Gość Iga Napisano 5 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpień 2017 Witam, jestem zainteresowana kosztami budowy budynku według powyższego projektu. Proszę też o przesłanie na maila rzutów z dokładnymi wymiarami. Email: iga.daniszewska@wp.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2017 Dzień dobry. Projekt bardzo się spodobał i na 99% zostanie przez nas kupiony, aby przekonać do końca rodzinę, proszę o przesłanie rzutów z wymiarami i przekrojów na adres: andre133@interia.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2017 Witam, jestem zainteresowana kosztami budowy budynku według powyższego projektu. Proszę też o przesłanie na maila rzutów z dokładnymi wymiarami. Email: iga.daniszewska@wp.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość JOANNA Chmielewska Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2017 Dzień dobry , czy mogę prosić o przesłanie rzutów z wymiarami i przekrojow na maila : joanna.politowicz@wp.pl . Dziekuje ,pozdrawiam. Cytuj
Gość Angelika Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2017 Witam , bardzo prosiła bym o wysłanie materiałów dotyczących projektów Judyta i Hawana. Chciała bym jeszcze zapytać czy adaptacja projektu jest możliwa u Państwa w pracowni i jeśli tak to jakie były by tego koszta? Z góry dziękuję za odpowiedź, mój adres e-mail: angelika1989.20@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2017 Dzień dobry , czy mogę prosić o przesłanie rzutów z wymiarami i przekrojow na maila : joanna.politowicz@wp.pl . Dziekuje ,pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2017 Witam , bardzo prosiła bym o wysłanie materiałów dotyczących projektów Judyta i Hawana. Chciała bym jeszcze zapytać czy adaptacja projektu jest możliwa u Państwa w pracowni i jeśli tak to jakie były by tego koszta? Z góry dziękuję za odpowiedź, mój adres e-mail: angelika1989.20@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Nasza Pracownia wykonuje adaptacje projektów dla domów budowanych na terenie Wrocławia i okolic. W sprawie szczegółów proszę o kontakt bezpośrednio z architektami pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Artur Napisano 10 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Sierpień 2017 Witam proszę o przesłanie rysunków z naniesionymi wymiarami i jeżeli jest już gotowy kosztorys na adres e-mail: artekk7@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2017 Witam proszę o przesłanie rysunków z naniesionymi wymiarami i jeżeli jest już gotowy kosztorys na adres e-mail: artekk7@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agata Napisano 11 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2017 Dzień dobry, również proszę o rysunki z wymiarami i kosztorysem na adres grupatranremo@op.pl. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 13 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2017 Witam serdecznie, proszę również o przesłanie dostępnych materiałów dotyczących ww projektu na adres mailowy kalaxyz@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 13 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2017 Jestem zainteresowany projektem "Judyta", ale nieco rozczarowany, że mimo Państwa zapowiedzi, publikowanej jeszcze w lipcu, nadal nie ma informacji kosztorysowych. Proszę o przesłanie rysunków z naniesionymi wymiarami i jeżeli jest już gotowy kosztorys na adres e-mail: ekos.press@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2017 Dzień dobry, również proszę o rysunki z wymiarami i kosztorysem na adres grupatranremo@op.pl. Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pani rysunki szczegółowe dotyczące projektu Judyta. Koszty budowy oraz zestawienia materiałowe będą nam znane na początku września. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2017 Witam serdecznie, proszę również o przesłanie dostępnych materiałów dotyczących ww projektu na adres mailowy kalaxyz@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani na wskazanego maila materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2017 Jestem zainteresowany projektem "Judyta", ale nieco rozczarowany, że mimo Państwa zapowiedzi, publikowanej jeszcze w lipcu, nadal nie ma informacji kosztorysowych. Proszę o przesłanie rysunków z naniesionymi wymiarami i jeżeli jest już gotowy kosztorys na adres e-mail: ekos.press@wp.pl Dzień dobry, W lipcu dopiero zakończyliśmy dokumentację techniczną projektu. Dopiero na jej podstawie jest przygotowany kosztorys. Koszty budowy będą nam znane we wrześniu. W dniu dzisiejszym otrzyma Pan na wskazanego maila rysunki szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Iga D Napisano 17 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2017 Witam, ja już ponawiam swoją prośbę drugi raz o przesłanie rysunków szczegołowych dotyczące projektu Judyta.... Proszę o przesłanie na maila: iga.daniszewska@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2017 Witam, ja już ponawiam swoją prośbę drugi raz o przesłanie rysunków szczegołowych dotyczące projektu Judyta.... Proszę o przesłanie na maila: iga.daniszewska@wp.pl Dzień dobry, proszę sprawdzić teraz swoją pocztę oraz folder Spam. Jeśli nadal nie ma Pani od nas wiadomości, to proszę o bezpośredni kontakt z nami pod adres: info@dobredomy.pl Wtedy w odpowiedzi załączymy pliki. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Ewa Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2017 Dzień dobry, bardzo ładny dom i oryginalny projekt, który zachwyca wnętrzem proszę o przesłanie rysunków szczegółowych wraz z kosztorysem budowy na maila emultan@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2017 Dzień dobry, bardzo ładny dom i oryginalny projekt, który zachwyca wnętrzem proszę o przesłanie rysunków szczegółowych wraz z kosztorysem budowy na maila emultan@wp.pl Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe. Kosztorys do projektu zostanie opracowany w ciągu najbliższych dni (wyceny pojawią się w tabeli na stronie projektu). Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2017 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na pgodziek@o2.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2017 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na pgodziek@o2.pl. Pozdrawiam Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kuba Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2017 Witam. Niezły ten Domek :). Ja tez przesłanie rysunków szczegółowych dotyczące projektu na adres jakub.brulinski@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2017 Witam. Niezły ten Domek :) . Ja tez przesłanie rysunków szczegółowych dotyczące projektu na adres jakub.brulinski@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Domi Napisano 29 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2017 Witam proszę o przesłanie rysunków i kosztorysu na domi2108@wp.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2017 Witam proszę o przesłanie rysunków i kosztorysu na domi2108@wp.pl. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi