Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 months later...
Napisano

Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu budowy na adres: lisek_9@wp.pl

Dziękuje i pozdrawiam

• 4 weeks later...
Napisano

Jestem zaintetesowany tym projektem prosze o przesłanie mi rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres trzebiszyn19@wp.pl

Gość Zdzisiek
Napisano

Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu budowy na adres: wodnik57@buziaczek.pl Dziękuje i pozdrawiam

Gość Małgosia
Napisano

Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie mi rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres msgss@interia.pl Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Jestem zaintetesowany tym projektem prosze o przesłanie mi rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres marekmurdza@op.pl

• 3 weeks later...
Gość PAWEL
Napisano

Witam, jestem zainteresowany tym projektem.prosze o podeslanie dokumentow i kosztorysu na adres pawel.margalski@gmail.com

• 2 weeks later...
Gość Tofil Tomasz
Napisano

Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych kosztorysu, oraz zestawienie stali zbrojeniowej, jestem zainteresowany kupnem projektu. tofil.tomasz@o2.pl

Napisano

Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych kosztorysu, oraz zestawienie stali zbrojeniowej, jestem zainteresowany kupnem projektu. tofil.tomasz@o2.pl

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam

• 3 months later...
  • 10 months later...
Gość Robert
Napisano
Dzień dobry proszę o przysłanie rysunków szczegółowych na adres labuzinski.robert@gmail.com
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...
Gość Krzysztof N
Napisano

Dzień dobry. Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu budowy na adres: krino@o2.pl Pozdrawiam 

Napisano
5 godzin temu, Gość Krzysztof N napisał:

Dzień dobry. Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu budowy na adres: krino@o2.pl Pozdrawiam 

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne.

Pozdrawiam. 

• 1 year later...
Napisano

Witam serdecznie! Jestem zaintetesowana tym projektem domu. Prosze o przesłanie mi rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres julitaskierkowska@gmail.com

Napisano
12 godzin temu, Gość Julita napisał:

Witam serdecznie! Jestem zaintetesowana tym projektem domu. Prosze o przesłanie mi rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres julitaskierkowska@gmail.com

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego.

Pozdrawiam