Gość Agnieszka Napisano 13 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2021 Dzień dobry,jestem bardzo zainteresowana tym projektem. Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki tego projektu,tj. wymiary pomieszczeń na adres mail: agagi@o2.pl, czy ktoś buduje go w systemie szkieletowym? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2021 4 godziny temu, Gość Agnieszka napisał: Dzień dobry,jestem bardzo zainteresowana tym projektem. Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki tego projektu,tj. wymiary pomieszczeń na adres mail: agagi@o2.pl, czy ktoś buduje go w systemie szkieletowym? Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Szymon Napisano 1 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2021 Dzień dobry. Proszę o przesłanie planów szczegółowych dotyczących tego projektu. email. Ggdaszek75@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2021 1 godzinę temu, Gość Szymon napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie planów szczegółowych dotyczących tego projektu. email. Ggdaszek75@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Garry Napisano 6 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2021 Proszę o przesłanie planów szczegółowych dotyczących tego projektu. email. adam.szacun@itia.com.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2021 14 godzin temu, Gość Garry napisał: Proszę o przesłanie planów szczegółowych dotyczących tego projektu. email. adam.szacun@itia.com.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 18 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2021 Dzień dobry, czy można prosić o rysunki szczegółowe dotyczące tego projektu na adres e-mail: lukaszkikowski@gmail.com ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2021 W dniu 18.04.2021 o 17:07, Gość Łukasz napisał: Dzień dobry, czy można prosić o rysunki szczegółowe dotyczące tego projektu na adres e-mail: lukaszkikowski@gmail.com ? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adam L Napisano 26 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2021 Dzień dobry, czy ktoś z Państwa budował ten dom w woj. Łódzkim lub ma zdjęcia z realizacji? Bardzo chciałbym zobaczyć jak wygląda na żywo, nie na renderze. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Aneta Napisano 10 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2021 Dzień dobry czy mogę prosić o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu na adres: aneta_86@wp.pl Cytuj
Redaktor Napisano 10 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2021 35 minut temu, Gość Aneta napisał: Dzień dobry czy mogę prosić o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu na adres: aneta_86@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patrycja Napisano 13 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2021 Witam i ja również chciałabym poprosić o szczegółowe dokumenty projektu. patrycja.bytner@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwiec 2021 18 godzin temu, Gość Patrycja napisał: Witam i ja również chciałabym poprosić o szczegółowe dokumenty projektu. patrycja.bytner@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 4 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Judyta lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/485104052788913 Cytuj
Gość Spanek Napisano 1 Październik 2021 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2021 Dzień dobry, Czy można prosić o rysunki szczegółowe dotyczące tego projektu na adres e-mail: spanekm@yahoo.com ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Październik 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2021 W dniu 1.10.2021 o 20:51, Gość Spanek napisał: Dzień dobry, Czy można prosić o rysunki szczegółowe dotyczące tego projektu na adres e-mail: spanekm@yahoo.com ? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Marian i Hela Napisano 19 Styczeń 2022 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2022 Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysunków dotyczących projektu Judyta odbicie lustrzane na adres e-mail: marianihela300@wp.pl Cytuj
Redaktor Napisano 20 Styczeń 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2022 12 godzin temu, Gość Gość Marian i Hela napisał: Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysunków dotyczących projektu Judyta odbicie lustrzane na adres e-mail: marianihela300@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartek Napisano 4 Luty 2023 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2023 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków domu Judyta na adres: bartosz.basta@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Luty 2023 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2023 W dniu 4.02.2023 o 09:04, Gość Bartek napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków domu Judyta na adres: bartosz.basta@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Grzegorz Napisano 11 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2023 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków domu, wraz z wymiarami i przekrojami oraz zestawieniem materiałów dla projektów: Judyta oraz Judyta II na adres: grztop1057@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2023 17 godzin temu, Gość Gość Grzegorz napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków domu, wraz z wymiarami i przekrojami oraz zestawieniem materiałów dla projektów: Judyta oraz Judyta II na adres: grztop1057@gmail.com Pozdrawiam zień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daro Napisano 12 Luty Zgłoszenie Napisano 12 Luty Witam. czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków domu, wraz z wymiarami i przekrojami oraz zestawieniem materiałów dla projektów: Judyta oraz Judyta II na adres: dariusx@wp.pl Z gory dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Luty Zgłoszenie Napisano 13 Luty 13 godzin temu, Gość Daro napisał: Witam. czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków domu, wraz z wymiarami i przekrojami oraz zestawieniem materiałów dla projektów: Judyta oraz Judyta II na adres: dariusx@wp.pl Z gory dziekuje Dzień dobry, dostępne bezpłatnie materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mag Napisano 18 Luty Zgłoszenie Napisano 18 Luty Dzień dobry, jestem bardzo zainteresowana projektem Judyta. Czy podane koszty są aktualne? Będę wdzięczna za przesłanie szczegółowych rysunków domu (obicie lustrzane jeśli to możliwe), wraz z wymiarami i przekrojami oraz zestawieniem materiałów na maila mdysko24@gmail.com Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi