Redaktor Napisano 5 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Październik 2017 Projekt domu Hawana II Szczegółowy opis projektu domu Hawana II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/hawanaII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Inwestorka Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2017 Dzień dobry, spodobał mi się ten projekt. Czy mogłabym prosić o dodatkowe materiały na adres brylkowscydom@gmail.com? Spełnia on większość moich oczekiwań, jednak chciałbym wprowadzić w nim kilka zmian. Proszę o informację czy były by one możliwe oraz jaki jest koszt ich wpowadzenia: 1) brak zadaszenia tarasu 2) brak wyjścia na zewnątrz z kotłowni 3) zaaranżowanie klatki schodowej na poddasze? W sumie nie mam pomysłu, w którym miejscu można by to zrobić, na pewno nie chciałabym rezygnować ze spiżarni przy kuchni bo to duża wygoda. 4) zmiana kąta nachylenia dachu do 38 st. 5) zamiana wielkości otworów okiennych - duże trzydrzwiowe okno od strony jadalni, małe okno od strony salonu 6) pomniejszenie/likwidacja okna w jednym z pokoi Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2017 Dzień dobry, spodobał mi się ten projekt. Czy mogłabym prosić o dodatkowe materiały na adres brylkowscydom@gmail.com? Spełnia on większość moich oczekiwań, jednak chciałbym wprowadzić w nim kilka zmian. Proszę o informację czy były by one możliwe oraz jaki jest koszt ich wpowadzenia: 1) brak zadaszenia tarasu 2) brak wyjścia na zewnątrz z kotłowni 3) zaaranżowanie klatki schodowej na poddasze? W sumie nie mam pomysłu, w którym miejscu można by to zrobić, na pewno nie chciałabym rezygnować ze spiżarni przy kuchni bo to duża wygoda. 4) zmiana kąta nachylenia dachu do 38 st. 5) zamiana wielkości otworów okiennych - duże trzydrzwiowe okno od strony jadalni, małe okno od strony salonu 6) pomniejszenie/likwidacja okna w jednym z pokoi Z góry dziękuję za odpowiedź Witam Zapytanie przekazuję do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość kris481@onet.eu Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2017 Proszę o dodatkowe materiały do projektu Hawana2 i jeśli to możliwe kosztorys na adres kris481@onet.eu.Jestem zainteresowany tym projektem. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2017 Proszę o dodatkowe materiały do projektu Hawana2 i jeśli to możliwe kosztorys na adres kris481@onet.eu.Jestem zainteresowany tym projektem. Witam, projekt Hawana II nie ma jeszcze przygotowanej dokumentacji technicznej. Na podany adres podeślę rysunki do projektu Hawana z dokładnymi wymiarami. Podaję też wymiary garażu w świetle ścian wewn.: 3,66m x 5,70m. Pozdrawiam Cytuj
Gość kris481@onet.eu Napisano 21 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Listopad 2017 Witam, czy będzie projekt HawanaII z podwójnym garażem i 4 pokojami,a także dodatkową łazienką.Bardzo mi się podoba ten projekt.Projekt idealnie pasuje na moją działkę. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Listopad 2017 Witam, czy będzie projekt HawanaII z podwójnym garażem i 4 pokojami,a także dodatkową łazienką.Bardzo mi się podoba ten projekt.Projekt idealnie pasuje na moją działkę. Witam, w najbliższym czasie niestety nie planujemy takiej wersji. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2017 Proszę o podanie wymiarów kuchni, szczególnie interesuje mnie długość zabudowy od strony okna. Dziękuję. Katarzyna Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2017 Proszę o podanie wymiarów kuchni, szczególnie interesuje mnie długość zabudowy od strony okna. Dziękuję. Katarzyna Witam Odpowiedź podamy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2018 Katarzyna, dnia 29 Gru 2017 - 10:18 PM, napisał: Proszę o podanie wymiarów kuchni, szczególnie interesuje mnie długość zabudowy od strony okna. Dziękuję. Katarzyna Witam Odpowiedź podamy we wtorek. Pozdrawiam Witam Ściana z oknem na której znajduje się zabudowa kuchenna ma wymiar 277cm. Proszę o podanie adresu mailowego - doślemy szczegółowy rzut parteru z wszystkimi wymiarami. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2018 Katarzyna, dnia 29 Gru 2017 - 10:18 PM, napisał: Proszę o podanie wymiarów kuchni, szczególnie interesuje mnie długość zabudowy od strony okna. Dziękuję. Katarzyna Witam Odpowiedź podamy we wtorek. Pozdrawiam Witam Ściana z oknem na której znajduje się zabudowa kuchenna ma wymiar 277cm. Proszę o podanie adresu mailowego - doślemy szczegółowy rzut parteru z wszystkimi wymiarami. Pozdrawiam kasiakasia20@wp.pldziękuję bardzo. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2018 kasiakasia20@wp.pl dziękuję bardzo. wysłane Cytuj
Gość Justyna Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2018 Dzień dobry, Proszę o przesłanie szczegółowego rzutu parteru ze wszystkimi wymiarami, ponieważ bardzo interesuje nas ten projekt. Pozdrawiam. Justyna. justysia.k@onet.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2018 Dzień dobry, Proszę o przesłanie szczegółowego rzutu parteru ze wszystkimi wymiarami, ponieważ bardzo interesuje nas ten projekt. Pozdrawiam. Justyna. justysia.k@onet.eu Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2018 poproszę o rzut z wymiarami. magdary@wp.pl dziękuję z góry Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2018 poproszę o rzut z wymiarami. magdary@wp.pl dziękuję z góry Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krychu Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2018 Jeszcze pytanie, czy jest możliwość zastosowania wiązarów zamiast więźby i tym samym zastąpienie stropu żelbetowego drewnianym? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2018 Jeszcze pytanie, czy jest możliwość zastosowania wiązarów zamiast więźby i tym samym zastąpienie stropu żelbetowego drewnianym? Pozdrawiam Witam Zadaliśmy pytanie firmie Mitek, która wykonuje dla nas projekty prefabrykowanej więźby dachowej. Jak tylko uzyskamy odpowiedź zamieszczę ją na forum. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2018 Szanowni Państwo poproszę o rysunki szczegółowe potrzebne do warunków zabudowy. proszę o przesłanie na adres: ad_lomza@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2018 Szanowni Państwo poproszę o rysunki szczegółowe potrzebne do warunków zabudowy. proszę o przesłanie na adres: ad_lomza@op.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 18 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2018 WItam, CZy ktoś już wybudował tem projekt ? Jeżeli tak to czy może podać rzeczywisty stan surowy zamknięty ? Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 15 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2018 Witam, czy jest możliwość przeprojektowania garażu tak, aby stanowil on mala "kawalerke" z niezależnym wejściem i lazienka? Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2018 Witam, czy jest możliwość przeprojektowania garażu tak, aby stanowil on mala "kawalerke" z niezależnym wejściem i lazienka? Dzień dobry! Zmiany, o których Pan/i pisze są możliwe do zaprojektowania. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Państwa architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 22 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Kwiecień 2018 Witam serdecznie. Poproszę o informację czy jest opcja stropu drewnianego nad parterem, oraz poproszę o rysunki szczegółowe potrzebne do warunków zabudowy. Proszę o przesłanie na e-mail: karolinakk@op.pl Z góry dziękuje i Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Kwiecień 2018 Witam serdecznie. Poproszę o informację czy jest opcja stropu drewnianego nad parterem, oraz poproszę o rysunki szczegółowe potrzebne do warunków zabudowy. Proszę o przesłanie na e-mail: karolinakk@op.pl Z góry dziękuje i Pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi