Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam bardzo proszę o przesłanie rysunków z wymiarami oraz kosztorysu na adres e mail: michal.wojak23@gmail.com oraz jeżeli jest to możliwe zdjęcia pozostałych pomieszczeń. dziękuję

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
  • Odpowiedzi 452
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

Witam

Bardzo ładny projekt. Proszę o przesłanie rysunków z wymiarami i kosztorysu na adres email: jakul@op.pl oraz jeżeli jest to możliwe wizualizacji pozostałych pomieszczeń. Czy istnieje możliwość poszerzenia domu wzdłuż głównej kalenicy?

Dziękuję.

Napisano

Witam

Bardzo ładny projekt. Proszę o przesłanie rysunków z wymiarami i kosztorysu na adres email: jakul@op.pl oraz jeżeli jest to możliwe wizualizacji pozostałych pomieszczeń. Czy istnieje możliwość poszerzenia domu wzdłuż głównej kalenicy?

Dziękuję.

Witam
Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
Gość Andrzej
Napisano

Bardzo ładny i funkcjonalny projekt. Proszę o przesłanie zwyniarowanych rzutów oraz kosztorysu na adres andrzej-wieckowski@02.pl.

Napisano

Witam ,

Jestem zainteresowana projektem. Będę bardzo wdzięczna za przesłanie dokumentów, wymiar, rzuty, kosztorys.

Z góry bardzo dziękuje !

Pozdrawiam serdecznie

Maria Rudek-Kądziołka 

maria.rudek@gmail.com

Napisano

Witam ,

Jestem zainteresowana projektem. Będę bardzo wdzięczna za przesłanie dokumentów, wymiar, rzuty, kosztorys.

Z góry bardzo dziękuje !

Pozdrawiam serdecznie

Maria Rudek-Kądziołka 

maria.rudek@gmail.com

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Gość Piotrek
Napisano

Witam, proszę o przesłanie rysunków z wymiarami i kosztorysu na adres email: kacza2906@o2.pl oraz jeżeli jest to możliwe wizualizacji pozostałych pomieszczeń. Dziękuję.

Napisano

Witam, proszę o przesłanie rysunków z wymiarami i kosztorysu na adres email: kacza2906@o2.pl oraz jeżeli jest to możliwe wizualizacji pozostałych pomieszczeń. Dziękuję.

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość M.Krybus
Napisano

Dzień dobry, piękny dom . Będę bardzo wdzięczny za przesłanie dokumentów,rzutów z wymiarami oraz kosztorysu. mkrybus@op.pl .

Z góry dziękuje

Gość Kamil Sowinski
Napisano

Witam. Jestem zainteresowany projektem. Będę bardzo wdzięczny za przesłanie dokumentów, wymiar, rzuty, kosztorys. Z góry bardzo dziękuje :) Pozdrawiam serdecznie Kamil Sowinski kamils2011@gmail.com

Napisano

Witam. Jestem zainteresowany projektem. Będę bardzo wdzięczny za przesłanie dokumentów, wymiar, rzuty, kosztorys. Z góry bardzo dziękuje :) Pozdrawiam serdecznie Kamil Sowinski kamils2011@gmail.com

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pan dostępne materiały. Pozdrawiam!

Gość Basia
Napisano

Dzień dobry, czy ktos z Panstwa zdecydowal sie juz na budowę tego domu, postawil go bądź jest w trakcie? Jeśli tak to proszę o kontakt na adres barbarasobon11@gmail.com Mam kilka pytan związanych z projektem i budową:) pozdrawiam!

Gość Marcin
Napisano

Poprosze o szczegółowe rysunki oraz kosztorys na marwac112@interia.pl  Dziekuje 
Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.   Pozdrawiam

Ja tez poprosze o rysunki szczegółowe na adres marcinlopo@wp.pl

Gość Robert
Napisano
Witam 

proszę przesłać  na adres rj@floatglass.eu 

szczegółowe rzuty i przekroje budynku 

Projekt JUDYTA 

pozdr.

r.j.

Napisano

Witam 

proszę przesłać  na adres rj@floatglass.eu 

szczegółowe rzuty i przekroje budynku 

Projekt JUDYTA 

pozdr.

r.j.

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

Gość Aleksandra
Napisano

Witam, Bardzo proszę o przesłanie darmowych materiałów i szczegółowych rysunków projektu Judyta na adres awalewska@vp.pl,

Pozdrawiam

Gość Małgorzata
Napisano

Witam, Bardzo proszę o przesłanie darmowych materiałów i szczegółowych rysunków projektu Judyta na adres malgosia.mart1@op.pl Pozdrawiam