Gość Michał Napisano 16 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2018 witam, również proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu projektu. z góry dziękuję. Srutka16@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2018 witam, również proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu projektu. z góry dziękuję. Srutka16@wp.pl Dzień dobry, W dniu dzisiejszym zostaną wysłane na podany adres materiały. Cytuj
Gość tori Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2018 Witam Bardzo ładny dom. Proszę o przesłanie rysunków, rzutów, kosztorysu na: tori@autograf.pl Pozdrwiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Marzec 2018 Witam Bardzo ładny dom. Proszę o przesłanie rysunków, rzutów, kosztorysu na: tori@autograf.pl Pozdrwiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2018 Dzień dobry, również jestem zainteresowany projektem Miriam III i bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu i zestawienia materiałów projektu Miriam III na adres e-mail: lukasz.balicki@gmail.com. Serdecznie pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość edyta27.11@interia.pl Napisano 20 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2018 Witam, projekt kupiłam w styczniu, czy była by możliwość wymiany na inny? Powodem są niewystarczające wymiary działki. Interesuje mnie mniejszy dom. Proszę o odpowiedź na e-mail. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2018 Witam, projekt kupiłam w styczniu, czy była by możliwość wymiany na inny? Powodem są niewystarczające wymiary działki. Interesuje mnie mniejszy dom. Proszę o odpowiedź na e-mail. Z góry dziękuję. Witam Proszę o kontakt bezpośrednio z działem sprzedaży pod adresem biuro@dobredomy.pl bądź pod nr telefonu 71 352 0440. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 5 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2018 Dzień dobry. Czy w tym projekcie jest możliwa przeróbka do ewentualnej adaptacji poddasza. Proszę o odpowiedź na lukaszkantorski@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2018 Dzień dobry. Czy w tym projekcie jest możliwa przeróbka do ewentualnej adaptacji poddasza. Proszę o odpowiedź na lukaszkantorski@o2.pl Witam Odpowiedź prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aneta Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Maj 2018 Piękny domek, który zamierzam wybudować, ale zanim to zrobię proszę o opinię osób które go wybudowały. proszę pisać na e-maila anet120507@onet.pl Cytuj
Gość Paweł Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2018 Dzień dobry, Czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe na @ (eppfff@gmail.com) dla odbicia lustrzanego projektu MIRIAM III Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2018 Dzień dobry, Czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe na @ (eppfff@gmail.com) dla odbicia lustrzanego projektu MIRIAM III Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Martyna Napisano 3 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwiec 2018 Witam ,czy mozna prosić o przesłanie materiałów szczegółowych dotyczących kosztów budowy tego projektu na adres martyna.adamska1405@wp.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwiec 2018 Witam ,czy mozna prosić o przesłanie materiałów szczegółowych dotyczących kosztów budowy tego projektu na adres martyna.adamska1405@wp.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Lipiec 2018 Witam Czy ktoś realizuje ten projekt w okolicach (100 km) Wrocławia Pozdrawiam Cytuj
Gość Robert Napisano 6 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2018 Dzień dobry, czy mógłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu dla projektu Miriam III na adres robert.frk@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2018 3 godziny temu, Gość Robert napisał: Dzień dobry, czy mógłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu dla projektu Miriam III na adres robert.frk@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Kinga Napisano 13 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2018 Czy ktoś realizował już ten projekt? Mają może Państwo na stronie zdjęcia z budowy? Cytuj
Gość gosc Piotr Napisano 4 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 2018 Witam proszę o wysłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu projektu miriam III na adres kuras87@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 2018 Godzinę temu, Gość gosc Piotr napisał: Witam proszę o wysłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu projektu miriam III na adres kuras87@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 18 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2018 Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu dla projektu MIRIAM III na adres alekasblach@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2018 22 minuty temu, Gość Ola napisał: Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu dla projektu MIRIAM III na adres alekasblach@gmail.com Dzień dobry, W dniu dzisiejszym na podany adres zostaną wysłane materiały. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Krzysiek Napisano 18 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2018 Czy mogę prosić o to samo, adres krzysiek@nt1.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2018 13 godzin temu, Gość Krzysiek napisał: Czy mogę prosić o to samo, adres krzysiek@nt1.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi