Gość mKOW Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2019 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu MIRIAM III, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: mkowalczyk6@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2019 16 minut temu, Gość mKOW napisał: Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu MIRIAM III, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: mkowalczyk6@op.pl Dzień dobry, W naszej ofercie pełne kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Udostępniamy przed zakupem projektu zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adam Napisano 5 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2019 witam, jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie szczegółów dotyczących projektu Miriam III na adres adam.adamczuk@o2.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2019 10 godzin temu, Gość Adam napisał: witam, jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie szczegółów dotyczących projektu Miriam III na adres adam.adamczuk@o2.pl pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Miriam 3 Napisano 1 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2020 Witam proszę o wysłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu projektu miriam III. bartek.janusz@wp.pl Bartek Janusz Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2020 9 godzin temu, Gość Miriam 3 napisał: Witam proszę o wysłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu projektu miriam III. bartek.janusz@wp.pl Bartek Janusz Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. W naszej ofercie pełne kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Udostępniamy przed zakupem projektu zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam Cytuj
jayc Napisano 6 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2021 Proszę o przesłanie szczegółów dotyczących projektu Miriam III na adres jarekchmura1@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2021 14 godzin temu, jayc napisał: Proszę o przesłanie szczegółów dotyczących projektu Miriam III na adres jarekchmura1@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 8 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2021 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych dotyczących projektu Miriam III na adres: justyna-sobanska@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2021 27 minut temu, Gość Justyna napisał: Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych dotyczących projektu Miriam III na adres: justyna-sobanska@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Schody... Napisano 3 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2021 Czy jest możliwość wkomponowania w korytarzu schodów metalowych, drewnianych prowadzących na poddasze, czy nie ma na to miejsca i muszą być wysuwane ze strychu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2021 20 godzin temu, Gość Schody... napisał: Czy jest możliwość wkomponowania w korytarzu schodów metalowych, drewnianych prowadzących na poddasze, czy nie ma na to miejsca i muszą być wysuwane ze strychu? Dzień dobry, nie ma możliwości umieszczenia w korytarzu schodów nie rezygnując z któregoś pomieszczenia. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 28 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Miriam lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/392201402298758 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi