Zdjęcia środka wrzucę jak skończymy tynki A Pana zapraszam do nas na budowe - kontakt 512 112 865 Witam. Jutro z Panem skontaktuje się. Dom wygląda przepięknie. W realu pewnie jeszcze lepiej. Pozdrawiam Janusz ? Cytuj
Bartosz87 Napisano 25 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2018 W dniu 4.03.2018 o 20:06, Waldemar napisał: ja okolice Rytwian z dala od zgiełku i tak małego miasteczka w okolicy ale mimo to chcemy jak najdalej od ludzi a jak najbliżej natury o ile to się da , a i moje nietypowe hobby po części wymogło taka a nie inna lokalizacje Witam Panie Waldemarze bardzo proszę o informację czy byłaby możliwość zobaczenia Pańskiego domu na żywo. Jestem z Podkarpacia i również planuję budowę Hawany :) Proszę o kontakt: bartosz.dobrzanski@gmail.com Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Lukasc Napisano 23 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Wrzesień 2018 W dniu 22.08.2018 o 10:04, hailey napisał: Troszkę elewacji i tarasu blachówka trapezowa Hawana 3 woj. pomorskie. Zdjęcia nie oddają piękna.W rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy. Cytuj
hailey Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2018 W dniu 23.09.2018 o 07:07, Lukasc napisał: Zdjęcia nie oddają piękna.W rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy. Skąd takie spostrzeżenia? Czy był Pan na naszej budowie ? Cytuj
hugolixowa Napisano 9 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2018 Witam. Buduję "Hawanę" w woj. lubuskim. Chciałam zapytać o kamień na elewacji. Czy to jakaś płyta czy łupek? Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2018 16 godzin temu, hugolixowa napisał: Witam. Buduję "Hawanę" w woj. lubuskim. Chciałam zapytać o kamień na elewacji. Czy to jakaś płyta czy łupek? Dzień dobry! W projekcie na elewacji zaprojektowane zostały płytki kamienne w kolorze szarym. Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi