Gość Jacek Napisano 23 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Wrzesień 2018 13 godzin temu, Gość Krzysiek napisał: Czy mogę prosić o to samo, adres krzysiek@nt1.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Witam Również proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na jacekbox83@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Wrzesień 2018 8 godzin temu, Gość Jacek napisał: Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Witam Również proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na jacekbox83@gmail.com Pozdrawiam WITAM Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Wrzesień 2018 8 godzin temu, Gość Jacek napisał: Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Witam Również proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na jacekbox83@gmail.com Pozdrawiam WITAM Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agata Napisano 4 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2018 Witam, Również proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na agataagata892o2.pl. Pozdrawiam Agata Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2018 19 godzin temu, Gość Agata napisał: Witam, Również proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na agataagata892o2.pl. Pozdrawiam Agata Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ona Napisano 6 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2018 Witam, poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na agataagata89@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2018 2 minuty temu, Gość Ona napisał: Witam, poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na agataagata89@o2.pl Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 12 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2018 Witam, czy projekt jest dostępny od ręki? Cytuj
Gość Izabela Napisano 12 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2018 Witam serdecznie. Jestem zaintersowana projektem . Prosze o przeslanie mi danych dotyczacych rozkladu pomieszczen i ich metraz na adres email: healthstudio@wp.pl. Dziekuje bardzo pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2018 15 godzin temu, Gość Marta napisał: Witam, czy projekt jest dostępny od ręki? Dzień dobry, Tak, projekt jest dostępny od ręki. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2018 13 godzin temu, Gość Izabela napisał: Witam serdecznie. Jestem zaintersowana projektem . Prosze o przeslanie mi danych dotyczacych rozkladu pomieszczen i ich metraz na adres email: healthstudio@wp.pl. Dziekuje bardzo pozdrawiam Dzień dobry, Rysunki szczegółowe zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Klaudia Napisano 3 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu ( klaudiapyrka@gmail.com ) Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2018 16 godzin temu, Gość Klaudia napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu ( klaudiapyrka@gmail.com ) Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Żaneta Napisano 19 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Grudzień 2018 proszę o przesłanie na emaila zanetakudlacik@interia.pl rozmieszczenia pomieszczeń i usytuowania na działce Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2018 18 godzin temu, Gość Żaneta napisał: proszę o przesłanie na emaila zanetakudlacik@interia.pl rozmieszczenia pomieszczeń i usytuowania na działce Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Ola Napisano 12 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2019 Dzień dobry proszę o przesłanie szczegółowych rynków na adres: alekasblach@gmail.com. Z góry bardzo dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2019 11 godzin temu, Gość Ola napisał: Dzień dobry proszę o przesłanie szczegółowych rynków na adres: alekasblach@gmail.com. Z góry bardzo dziękuję Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aneta Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2019 Dzień dobry, Czy projekty typu Miriam III mogą mieć w salonie sufit wysoki np "trójkątny " tzw katedralny? pozdrawiam, Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2019 16 godzin temu, Gość Aneta napisał: Dzień dobry, Czy projekty typu Miriam III mogą mieć w salonie sufit wysoki np "trójkątny " tzw katedralny? pozdrawiam, Dzień dobry, taki sufit ma największy sens jeśli kalenica dachu wypada nad środkiem salonu. W wypadku projektu Miriam III tak nie jest. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysiek Napisano 16 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2019 Dzień dobry proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres: flak.krzysztof92@gmail.com. Z góry bardzo dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2019 9 godzin temu, Gość Krzysiek napisał: Dzień dobry proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres: flak.krzysztof92@gmail.com. Z góry bardzo dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość rysunki szczegółowe Napisano 4 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2019 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu MIRIAM III, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: kamilaszczepanik@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2019 12 godzin temu, Gość rysunki szczegółowe napisał: Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu MIRIAM III, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: kamilaszczepanik@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Daniel Napisano 17 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Wrzesień 2019 Witam czy można prosic o zestawienie materiałów na podany adres. danielrodziewicz18@gmail.com W ubiegłym tygodniu kupiłem projekt. Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Wrzesień 2019 4 minuty temu, Gość Daniel napisał: Witam czy można prosic o zestawienie materiałów na podany adres. danielrodziewicz18@gmail.com W ubiegłym tygodniu kupiłem projekt. Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi