Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
1 godzinę temu, Gość magda napisał:

Dzień dobry, proszę o informacje czy fundamenty można zastąpić ławami, a strop zamiast drewnianego można wykonać tradycyjny bądź teriva.

Dzień dobry,

Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. Poprzez nasza Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu (zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie) lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany.

Pozdrawiam

• 1 month later...
  • Odpowiedzi 189
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam, czy byłaby możliwość wysłania kosztorysu projektowego, rysunku wraz z wymiarami, zestawienia materiałów do projektu Irys oraz Fabia V.

paulina.n89@gmail.com

Napisano

Witam, Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dla projektu Irys na adres: agnieszka.krzyszton@wp.pl.

pozdrawiam

Napisano
11 godzin temu, Gość Paulina napisał:

Witam, czy byłaby możliwość wysłania kosztorysu projektowego, rysunku wraz z wymiarami, zestawienia materiałów do projektu Irys oraz Fabia V.

paulina.n89@gmail.com

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne.

Pozdrawiam

Gość kujawsko pomorskie
Napisano

Witam, czy ktoś z Państwa buduje/budował dom w województwie kujawsko - pomorskim? i mógłby sie wymienić doświadczeniami itd... 

z góry dziękuję za odpowiedź. 

odpowiedź można kierować na e-maila : eemilkaa2107@onet.pl 

• 3 weeks later...
Napisano
20 godzin temu, lukee napisał:

Witam, Czy jest możliwość przesłania bezpłatnych materiałów dla projektu Irys na adres: lukasz.burkat@op.pl

Dziękuję bardzo i pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Witam, Czy mogę prosić o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów a szczególnie dostępnych rysunków ze zwymiarowanymi pomieszczeniami, uwzględniając wielkość okien na adres bodzianyilona@gmai.com

Napisano
14 godzin temu, Gość wfmn napisał:

Witam, Czy mogę prosić o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów a szczególnie dostępnych rysunków ze zwymiarowanymi pomieszczeniami, uwzględniając wielkość okien na adres bodzianyilona@gmai.com

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Napisano
Dnia 6.01.2020 o 10:36, Dobre Domy napisał:

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Witam,

Chyba coś poszło nie tak, ponieważ nie otrzymałam żadnego maila. Czy mogę prosić o ponowne wysłanie materiałów? bodzianyilona@gmail.com

Napisano
50 minut temu, Gość wfmn napisał:

Witam,

Chyba coś poszło nie tak, ponieważ nie otrzymałam żadnego maila. Czy mogę prosić o ponowne wysłanie materiałów? bodzianyilona@gmail.com

Dzień dobry,

mail został wysłany ponownie, proszę sprawdzić w folderze spam.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Marika
Napisano

Dzien dobry, jestem zainteresowana projektem domu irys, przed zakupem prosilabym jednak o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres mailowy

nazula@wp.pl

Dziekuje.

Napisano
10 godzin temu, Gość Marika napisał:

Dzien dobry, jestem zainteresowana projektem domu irys, przed zakupem prosilabym jednak o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres mailowy

nazula@wp.pl

Dziekuje.

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość Irys
Napisano

Dzień dobry. Świetny projekt. Poproszę o wersję lustrzana na mail piotrus_c@o2.pl. Dziękuję

Gość Tomek
Napisano

Dzień dobry, poproszę o przesłanie wszystkich darmowych materiałów dla projektu Irys na adres korbo_1@interia.pl.

Dziękuję i pozdrawiam

Napisano
15 godzin temu, Gość Tomek napisał:

Dzień dobry, poproszę o przesłanie wszystkich darmowych materiałów dla projektu Irys na adres korbo_1@interia.pl.

Dziękuję i pozdrawiam

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 2 months later...
Gość Sylwia
Napisano

Dzień dobry, poproszę o przesłanie wszystkich darmowych materiałów dla projektu Irys lustro na adres s.piast@buziaczek.pl

Dziękuję i pozdrawiam

Napisano
5 godzin temu, Gość Sylwia napisał:

Dzień dobry, poproszę o przesłanie wszystkich darmowych materiałów dla projektu Irys lustro na adres s.piast@buziaczek.pl

Dziękuję i pozdrawiam

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 4 months later...
Gość Sebastian P
Napisano

Dzień dobry,

Świetny projekt, poproszę o przesłanie wszystkich darmowych materiałów dla projektu Irys na adres: budowa.tychowo@gmail.com

Dziękuję i pozdrawiam

Napisano
14 godzin temu, Gość Sebastian P napisał:

Dzień dobry,

Świetny projekt, poproszę o przesłanie wszystkich darmowych materiałów dla projektu Irys na adres: budowa.tychowo@gmail.com

Dziękuję i pozdrawiam

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Gość MATERIAŁY IRYS
Napisano

Dzień dobry,

jestem zainteresowana zakupem projektu Irys. Proszę o wysłanie materiałów dodatkowych na adres justyna.pisz@op.pl. 

Pozdrawiam 

Napisano
Godzinę temu, Gość MATERIAŁY IRYS napisał:

Dzień dobry,

jestem zainteresowana zakupem projektu Irys. Proszę o wysłanie materiałów dodatkowych na adres justyna.pisz@op.pl. 

Pozdrawiam 

Dzień dobry,

Pozdrawiam