Dobre Domy Napisano 15 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2017 Witam czy mogę dostać bezpłatne materiały dodatkowe dotyczące tego domu - kosztorys i dokładne wymiary na adres kamapaw@wp.pl witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Martyna Napisano 19 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2017 Witam, czy mogę otrzymać bezpłatne materiały dodatkowe dotyczące tego domku (kosztorys) na adres martynaplussa3@interia.pl? Czy Państwo wykonujecie również poprawki do projektu? Dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2017 Witam, czy mogę otrzymać bezpłatne materiały dodatkowe dotyczące tego domku (kosztorys) na adres martynaplussa3@interia.pl? Czy Państwo wykonujecie również poprawki do projektu? Dziękuję. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zmiany na projekt można nanieść na dwa sposoby: - w ramach adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem - zlecić naszym architektom – jest to usługa dodatkowo płatna w zależności od zakresu i stopnia skomplikowania nanoszonych zmian. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2017 Witam, również bym prosiła o dodatkowe materiały na maila: katarzyna_laciak@interia.pl Ponadto chciałabym wprowadzić zmiany w projekcie i prosiłabym róznież o wycene. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2017 Witam, również bym prosiła o dodatkowe materiały na maila: katarzyna_laciak@interia.pl Ponadto chciałabym wprowadzić zmiany w projekcie i prosiłabym róznież o wycene. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Martyna Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2017 Dobry wieczór, Dołączam do grona zainteresowanych powyższym projektem. Będę wdzięczna za przesłanie materiałów na adres: martyna.suchon@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Październik 2017 Dobry wieczór, Dołączam do grona zainteresowanych powyższym projektem. Będę wdzięczna za przesłanie materiałów na adres: martyna.suchon@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 20 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Listopad 2017 Witam, proszę o podesłanie materiałów dodatkowych raz jeszcze gdzieś mi uciekły z maila. Adres: Katarzyna_Laciak@interia.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Listopad 2017 Witam, proszę o podesłanie materiałów dodatkowych raz jeszcze gdzieś mi uciekły z maila. Adres: Katarzyna_Laciak@interia.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy ponownie w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2017 Witam proszę o przesłanie materiałów szczegółowych, powierzchni ścian itp. Pozdrawiam Karolina kpkgastro@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2017 Witam proszę o przesłanie materiałów szczegółowych, powierzchni ścian itp. Pozdrawiam Karolina kpkgastro@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 1 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Styczeń 2018 Witam Można prosić o podesłanie dodatkowych materiałów i zestawienie do stanu zamkniętego.Na adres; kozulaaaa@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2018 Witam Można prosić o podesłanie dodatkowych materiałów i zestawienie do stanu zamkniętego.Na adres; kozulaaaa@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magdalena Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2018 Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowej dokumentacji na maila bingunio1@wp.pl Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2018 Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowej dokumentacji na maila bingunio1@wp.pl Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 9 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2018 Czy mogę prosić o przesłanie bardziej szczegółowej dokumentacji na maila: ne_mo@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2018 Czy mogę prosić o przesłanie bardziej szczegółowej dokumentacji na maila: ne_mo@op.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Pat Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2018 Witam czy istnieje możliwość wykonania w tym projekcie zamiast stropu drewnianego betonowego (gęstożebrowego)? Cytuj
Gość Magda Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2018 Witam, poproszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji na maila mag.alucard@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2018 Witam czy istnieje możliwość wykonania w tym projekcie zamiast stropu drewnianego betonowego (gęstożebrowego)? Witam W naszej ofercie są dwa projekty: - Słodki nowoczesny: z więźbą prefabrykowaną - Słodki tradycyjny: ze stropem gęstożebrowym oraz więźbrą tradycyjną ciesielską. Oprócz konstrukcji różnią się one wykończeniem elewacji. Układ funkcjonalny pomieszczeń jest ten sam. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2018 Witam, poproszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji na maila mag.alucard@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Traz Napisano 10 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2018 Witam Można prosić o przesłanie szczegółowej dokumentacji na maila: traz_1@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2018 Witam Można prosić o przesłanie szczegółowej dokumentacji na maila: traz_1@o2.pl Pozdrawiam Dzień dobry, W dniu dzisiejszym na podany adres zostaną wysłane rysunki do projektu. Cytuj
Gość Monika Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2018 Witam Można prosić o podesłanie dodatkowych materiałów i zestawienie do stanu zamkniętego.Na adres; monia1_84@poczta.onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi