Redaktor Napisano 3 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2017 Projekt domu Julita II Szczegółowy opis projektu domu Julita II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/julitaII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Marcin Napisano 11 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Grudzień 2017 Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu budowy na adres: lisek_9@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2017 Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu budowy na adres: lisek_9@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kuba Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2018 Jestem zaintetesowany tym projektem prosze o przesłanie mi rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres trzebiszyn19@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2018 Jestem zaintetesowany tym projektem prosze o przesłanie mi rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres trzebiszyn19@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zdzisiek Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2018 Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu budowy na adres: wodnik57@buziaczek.pl Dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Gość Małgosia Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2018 Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie mi rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres msgss@interia.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2018 Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu budowy na adres: wodnik57@buziaczek.pl Dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2018 Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie mi rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres msgss@interia.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość mm Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2018 Jestem zaintetesowany tym projektem prosze o przesłanie mi rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres marekmurdza@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2018 Jestem zaintetesowany tym projektem prosze o przesłanie mi rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres marekmurdza@op.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość PAWEL Napisano 8 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2018 Witam, jestem zainteresowany tym projektem.prosze o podeslanie dokumentow i kosztorysu na adres pawel.margalski@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2018 Witam, jestem zainteresowany tym projektem.prosze o podeslanie dokumentow i kosztorysu na adres pawel.margalski@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Tofil Tomasz Napisano 19 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych kosztorysu, oraz zestawienie stali zbrojeniowej, jestem zainteresowany kupnem projektu. tofil.tomasz@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Luty 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych kosztorysu, oraz zestawienie stali zbrojeniowej, jestem zainteresowany kupnem projektu. tofil.tomasz@o2.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
SYLWIA W. Napisano 6 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwiec 2018 Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu budowy na adres: pasek1993@o2.pl Dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2018 Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu budowy na adres: pasek1993@o2.pl Dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Robert Napisano 2 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2019 Dzień dobry proszę o przysłanie rysunków szczegółowych na adres labuzinski.robert@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2019 W dniu 2.05.2019 o 14:04, Gość Robert napisał: Dzień dobry proszę o przysłanie rysunków szczegółowych na adres labuzinski.robert@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Aneta J. Napisano 20 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2019 Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych .Mój adres aneta.j.priv@gmail.com Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2019 14 godzin temu, Gość Aneta J. napisał: Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych .Mój adres aneta.j.priv@gmail.com Pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Krzysztof N Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2019 Dzień dobry. Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu budowy na adres: krino@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2019 5 godzin temu, Gość Krzysztof N napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu budowy na adres: krino@o2.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Julita Napisano 11 Sierpień 2021 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2021 Witam serdecznie! Jestem zaintetesowana tym projektem domu. Prosze o przesłanie mi rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres julitaskierkowska@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Sierpień 2021 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2021 12 godzin temu, Gość Julita napisał: Witam serdecznie! Jestem zaintetesowana tym projektem domu. Prosze o przesłanie mi rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres julitaskierkowska@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi