Gość Justyna Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2019 Dzień dobry, Chciałabym zapytać o kosztorys pod projektem. O oparciu o ceny z jakiego okresu był robiony ? Pozdrawiam Cytuj
Gość IWONA Napisano 5 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2019 Witam serdecznie. Prosiłbym o przesłanie udostępnianych przed zakupem materiałów, zwymiarowanych rysunków i rzutów, kosztorysu i zestawienia materiałów na mail: jelonka1@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2019 W dniu 5.04.2019 o 21:13, Gość IWONA napisał: Witam serdecznie. Prosiłbym o przesłanie udostępnianych przed zakupem materiałów, zwymiarowanych rysunków i rzutów, kosztorysu i zestawienia materiałów na mail: jelonka1@op.pl Dzień dobry, bezpłatne materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są natomiast dostępne w naszej pracowni odpłatnie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iwona Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2019 Prosilabym o szczegółowe rysunki projektu Ametyst 2, lustro - na adres solistka2@ wp.pl. Bardzo prosilabym również o namiary telefoniczne do kogoś, z kim mogłabym omówić ten projekt oraz możliwości zmian w projekcie. Z góry dziękuję. Cytuj
Gość Iwona Napisano 13 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2019 Witam serdecznie, bardzo prosiłabym również o szczegółowy projekt Ametyst II lustro (zwymiarowane rysunki, rzuty, zestawienie materiałów) na adres: solistka2@wp.pl. Jednocześnie proszę o telefon do osoby, która odpowie mi na kilka pytań odnośnie kupna projektu. Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2019 6 godzin temu, Gość Iwona napisał: Witam serdecznie, bardzo prosiłabym również o szczegółowy projekt Ametyst II lustro (zwymiarowane rysunki, rzuty, zestawienie materiałów) na adres: solistka2@wp.pl. Jednocześnie proszę o telefon do osoby, która odpowie mi na kilka pytań odnośnie kupna projektu. Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Nasz numer telefonu to: +48 71 352 04 40 Pozdrawiam Cytuj
Gość Jakub Napisano 3 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2019 Dzień dobry, proszę o rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów do stanu surowego oraz tabelkę z podziałem na podstawowe koszty budowy na adres jakub.socha88@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2019 W dniu 3.05.2019 o 19:22, Gość Jakub napisał: Dzień dobry, proszę o rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów do stanu surowego oraz tabelkę z podziałem na podstawowe koszty budowy na adres jakub.socha88@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Daniel Napisano 8 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2019 W dniu 3.05.2019 o 19:22, Gość Jakub napisał: Dzień dobry, proszę o rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów do stanu surowego oraz tabelkę z podziałem na podstawowe koszty budowy na adres jakub.socha88@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Witam, również proszę o przesłanie na maila: danieljarosz92@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2019 10 godzin temu, Gość Daniel napisał: Witam, również proszę o przesłanie na maila: danieljarosz92@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Daria.m Napisano 5 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2019 Dzień dobry, bardzo proszę o wysłanie rysunków szczegółowych, rzutów, tabeli z podziałem na podstawowe koszty budowy oraz zestawienie materiałów do stanu surowego. Pozdrawiam Daria.maryn@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2019 2 godziny temu, Gość Daria.m napisał: Dzień dobry, bardzo proszę o wysłanie rysunków szczegółowych, rzutów, tabeli z podziałem na podstawowe koszty budowy oraz zestawienie materiałów do stanu surowego. Pozdrawiam Daria.maryn@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2019 Witam, również proszę o przesłanie : bien.agnieszka@vp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2019 2 minuty temu, Gość Agnieszka napisał: Witam, również proszę o przesłanie : bien.agnieszka@vp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Daria Niemaszyk Napisano 20 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2019 Również poproszę: darianiemaszyk@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2019 12 godzin temu, Gość Daria Niemaszyk napisał: Również poproszę: darianiemaszyk@gmail.com Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 1 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2019 Tez poprosze mateuszborej@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2019 13 godzin temu, Gość Mateusz napisał: Tez poprosze mateuszborej@wp.pl Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Przemek0606 Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2020 Dzień dobry, proszę o rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów oraz tabelkę z podziałem na podstawowe koszty budowy na adres przemyslaw.hasiec@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2020 3 godziny temu, Przemek0606 napisał: Dzień dobry, proszę o rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów oraz tabelkę z podziałem na podstawowe koszty budowy na adres przemyslaw.hasiec@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dominik Napisano 4 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2020 Witam, również mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu Ametystu II na adres dominik.domar@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2020 17 godzin temu, Gość Dominik napisał: Witam, również mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu Ametystu II na adres dominik.domar@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojtek Napisano 11 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwiec 2020 Dzień dobry, Również chciałbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, zestawienie materiałów i podstawowych kosztów budowy Ametystu II na wojciech.graf1@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwiec 2020 19 godzin temu, Gość Wojtek napisał: Dzień dobry, Również chciałbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, zestawienie materiałów i podstawowych kosztów budowy Ametystu II na wojciech.graf1@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Napisano 5 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpień 2020 Bardzo proszę o przesanie rysunków szczegółowych na adres anacondzia@o2.pl Pozdrawiam Joanna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi