Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Agnieszka
Napisano

Dzień dobry,jestem bardzo zainteresowana tym projektem. Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki tego projektu,tj. wymiary pomieszczeń na adres mail: agagi@o2.pl, czy ktoś buduje go w systemie szkieletowym?

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 452
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano
4 godziny temu, Gość Agnieszka napisał:

Dzień dobry,jestem bardzo zainteresowana tym projektem. Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki tego projektu,tj. wymiary pomieszczeń na adres mail: agagi@o2.pl, czy ktoś buduje go w systemie szkieletowym?

Pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość Szymon
Napisano

Dzień dobry. 

Proszę o przesłanie planów szczegółowych dotyczących tego projektu.

email. Ggdaszek75@gmail.com

Pozdrawiam

Napisano
1 godzinę temu, Gość Szymon napisał:

Dzień dobry. 

Proszę o przesłanie planów szczegółowych dotyczących tego projektu.

email. Ggdaszek75@gmail.com

Pozdrawiam

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Garry
Napisano

Proszę o przesłanie planów szczegółowych dotyczących tego projektu. email. adam.szacun@itia.com.pl

• 1 month later...
Napisano

Dzień dobry,

czy można prosić o rysunki szczegółowe dotyczące tego projektu na adres e-mail: lukaszkikowski@gmail.com ?

Napisano

Dzień dobry,

czy ktoś z Państwa budował ten dom w woj. Łódzkim lub ma zdjęcia z realizacji? Bardzo chciałbym zobaczyć jak wygląda na żywo, nie na renderze. Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Gość Aneta
Napisano

Dzień dobry

czy mogę prosić o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu na adres: aneta_86@wp.pl

Napisano
35 minut temu, Gość Aneta napisał:

Dzień dobry

czy mogę prosić o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu na adres: aneta_86@wp.pl

Dzień dobry,
w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres.
Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Patrycja
Napisano

Witam i ja również chciałabym poprosić o szczegółowe dokumenty projektu. patrycja.bytner@gmail.com

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Napisano

Dzień dobry,

Czy można prosić o rysunki szczegółowe dotyczące tego projektu na adres e-mail: spanekm@yahoo.com ?

• 3 months later...
Gość Gość Marian i Hela
Napisano

Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysunków dotyczących projektu Judyta odbicie lustrzane na adres e-mail: marianihela300@wp.pl 

Napisano
12 godzin temu, Gość Gość Marian i Hela napisał:

Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysunków dotyczących projektu Judyta odbicie lustrzane na adres e-mail: marianihela300@wp.pl 

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 1 year later...
Gość Bartek
Napisano

Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków domu Judyta na adres: bartosz.basta@gmail.com

Pozdrawiam 

Napisano
W dniu 4.02.2023 o 09:04, Gość Bartek napisał:

Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków domu Judyta na adres: bartosz.basta@gmail.com

Pozdrawiam 

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 7 months later...
Gość Gość Grzegorz
Napisano

Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków domu, wraz z wymiarami i przekrojami oraz zestawieniem materiałów dla projektów: Judyta oraz Judyta II na adres: grztop1057@gmail.com

Pozdrawiam 

Napisano
17 godzin temu, Gość Gość Grzegorz napisał:

Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków domu, wraz z wymiarami i przekrojami oraz zestawieniem materiałów dla projektów: Judyta oraz Judyta II na adres: grztop1057@gmail.com

Pozdrawiam 

zień dobry,

Pozdrawiam

• 5 months later...
Gość Daro
Napisano

Witam. czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków domu, wraz z wymiarami i przekrojami oraz zestawieniem materiałów dla projektów: Judyta oraz Judyta II na adres: dariusx@wp.pl

Z gory dziekuje

Napisano
13 godzin temu, Gość Daro napisał:

Witam. czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków domu, wraz z wymiarami i przekrojami oraz zestawieniem materiałów dla projektów: Judyta oraz Judyta II na adres: dariusx@wp.pl

Z gory dziekuje

Dzień dobry,

dostępne bezpłatnie materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Gość Mag
Napisano

Dzień dobry, jestem bardzo zainteresowana projektem Judyta. Czy podane koszty są aktualne? Będę wdzięczna za przesłanie szczegółowych rysunków domu (obicie lustrzane jeśli to możliwe), wraz z wymiarami i przekrojami oraz zestawieniem materiałów na maila mdysko24@gmail.com

Pozdrawiam serdecznie