Gość Monika Napisano 8 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2019 Dzien dobry, prosze o przeslanie rysunkow szczegolowych na adres monika.motacka@gmail.com dziekuje! Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2019 13 godzin temu, Gość Monika napisał: Dzien dobry, prosze o przeslanie rysunkow szczegolowych na adres monika.motacka@gmail.com dziekuje! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Beata Napisano 15 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Sierpień 2019 Wtam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres piotrc@smj.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2019 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Daniel Napisano 25 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2019 Dzien dobry, prosze o przeslanie rysunkow szczegolowych na adres daniel.z.maciejewski@gmail.com dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2019 W dniu 25.10.2019 o 19:30, Gość Daniel napisał: Dzien dobry, prosze o przeslanie rysunkow szczegolowych na adres daniel.z.maciejewski@gmail.com dziekuje i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
adamkos82 Napisano 29 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2019 Dzień dobry Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres adamkos82@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Adam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2019 4 godziny temu, adamkos82 napisał: Dzień dobry Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres adamkos82@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Adam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dianaprojektanatol Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Listopad 2019 Dzień dobry Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres dianakantarowicz@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Listopad 2019 12 godzin temu, Gość Dianaprojektanatol napisał: Dzień dobry Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres dianakantarowicz@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anatol Napisano 23 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Grudzień 2019 Witam, jestem zainteresowany projektem Anatol w lustrzanym odbiciu, czy mogę prosić o przesłanie materiałów szczegółowych i kosztorysu na adres m_pelka@o2.pl. Może ktoś wybudował już taki domek i chciałby się podzielić kilkoma zdjęciami z realizacji Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2019 W dniu 23.12.2019 o 15:11, Gość Anatol napisał: Witam, jestem zainteresowany projektem Anatol w lustrzanym odbiciu, czy mogę prosić o przesłanie materiałów szczegółowych i kosztorysu na adres m_pelka@o2.pl. Może ktoś wybudował już taki domek i chciałby się podzielić kilkoma zdjęciami z realizacji Z góry dziękuje i pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W wiadomości e-mail przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego oraz zestawienie powierzchni dachu i ścian. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 25 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2020 Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres tekielakt@o2.pl Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2020 23 minuty temu, Gość Tomek napisał: Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres tekielakt@o2.pl Z góry dziękuję za pomoc! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Meteriały ANATOL LUSTRO Napisano 12 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2020 Witam, poproszę o rysunki szczegółowe i inne materiały dodatkowe projektu ANATOL Lustro. Mój adres email: zabawny250@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2020 14 godzin temu, Gość Meteriały ANATOL LUSTRO napisał: Witam, poproszę o rysunki szczegółowe i inne materiały dodatkowe projektu ANATOL Lustro. Mój adres email: zabawny250@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym wyślemy materiały szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Sierpień 2021 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpień 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Anatol/Anatolia lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/423884439015282 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi