Dobre Domy Napisano 15 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2018 14 godzin temu, Gość Grzesiek napisał: Witam serdecznie, prosiłbym o przesłanie bezpłatnych materiałów szczegółowych dotyczących projektu domu Irys na adres mailowy grzegorzjerzywitkowski@gmail.com Czy jest taka możliwość? Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość uiechowski Napisano 20 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2018 Witam proszę o wysłanie rysunków szczegółowych , na email : pawel.uciechowski@onet.pl Cytuj
Gość Paweł Napisano 20 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2018 Dzień dobry. Jestem bardzo zainteresowany projektem.Proszę o przesłanie darmowych rysunków z dokładnymi wymiarami domu irys. Adres mailowy pbrzostek@o2.pl dziękuję. Pozdrawiam Paweł. Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2018 8 godzin temu, Gość uiechowski napisał: Witam proszę o wysłanie rysunków szczegółowych , na email : pawel.uciechowski@onet.pl Dzień dobry, Rysunki zostaną wysłane w poniedziałek/wtorek. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2018 5 godzin temu, Gość Paweł napisał: Dzień dobry. Jestem bardzo zainteresowany projektem.Proszę o przesłanie darmowych rysunków z dokładnymi wymiarami domu irys. Adres mailowy pbrzostek@o2.pl dziękuję. Pozdrawiam Paweł. Dzień dobry, Rysunki zostaną wysłane w poniedziałek/wtorek. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Paweł Napisano 24 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2018 5 godzin temu, Gość Paweł napisał: Dzień dobry. Jestem bardzo zainteresowany projektem.Proszę o przesłanie darmowych rysunków z dokładnymi wymiarami domu irys. Adres mailowy pbrzostek@o2.pl dziękuję. Pozdrawiam Paweł. Dzień dobry, Rysunki zostaną wysłane w poniedziałek/wtorek. Pozdrawiam. Dzień dobry. Nie otrzymałem jeszcze rysunków dotyczących projektu domu Irys. Proszę o przesłanie na adres email: pbrzostek@o2.pl dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2018 12 godzin temu, Gość Paweł napisał: Dzień dobry, Rysunki zostaną wysłane w poniedziałek/wtorek. Pozdrawiam. Dzień dobry. Nie otrzymałem jeszcze rysunków dotyczących projektu domu Irys. Proszę o przesłanie na adres email: pbrzostek@o2.pl dziękuję. Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Karolina Napisano 29 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2018 Witam,proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres karolinamichalak63@gmail.com. Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2018 3 godziny temu, Gość Karolina napisał: Witam,proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres karolinamichalak63@gmail.com. Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Marta Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Listopad 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mail: martaklimek85@gmial.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Listopad 2018 49 minut temu, Gość Marta napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mail: martaklimek85@gmial.com Dzień dobry, dzisiaj otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Listopad 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mail: martaklimek85@gmial.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Listopad 2018 18 godzin temu, Gość Marta napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres mail: martaklimek85@gmial.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mirek Napisano 3 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2019 Dzień dobry. Jestem bardzo zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie darmowych rysunków z dokładnymi wymiarami domu irys. Adres email: pikul59@interia.pl z góry dziękuję. Pozdrawiam Mirek. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2019 10 godzin temu, Gość Mirek napisał: Dzień dobry. Jestem bardzo zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie darmowych rysunków z dokładnymi wymiarami domu irys. Adres email: pikul59@interia.pl z góry dziękuję. Pozdrawiam Mirek. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość daniel Napisano 10 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2019 Dzień dobry. Jestem bardzo zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie darmowych rysunków z dokładnymi wymiarami domu irys. Adres email: dan.daniel@o2.pl z góry dziękuję. Pozdrawiam Daniel. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2019 2 godziny temu, Gość daniel napisał: Dzień dobry. Jestem bardzo zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie darmowych rysunków z dokładnymi wymiarami domu irys. Adres email: dan.daniel@o2.pl z góry dziękuję. Pozdrawiam Daniel. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Kazik Napisano 15 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2019 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z dokładnymi wymiarami projektu Irys na adres mail: kaz.kaz@wp.pl z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2019 8 godzin temu, Gość Kazik napisał: Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z dokładnymi wymiarami projektu Irys na adres mail: kaz.kaz@wp.pl z góry dziękuję Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Andżelika Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2019 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z dokładnymi wymiarami projektu Irys na adres mail: czarna14793@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2019 11 godzin temu, Gość Andżelika napisał: Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z dokładnymi wymiarami projektu Irys na adres mail: czarna14793@o2.pl Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Konrad Napisano 30 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2019 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z dokładnymi wymiarami projektu Irys na adres mail: zyrkowskikonrad@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2019 14 godzin temu, Gość Konrad napisał: Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z dokładnymi wymiarami projektu Irys na adres mail: zyrkowskikonrad@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość WS Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2019 Dzień dobry Czy mogę prosić o dokładne rysunki projektu Irys z wymiarami na adres wojtek@sikorski.info.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2019 15 godzin temu, Gość WS napisał: Dzień dobry Czy mogę prosić o dokładne rysunki projektu Irys z wymiarami na adres wojtek@sikorski.info.pl. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi