Dobre Domy Napisano 15 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Wrzesień 2019 1 godzinę temu, Gość magda napisał: Dzień dobry, proszę o informacje czy fundamenty można zastąpić ławami, a strop zamiast drewnianego można wykonać tradycyjny bądź teriva. Dzień dobry, Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. Poprzez nasza Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu (zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie) lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość IRYS Napisano 21 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2019 Witam czy ktos budowal dom ? Cytuj
Gość Paulina Napisano 22 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2019 Witam, czy byłaby możliwość wysłania kosztorysu projektowego, rysunku wraz z wymiarami, zestawienia materiałów do projektu Irys oraz Fabia V. paulina.n89@gmail.com Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 23 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2019 Witam, Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dla projektu Irys na adres: agnieszka.krzyszton@wp.pl. pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2019 Godzinę temu, Gość Agnieszka napisał: Witam, Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dla projektu Irys na adres: agnieszka.krzyszton@wp.pl. pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2019 11 godzin temu, Gość Paulina napisał: Witam, czy byłaby możliwość wysłania kosztorysu projektowego, rysunku wraz z wymiarami, zestawienia materiałów do projektu Irys oraz Fabia V. paulina.n89@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość kujawsko pomorskie Napisano 29 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2019 Witam, czy ktoś z Państwa buduje/budował dom w województwie kujawsko - pomorskim? i mógłby sie wymienić doświadczeniami itd... z góry dziękuję za odpowiedź. odpowiedź można kierować na e-maila : eemilkaa2107@onet.pl Cytuj
lukee Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2019 Witam, Czy jest możliwość przesłania bezpłatnych materiałów dla projektu Irys na adres: lukasz.burkat@op.pl Dziękuję bardzo i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2019 20 godzin temu, lukee napisał: Witam, Czy jest możliwość przesłania bezpłatnych materiałów dla projektu Irys na adres: lukasz.burkat@op.pl Dziękuję bardzo i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość wfmn Napisano 5 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2020 Witam, Czy mogę prosić o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów a szczególnie dostępnych rysunków ze zwymiarowanymi pomieszczeniami, uwzględniając wielkość okien na adres bodzianyilona@gmai.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2020 14 godzin temu, Gość wfmn napisał: Witam, Czy mogę prosić o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów a szczególnie dostępnych rysunków ze zwymiarowanymi pomieszczeniami, uwzględniając wielkość okien na adres bodzianyilona@gmai.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość wfmn Napisano 27 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2020 Dnia 6.01.2020 o 10:36, Dobre Domy napisał: Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Witam, Chyba coś poszło nie tak, ponieważ nie otrzymałam żadnego maila. Czy mogę prosić o ponowne wysłanie materiałów? bodzianyilona@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2020 50 minut temu, Gość wfmn napisał: Witam, Chyba coś poszło nie tak, ponieważ nie otrzymałam żadnego maila. Czy mogę prosić o ponowne wysłanie materiałów? bodzianyilona@gmail.com Dzień dobry, mail został wysłany ponownie, proszę sprawdzić w folderze spam. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marika Napisano 9 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2020 Dzien dobry, jestem zainteresowana projektem domu irys, przed zakupem prosilabym jednak o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres mailowy nazula@wp.pl Dziekuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2020 10 godzin temu, Gość Marika napisał: Dzien dobry, jestem zainteresowana projektem domu irys, przed zakupem prosilabym jednak o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres mailowy nazula@wp.pl Dziekuje. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Irys Napisano 29 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Luty 2020 Dzień dobry. Świetny projekt. Poproszę o wersję lustrzana na mail piotrus_c@o2.pl. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Luty 2020 6 godzin temu, Gość Irys napisał: Dzień dobry. Świetny projekt. Poproszę o wersję lustrzana na mail piotrus_c@o2.pl. Dziękuję Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 3 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2020 Dzień dobry, poproszę o przesłanie wszystkich darmowych materiałów dla projektu Irys na adres korbo_1@interia.pl. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2020 15 godzin temu, Gość Tomek napisał: Dzień dobry, poproszę o przesłanie wszystkich darmowych materiałów dla projektu Irys na adres korbo_1@interia.pl. Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sylwia Napisano 10 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2020 Dzień dobry, poproszę o przesłanie wszystkich darmowych materiałów dla projektu Irys lustro na adres s.piast@buziaczek.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2020 5 godzin temu, Gość Sylwia napisał: Dzień dobry, poproszę o przesłanie wszystkich darmowych materiałów dla projektu Irys lustro na adres s.piast@buziaczek.pl Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sebastian P Napisano 26 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2020 Dzień dobry, Świetny projekt, poproszę o przesłanie wszystkich darmowych materiałów dla projektu Irys na adres: budowa.tychowo@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2020 14 godzin temu, Gość Sebastian P napisał: Dzień dobry, Świetny projekt, poproszę o przesłanie wszystkich darmowych materiałów dla projektu Irys na adres: budowa.tychowo@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość MATERIAŁY IRYS Napisano 25 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2020 Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu Irys. Proszę o wysłanie materiałów dodatkowych na adres justyna.pisz@op.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2020 Godzinę temu, Gość MATERIAŁY IRYS napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu Irys. Proszę o wysłanie materiałów dodatkowych na adres justyna.pisz@op.pl. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi