Gość zobacze Napisano 29 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Kwiecień 2020 mozna zobaczyc z zewnatrz i w srodku? mieszkam w wawie, robert@robertm.pl Cytuj
Gość Are Napisano 1 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Maj 2020 Dzien dobry, czy moge prosic o plany szczegolowe dotyczace tego projektu? Moj adres mailowy: drab.arkadiusz@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Maj 2020 4 godziny temu, Gość Are napisał: Dzien dobry, czy moge prosic o plany szczegolowe dotyczace tego projektu? Moj adres mailowy: drab.arkadiusz@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iga A Napisano 4 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2020 Witam, poproszę o szczegółowe dane na iga.kursa@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2020 W dniu 4.05.2020 o 08:25, Gość Iga A napisał: Witam, poproszę o szczegółowe dane na iga.kursa@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Projekt Judyta Napisano 2 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Lipiec 2020 Witam czy mogę prosić o przesłanie wymiarowanych rysunków i innych dostępnych darmowych informacji łącznie z kosztorysem na adres mailowy jolantabrzostek@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2020 14 godzin temu, Gość Projekt Judyta napisał: Witam czy mogę prosić o przesłanie wymiarowanych rysunków i innych dostępnych darmowych informacji łącznie z kosztorysem na adres mailowy jolantabrzostek@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Natalia Napisano 28 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2020 Witam. Czy mogę poprosić o szczegółowe materiały na kaczkowska.n@gmail.com? Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Lipiec 2020 12 godzin temu, Gość Natalia napisał: Witam. Czy mogę poprosić o szczegółowe materiały na kaczkowska.n@gmail.com? Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 6 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2020 Witam , Jestem zainteresowana projektem. Będę bardzo wdzięczna za przesłanie dokumentów, wymiar, rzuty, kosztorys na maila: malgorzata.m92@gmail.com Z góry bardzo dziękuje ! Pozdrawiam serdecznie Małgorzata Mrzygłód Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2020 4 godziny temu, Gość Małgorzata napisał: Witam , Jestem zainteresowana projektem. Będę bardzo wdzięczna za przesłanie dokumentów, wymiar, rzuty, kosztorys na maila: malgorzata.m92@gmail.com Z góry bardzo dziękuje ! Pozdrawiam serdecznie Małgorzata Mrzygłód Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa z Mazur Napisano 13 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2020 Dnia 4.04.2018 o 09:04, Gość Ewa napisał: Dzień dobry, Panie Krzysztofie czy można prosić o kontakt na adres ewu.ewu@wp.pl Mam kilka pytań w związku z planowaną budową Judyty Pozdrawiam Ewa Witam serdecznie, jutro planujemy zakup projektu judyta. Czy również mogę zadać kilka pytań względem realizacji tego projektu- post Pana Krzysztofa jest z 2018 roku- a więc może już budowa jest zakończona i mogę skorzystać z ewentualnych porad. email ewa79@poczta.fm Ewa z Mazur Cytuj
Gość Dzień dobry, Napisano 21 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2020 proszę o przesłanie planów szczegółowych dotyczących tego projektu. Adres: magdalena-stepak@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2020 1 godzinę temu, Gość Dzień dobry, napisał: proszę o przesłanie planów szczegółowych dotyczących tego projektu. Adres: magdalena-stepak@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojtek Napisano 25 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2020 Dzień dobry, trochę mi się zeszło, żeby przeczytać wszystkie posty ? ale widzę, że od dłuższego czasu dostępne są rysunki z wymiarami projektu JUDYTA - poproszę o przesłanie wersji lustrzanej projektu z wymiarami (szczególnie interesuje mnie poddasze) na adres 2013wojciech@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam - Wojtek Cytuj
Gość Danuta Napisano 26 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2020 Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie wszelkich bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Judyta na adres mailowy danuta.7m@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2020 W dniu 25.09.2020 o 23:14, Gość Wojtek napisał: Dzień dobry, trochę mi się zeszło, żeby przeczytać wszystkie posty ? ale widzę, że od dłuższego czasu dostępne są rysunki z wymiarami projektu JUDYTA - poproszę o przesłanie wersji lustrzanej projektu z wymiarami (szczególnie interesuje mnie poddasze) na adres 2013wojciech@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam - Wojtek Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2020 21 godzin temu, Gość Danuta napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie wszelkich bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Judyta na adres mailowy danuta.7m@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 15 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2020 Witam proszę o przesłanie planów szczegółowych dotyczących tego projektu. Adres: xytomasz@gmail.com dziękuje pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2020 11 godzin temu, Gość Tomek napisał: Witam proszę o przesłanie planów szczegółowych dotyczących tego projektu. Adres: xytomasz@gmail.com dziękuje pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
iza Napisano 28 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2020 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych, wymiarowych rysunków i wszelkich dostepnych darmowych danych projektu Judyta na adres izachojnacka1104@wp.pl. Pozdrawiam Iza Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2020 Godzinę temu, iza napisał: Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych, wymiarowych rysunków i wszelkich dostepnych darmowych danych projektu Judyta na adres izachojnacka1104@wp.pl. Pozdrawiam Iza Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sebastian P Napisano 15 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2020 Dzień dobry. Proszę o przesłanie szczegółowych, wymiarowych rysunków i wszelkich dostepnych darmowych danych projektu Judyta na adres budowa.tychowo@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2020 8 godzin temu, Gość Sebastian P napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie szczegółowych, wymiarowych rysunków i wszelkich dostepnych darmowych danych projektu Judyta na adres budowa.tychowo@gmail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartek W. Napisano 5 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2021 Dnia 6.06.2018 o 08:40, Gość Paweł napisał: Witam, Panie Krzysztofie jeśli rozpoczął Pan budowę to proszę o kontakt - kabzik@poczta.onet.pl u Mnie budowa rozpoczęta w kwietniu, z chęcią wymienię się doświdczeniami Witam, ja właśnie rozpocząłem budowę domu projektu Judyta. Również z chęcią wymienię się doświadczeniami. bartexw71@gmail.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi