Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jestem zainteresowana kosztami budowy budynku według powyższego projektu. Proszę też o przesłanie na maila rzutów z dokładnymi wymiarami. Email: iga.daniszewska@wp.pl. Pozdrawiam

• Odpowiedzi 452
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

Dzień dobry. Projekt bardzo się spodobał i na 99% zostanie przez nas kupiony, aby przekonać do końca rodzinę, proszę o przesłanie rzutów z wymiarami i przekrojów na adres: andre133@interia.pl Pozdrawiam.

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
Napisano

Witam, jestem zainteresowana kosztami budowy budynku według powyższego projektu. Proszę też o przesłanie na maila rzutów z dokładnymi wymiarami. Email: iga.daniszewska@wp.pl. Pozdrawiam

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
Gość JOANNA Chmielewska
Napisano

Dzień dobry , czy mogę prosić o przesłanie rzutów z wymiarami i przekrojow na maila : joanna.politowicz@wp.pl . Dziekuje ,pozdrawiam.

Gość Angelika
Napisano

Witam , bardzo prosiła bym o wysłanie materiałów dotyczących projektów Judyta i Hawana. Chciała bym jeszcze zapytać czy adaptacja projektu jest możliwa u Państwa w pracowni i jeśli tak to jakie były by tego koszta? Z góry dziękuję za odpowiedź, mój adres e-mail: angelika1989.20@gmail.com

Napisano

Witam , bardzo prosiła bym o wysłanie materiałów dotyczących projektów Judyta i Hawana. Chciała bym jeszcze zapytać czy adaptacja projektu jest możliwa u Państwa w pracowni i jeśli tak to jakie były by tego koszta? Z góry dziękuję za odpowiedź, mój adres e-mail: angelika1989.20@gmail.com

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Nasza Pracownia wykonuje adaptacje projektów dla domów budowanych na terenie Wrocławia i okolic. W sprawie szczegółów proszę o kontakt bezpośrednio z architektami pod adresem info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

Napisano

Witam proszę o przesłanie rysunków z naniesionymi wymiarami i jeżeli jest już gotowy kosztorys na adres e-mail: artekk7@o2.pl

Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry, również proszę o rysunki z wymiarami i kosztorysem na adres grupatranremo@op.pl. Dziękuję i pozdrawiam

Gość Agnieszka
Napisano

Witam serdecznie, proszę również o przesłanie dostępnych materiałów dotyczących ww projektu na adres mailowy kalaxyz@gmail.com

Dziękuję i pozdrawiam

Gość Krzysztof
Napisano

Jestem zainteresowany projektem "Judyta", ale nieco rozczarowany, że mimo Państwa zapowiedzi, publikowanej jeszcze w lipcu, nadal nie ma informacji kosztorysowych. Proszę o przesłanie rysunków z naniesionymi wymiarami i jeżeli jest już gotowy kosztorys na adres e-mail: ekos.press@wp.pl

Napisano

Dzień dobry, również proszę o rysunki z wymiarami i kosztorysem na adres grupatranremo@op.pl. Dziękuję i pozdrawiam

Dzień dobry,

W dniu dzisiejszym otrzyma Pani rysunki szczegółowe dotyczące projektu Judyta. Koszty budowy oraz zestawienia materiałowe będą nam znane na początku września. Pozdrawiam!

Napisano

Witam serdecznie, proszę również o przesłanie dostępnych materiałów dotyczących ww projektu na adres mailowy kalaxyz@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pani na wskazanego maila materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

Napisano

Jestem zainteresowany projektem "Judyta", ale nieco rozczarowany, że mimo Państwa zapowiedzi, publikowanej jeszcze w lipcu, nadal nie ma informacji kosztorysowych. Proszę o przesłanie rysunków z naniesionymi wymiarami i jeżeli jest już gotowy kosztorys na adres e-mail: ekos.press@wp.pl

Dzień dobry,

W lipcu dopiero zakończyliśmy dokumentację techniczną projektu. Dopiero na jej podstawie jest przygotowany kosztorys. Koszty budowy będą nam znane we wrześniu. W dniu dzisiejszym otrzyma Pan na wskazanego maila rysunki szczegółowe. Pozdrawiam!

Napisano

Witam, ja już ponawiam swoją prośbę drugi raz o przesłanie rysunków szczegołowych dotyczące projektu Judyta....

Proszę o przesłanie na maila: iga.daniszewska@wp.pl

Napisano

Witam, ja już ponawiam swoją prośbę drugi raz o przesłanie rysunków szczegołowych dotyczące projektu Judyta.... Proszę o przesłanie na maila: iga.daniszewska@wp.pl

Dzień dobry,

proszę sprawdzić teraz swoją pocztę oraz folder Spam. Jeśli nadal nie ma Pani od nas wiadomości, to proszę o bezpośredni kontakt z nami pod adres: info@dobredomy.pl Wtedy w odpowiedzi załączymy pliki.

Pozdrawiam!

Napisano

Dzień dobry, bardzo ładny dom i oryginalny projekt, który zachwyca wnętrzem :) proszę o przesłanie rysunków szczegółowych wraz z kosztorysem budowy na maila emultan@wp.pl      

Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry, bardzo ładny dom i oryginalny projekt, który zachwyca wnętrzem :) proszę o przesłanie rysunków szczegółowych wraz z kosztorysem budowy na maila emultan@wp.pl      

Pozdrawiam

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe. Kosztorys do projektu zostanie opracowany w ciągu najbliższych dni (wyceny pojawią się w tabeli na stronie projektu). Pozdrawiam

Napisano

Witam. Niezły ten Domek :):):). Ja tez przesłanie rysunków szczegółowych dotyczące projektu na adres jakub.brulinski@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam