Dobre Domy Napisano 29 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Maj 2019 11 godzin temu, Gość Hubert napisał: Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów do projektu Hawana II na adres hub-h@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Jankowiak Napisano 9 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2019 Dzień dobry, uprzejmie proszę o przesłanie wszystkich możliwych materiałów projektu Hawana II na adres: tomasz.tomjan@gmail.com Pozdrawiam Tomasz Jankowiak Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwiec 2019 14 godzin temu, Gość Jankowiak napisał: Dzień dobry, uprzejmie proszę o przesłanie wszystkich możliwych materiałów projektu Hawana II na adres: tomasz.tomjan@gmail.com Pozdrawiam Tomasz Jankowiak Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Sebastian Napisano 10 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwiec 2019 Witam serdecznie. Jestem zainteresowany projektem hawana ||. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów do tego projektu na adres zabcia2155@gmail.com Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwiec 2019 13 godzin temu, Gość Sebastian napisał: Witam serdecznie. Jestem zainteresowany projektem hawana ||. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów do tego projektu na adres zabcia2155@gmail.com Pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Radosław Napisano 28 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwiec 2019 Dzień dobry, podoba mi się sposób zadaszenia tarasu. Widzę, że nie ma tam belki poziomej łączącej dwa boczne słupy. Czy taka konstrukcja jest bezpieczna i czy wymusza jakieś specjalne rozwiązania? Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwiec 2019 17 godzin temu, Gość Radosław napisał: Dzień dobry, podoba mi się sposób zadaszenia tarasu. Widzę, że nie ma tam belki poziomej łączącej dwa boczne słupy. Czy taka konstrukcja jest bezpieczna i czy wymusza jakieś specjalne rozwiązania? Dzień dobry, jest to bardzo prosta i bezpieczna konstrukcja. Na słupach leżą płatwie, na nich oparte są krokwie spięte jętkami. Konstrukcja ta nie wymusza żadnych specjalnych rozwiązań. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Aneta Napisano 17 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2019 Witam Jestem zainteresowana projektem hawana III odbicie lustrzane. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów do tego projektu na adres aneta.musial.77@wp.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2019 4 godziny temu, Gość Aneta napisał: Witam Jestem zainteresowana projektem hawana III odbicie lustrzane. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów do tego projektu na adres aneta.musial.77@wp.pl Pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Magdalena Napisano 31 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2019 Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów do projektu Hawana II na adres mslenka@op.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 31 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2019 Witam, jestem zainteresowana projektem hawana II. Czy można powiększyć budynek w długości +/- 1m powiększając największy pokój, łazienkę oraz pomieszczenie gospodarcze? Czy w takim wypadku zmieni się również powierzchnia garażu lub cały zostanie przesunięty w bok? Proszę o dodatkowe materiały i jeśli to możliwe kosztorys na adres monika.gryza91@gmail.com. pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2019 2 godziny temu, Gość Magdalena napisał: Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów do projektu Hawana II na adres mslenka@op.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2019 49 minut temu, Gość Monika napisał: Witam, jestem zainteresowana projektem hawana II. Czy można powiększyć budynek w długości +/- 1m powiększając największy pokój, łazienkę oraz pomieszczenie gospodarcze? Czy w takim wypadku zmieni się również powierzchnia garażu lub cały zostanie przesunięty w bok? Proszę o dodatkowe materiały i jeśli to możliwe kosztorys na adres monika.gryza91@gmail.com. pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Bezpłatnie udostępniamy zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Można wprowadzić taką zmianę do projektu. Tego typu zmiany zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji, nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany. Może Pani powiększyć również garaż albo zostawić go takiego jak jest w oryginalnym projekcie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Elson Napisano 21 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2019 Proszę o przesłanie szczegółów projektu Hawana II na adres madelinka@poczta.onet.pl. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2019 11 godzin temu, Gość Elson napisał: Proszę o przesłanie szczegółów projektu Hawana II na adres madelinka@poczta.onet.pl. Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dante21 Napisano 14 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2020 Dzień dobry, Poproszę rzut z wymiarami pomieszczeń projektu Hawana II na mail medron.rafal@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2020 15 godzin temu, Gość Dante21 napisał: Dzień dobry, Poproszę rzut z wymiarami pomieszczeń projektu Hawana II na mail medron.rafal@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Hawana II Napisano 22 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2020 Dzień dobry. Proszę o przesłanie na maila bardziej szczegółowych danych projektu Hawana II aklime888@gmail.com Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2020 2 godziny temu, Gość Hawana II napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie na maila bardziej szczegółowych danych projektu Hawana II aklime888@gmail.com Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aneta Napisano 14 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2020 Dzień Dobry Proszę o bezpłatnie udostępniamy zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres : aneta.musial.77@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2020 3 godziny temu, Gość Aneta napisał: Dzień Dobry Proszę o bezpłatnie udostępniamy zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres : aneta.musial.77@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Radek Napisano 11 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2020 Dzień dobry, w projekcie Hawana 2 podoba mi się, że nie ma żadnej belki pomiędzy filarami na tarasie. Czy jeśli wykonam pokrycie dachu cięższym materiałem w postaci dachówki ceramicznej, nie będzie potrzeby zastosowania tam belki? Tradycyjna więźba dachowa działa przecież siłą rozporową. Jak to jest skonstruowane, że nie ma tam belki? Czy to tylko wizualizacja, a w rzeczywistości będzie tam potrzebna belka, albo jakiś ściąg stalowy? Bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2020 W dniu 11.05.2020 o 09:44, Gość Radek napisał: Dzień dobry, w projekcie Hawana 2 podoba mi się, że nie ma żadnej belki pomiędzy filarami na tarasie. Czy jeśli wykonam pokrycie dachu cięższym materiałem w postaci dachówki ceramicznej, nie będzie potrzeby zastosowania tam belki? Tradycyjna więźba dachowa działa przecież siłą rozporową. Jak to jest skonstruowane, że nie ma tam belki? Czy to tylko wizualizacja, a w rzeczywistości będzie tam potrzebna belka, albo jakiś ściąg stalowy? Bardzo proszę o odpowiedź. Dzień dobry, należy wykonać ściągi stalowe w poziomie płatwi według schematu, który będzie dołączony do projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 22 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2020 Dzień dobry. Proszę o przesłanie na maila: piootr.poczta@gmail.com bardziej szczegółowych danych projektu Hawana II. Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2020 21 godzin temu, Gość Piotr napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie na maila: piootr.poczta@gmail.com bardziej szczegółowych danych projektu Hawana II. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi