Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Projekt Ametyst II

Gość Zbyszek Filipek

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
  • Odpowiedzi 119
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dzień dobry

Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztów na adres an.tom@onet.pl.

Pozdrawiam

Napisano
20 godzin temu, Gość Anna napisał:

Dzień dobry

Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztów na adres an.tom@onet.pl.

Pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość Ametyst II
Napisano

Dzień dobry, proszę o rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów oraz tabelkę z podziałem na podstawowe koszty budowy na adres:  madzia.frydrych@gmail.com

Dziękuję

Napisano
4 godziny temu, Gość Ametyst II napisał:

Dzień dobry, proszę o rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów oraz tabelkę z podziałem na podstawowe koszty budowy na adres:  madzia.frydrych@gmail.com

Dziękuję

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Dzień dobry, proszę o rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów oraz tabelkę z podziałem na podstawowe koszty budowy na adres:  leslaw_h@tlen.pl

Dziękuję serdecznie.

Napisano
9 godzin temu, Gość visitor napisał:

Dzień dobry, proszę o rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów oraz tabelkę z podziałem na podstawowe koszty budowy na adres:  leslaw_h@tlen.pl

Dziękuję serdecznie.

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Dzień dobry

Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztów na adres janformela1996@wp.pl

Pozdrawiam

Napisano
W dniu 5.12.2020 o 15:34, Gość Jasiek napisał:

Dzień dobry

Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztów na adres janformela1996@wp.pl

Pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Gość Sylwester
Napisano

Dzień dobry, czy projekt uwzględniają już nowe normy na 2021, czy nie muszą?

Poza tym, czy ja również mógłbym otrzymać trochę więcej materiałów, na podstawie których dostanę wycenę robocizny do stanu surowego otwartego, oraz będę mógł orientacyjnie policzyć koszt materiałów do tego stanu? Jeśli tak, to serdecznie dziękuję. Sam projekt jest wspaniały!

Email: sylwester.jarema@gmail.com

Napisano
8 godzin temu, Gość Sylwester napisał:

Dzień dobry, czy projekt uwzględniają już nowe normy na 2021, czy nie muszą?

Poza tym, czy ja również mógłbym otrzymać trochę więcej materiałów, na podstawie których dostanę wycenę robocizny do stanu surowego otwartego, oraz będę mógł orientacyjnie policzyć koszt materiałów do tego stanu? Jeśli tak, to serdecznie dziękuję. Sam projekt jest wspaniały!

Email: sylwester.jarema@gmail.com

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Projekt jest aktualny na 2021 rok.

Pozdrawiam

• 4 months later...
Gość Mateusz
Napisano

Dzień dobry, proszę o przesłanie podstawowych kosztów i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego, a także rysunków szczegółowych. 
Email: mattslodki@gmail.com

Gość Iwona
Napisano

Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztów na adres: zawirka332@gmail.com Dziękuję

Napisano
13 godzin temu, Gość Mateusz napisał:

Dzień dobry, proszę o przesłanie podstawowych kosztów i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego, a także rysunków szczegółowych. 
Email: mattslodki@gmail.com

Dzień dobry,
w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres.
W naszej ofercie pełne kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Udostępniamy przed zakupem projektu zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty.
Pozdrawiam

Napisano
10 godzin temu, Gość Iwona napisał:

Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztów na adres: zawirka332@gmail.com Dziękuję

Dzień dobry,
w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres.
W naszej ofercie pełne kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Udostępniamy przed zakupem projektu zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty.
Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Emilia
Napisano

Dzień dobry, proszę o przesłanie podstawowych kosztów i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego, a także rysunków szczegółowych.  email: emigeb@op.pl 

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Gość Małgorzata
Napisano

Dzień dobry,

bardzo proszę o przesłanie dostępnych bezpłatnie dokumentacji dot.projektu Ametyst II na wskazany adres : aritara@wp.pl

Z góry dziękuje,serdecznie pozdrawiam i życzę cudownego dnia.

Napisano
1 godzinę temu, Gość Małgorzata napisał:

Dzień dobry,

bardzo proszę o przesłanie dostępnych bezpłatnie dokumentacji dot.projektu Ametyst II na wskazany adres : aritara@wp.pl

Z góry dziękuje,serdecznie pozdrawiam i życzę cudownego dnia.

Dzień dobry,

Pozdrawiam