Dobre Domy Napisano 19 Luty 2024 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2024 13 godzin temu, Gość Mag napisał: Dzień dobry, jestem bardzo zainteresowana projektem Judyta. Czy podane koszty są aktualne? Będę wdzięczna za przesłanie szczegółowych rysunków domu (obicie lustrzane jeśli to możliwe), wraz z wymiarami i przekrojami oraz zestawieniem materiałów na maila mdysko24@gmail.com Pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, materiały zostały przesłane na podany adres. Podane koszty budowy zostały zrobione dla cen z I kwartału 2021. Cytuj
Gość Maciej Napisano 12 Grudzień 2024 Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2024 Witam, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków domu, wraz z wymiarami i przekrojami oraz zestawieniem materiałów dla projektu Judyta Na adres mailowy: maciekk16@vp.pl Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Grudzień 2024 Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2024 15 godzin temu, Gość Maciej napisał: Witam, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków domu, wraz z wymiarami i przekrojami oraz zestawieniem materiałów dla projektu Judyta Na adres mailowy: maciekk16@vp.pl Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały przesłane na podany adres. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi